Kysymys:
Miksi virheellinen pallo ei lasketa kolmanneksi lyönniksi?
Fillet
2012-02-10 00:18:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedian virheellistä palloa koskevasta kohdasta

Taikina myönnetään lakko, jos hänellä on vähemmän kuin kaksi lyöntiä. Lakko on kuitenkin äänitettiin syöttäjälle jokaisesta virheellisestä pallosta, jonka lyöminen lyö, riippumatta määrästä.

Miksi taikinaa ei lyödä, jos hän osuu virheelliseen palloon, kun hänellä on jo kaksi lyöntiä? Miksi tilanne on erilainen kuin jos hänellä ei ole nolla tai yksi lakkoa?

Viisi vastused:
wax eagle
2012-02-10 00:34:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän tarkoituksena on lähinnä rohkaista enemmän lepakoita lopettamaan pelattava pallo. Baseball on mielenkiintoisinta, kun taikina voi laittaa pallon peliin. Se antaa taikinalle myös pienen edun, koska hän voi jatkaa sellaisten kenttien rikkomista, joita hän ei voi saavuttaa vankalla kontaktilla ja "pitää itsensä hengissä". Tämä tasapainottaa syöttäjän kilpailuetua siitä, että tietää, mihin pallo menee, kuinka nopeasti sen kulku ja millainen kenttä heitetään.

0 ja 1 lakossa lasketaan rikkomusäännön lakko. laskea ja nopeuttaa peliä. Laskennan lisääminen tällöin lisää draamaa ja estää taikinaa osallistumasta pitkään virheelliseen sarjaan ilman seurauksia.

On kuitenkin 3 tilannetta, joissa virheellinen pallo voi johtaa ulos.

  • kahdella lyönnillä mikä tahansa virheellinen iskuyritys johtaa ylitykseen.
  • kahdella lyönnillä mikä tahansa sieppaajan kiinni saamasta virheellisestä kärjestä johtaa yliviivaan. li>
  • missä tahansa laskussa pallo, jonka rikkoo ja tarttuu kenttäpelaajaan, on virhe.

Periaatteessa on olemassa sääntö, jolla edistetään enemmän ja parempaa kilpailua urheilussa.

Robert Cartaino
2012-02-10 00:49:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitettavasti minulla ei ole tähän viittausta, mutta tutkimme tätä peliteoriassa: Yhdistetään tilastollisesti tasa-arvoisten vastustajien tulos.

Kun sovitat kaksi vastustajia, joilla on ehdottomasti samanlainen taito, kilpailun tulisi lopettaa umpikuja (eli sääntöjen ei pitäisi antaa etua toisilleen).

Jos hypoteettisesti "täydellinen" syöttäjä voisi heittää jokaisen kentän kentälle lakkoalueen ulkopuolella on palloa lyödä pelissä. Jopa paras taikina on tilastollisesti epäedullisessa asemassa siinä täydellisesti sovitetussa kilpailussa. Joten he tekevät sen niin, että taikinan ei tarvitse lyödä palloa rajoihin pitääkseen sitoutumisen pelissä - heidän on vain otettava yhteyttä palloon, jotta häntä ei kutsuta.

Tämä "tarpeeksi hyvä yrittää uudelleen" -sääntö pitää kilpailun tasapainossa ilman, että se antaa tahattomasti yhden pelaajan edun epätasapainon vuoksi.

joo täydellisesti pallomaisille kannuille tyhjiössä :).
JW8
2012-02-10 00:38:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MLB: n virallisissa baseball-säännöissä sanotaan säännössä 10.15:

10.15 STRIKEOUTS Strikeout on tilaaja, joka hyvitetään kannulle ja laskutetaan taikinasta, kun tuomari kutsuu kolme iskua taikinaan tämän säännön 10.15 mukaisesti. (a) Virallisen maalintekijän tulee lyödä lakko aina, kun lyönti:

