Kysymys:
Mikä tekee muodostumasta laitonta?
Alvin Row
2012-02-14 01:45:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus erotuomari ilmoittaa joukkueen "laittomasta kokoonpanosta". Mitkä ovat rajoitukset sille, miten joukkue saa kokoontua?

NFL-verkko näytti superkulhoa vuodesta, jolloin Miami Dolphins meni voittamatta. Huomasin, että leveät vastaanottimet olivat ala-asennossa 3 pisteen asennossa. Oliko tämä silloin sääntö vai vain tapa, jolla se tehtiin? He olivat kiusaamisen linjalla.
Kaksi vastused:
#1
+14
wax eagle
2012-02-14 01:59:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sääntökirjasta:

Osa 5 Pelaajien sijainti pikapelissä

Artikkeli 1: Hyökkäävä joukkue. Hyökkäävän joukkueen on noudatettava seuraavia vaatimuksia heti:

(a) Sen rivillä on oltava vähintään seitsemän pelaajaa (3-18); ja

(b) Kaikkien pelaajien, jotka eivät ole linjalla, lukuun ottamatta keskikohdan napsautuksen vastaanotinta, on oltava vähintään yksi piha takana.

(c) Ei pelaaja voi olla rajojen ulkopuolella.

Rikoksen laiton kokoonpano olisi sellainen, jossa linjalla ei ole 7 miestä. Puolustuksen muodostumiselle ei ole rajoituksia normaalin pelin aikana, mutta puolustus voidaan rangaista erityisjoukkueiden pelaamisen aikana:

Puntin, kenttämaalin yrityksen tai puolustuksen Try Kickin aikana. pelaajan, joka on yhden jaardin etäisyydellä sormenjälkiviivasta, on oltava koko vartalo snapperin olkapehmusteiden ulkopuolella.

Linjan kummassakin päässä olevalla pelaajalla on myös oltava numero, joka osoittaa, että hän on kelvollinen vastaanottaja tai hänen on ilmoitettava erotuomarille kelvollisena vastaanottimena, jolla ei ole kelvollista numeroa.
@AIE Itse asiassa tämä pätee kaikkiin pelaajiin, jotka ovat rivissä kelvollisessa vastaanottopaikassa, olivatpa ne sitten rivin päässä tai takana.
#2
+5
ukudala
2014-12-17 03:11:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitettavasti en voi kommentoida vahakotka : n vastausta, koska minulla ei ole 50 edustajaa; Halusin kuitenkin huomata, että NFL lisäsi puolustukseen muodostumisvaatimuksia vuonna 2013:

LAITTOMUOTO: Puolustuksessa voi olla korkeintaan kuusi pelaajaa kummallakin puoliskolla. snapper potkujen aikana. Tämä sääntö on suunniteltu suojaamaan heikossa asemassa olevia pelaajia. Tämän säännön rikkominen johtaa viiden jaardin rangaistukseen.

NFL-sääntöjen muutokset astuvat voimaan, kun pelaajien turvallisuus on tavoite

Joitakin muita tapoja tarkastella hyökkäyksen kelvollista muodostumista eri tasoilla:

Alle 7 pelaajaa on rivissä aloituslinjalla (NFL / lukio); yli neljä pelaajaa takakentällä (vain NCAA); kelvolliset vastaanottimet eivät pysty riviin NFL: n radan vasemman- ja oikeanpuolisimpana pelaajana; tai kun viisi oikein numeroitua kelvollista pelaajaa ei onnistu riviin.

Luettelo rangaistuksista: Wikipedian artikkeli Rangaistus (ruudukon jalkapallo)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...