  1. laukaisee kiinni kolmas kiinniottaja.
  2. laukaisee kolmas lakko, jota ei saada kiinni, kun ensin on juoksija ennen kuin kaksi on ulkona
  3. tulee juoksijaksi, koska kolmatta lakkoa ei saada kiinni; tai
  4. kolkut rikkovat kolmatta lyöntiä, paitsi jos tällainen kolmas lyönti johtaa virheelliseen lentoon, jonka kukaan kenttäpelaaja on saanut kiinni, jolloin virallinen maalintekijä ei saa lyödä laukausta ja hyvittää tällaisen virheen saaneelle maalaajalle lentää putoamisen kanssa.

Yleensä kaikilla annetuilla lepakoilla kannulla on jo etu lyöjiin nähden - keskimäärin taikina onnistuu alle 40% ajasta pääliigan tasolla. Kuten vahakotka toteaa, tämä sääntö antaa taikinalle pienen edun pysyä hengissä.

Tom Au
2014-06-11 02:24:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Virheellinen pallo on välitulos "lyönnin" (yhteensä epäonnistuminen) ja "oikeudenmukaisen pallon" (joka menee peliin) välillä. Loogisesti, virheellinen pallo tulisi pisteyttää myös väliin lyönnin ja reilun pallon välillä.

Yksi tapa tehdä tämä on laskea "puoli" iskut virheelliselle pallolle. Se aiheuttaisi tietyn määrän sekaannusta peleissä näiden "puoli" lakkojen seuraamiseksi.

Toinen tapa saavuttaa vertailukelpoinen ja tasapuolinen tulos on palkita kaksi ensimmäistä virheellistä palloa lyönninä lyönteinä. kannulle ja loput "ilmaisina" laukauksina taikinaan. Käytännössä se tarkoittaisi, että noin puolet virheellisistä palloista lasketaan lyönteinä ja noin puolet (toisen jälkeen) ei.

Teoriassa se tarkoittaa, että "todistustaakka" on päällä lyöjä panemaan pallon peliin kahden ensimmäisen virheen kohdalla, mutta kolmannen lyönnin kohdalla "todistustaakka" on syöttäjällä "täyden" (ei virheen tai "puolin") lyönnin saamiseksi. p>

Ei ole epäoikeudenmukaista, että syöttäjä pitää virheellisiä palloja lyönteinä, vaikka taikinaa ei laiteta ulos. Kaikki kosketuksiin otetut pallot (plus kutsutut iskut) ovat iskuja syöttäjälle. Tämä sisältää "reilut pallot", joista tulee osumia tai outeja, samoin kuin virheelliset pallot riippumatta siitä, tuleeko niistä "lyöntejä" taikinalle.

Jeff
2016-11-04 11:06:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän säännön olemassaolo johtuu siitä, että baseballin alkuaikoina pelaajat tahallaan väärinkäyttelivät vastustajan syöttäjän kulumista. Klassinen esimerkki tästä on Chicagon valkoisten sukkien "kuningas" Kelly (nykypäivän pentujemme edeltäjä). King Kelly oli tunnetusti pahoinpidellyt virheestä kuluttaakseen kulhoa ja lopulta saamaan kävelemään johtavia palloja. Tuohon aikaan väärät pallot eivät olleet lakkoja. Baseballin sääntöjä oli muutettava tämän strategian takia. Lisätietoja King Kellystä: https://fi.wikipedia.org/wiki/King_Kelly

Luulen, että nykyisessä muodossaan tietosi olisi parempi kommentoida ensimmäistä vastausta kuin erillistä vastausta, koska et selitä, miksi rikkomus ei useinkaan laske lakkona 3. Mutta hieman muutoksella sanamuoto paikoin, todella sitomaan alkuperäiseen kysymykseen, se todennäköisesti sopii melko hyvin kuin oma vastaus ... se on varmasti ainutlaatuista tietoa!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...