Kysymys:
"53 on mikrofoni" tarkoittaa mitä amerikkalaisessa jalkapallossa?
hwrdprkns
2012-02-16 00:47:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuulen usein pelinrakentajien sanovan jotain "53: lla on mikrofoni", kun hän viittaa puolustava kokoonpano. Yleensä pelaajanumero, jonka hän huomauttaa, on linebacker.

Uskon, että puolustaja, johon pelikenttäpelaaja viittaa, omistaa mikrofonin, joka yhdistetään puolustuksen koordinaattoriin, mutta mitä tämä merkitsee muulle hyökkäykselle? Peittääkö kyseinen pelaaja vai onko mikään muu työ, joka liittyy "mikrofonin saamiseen"?

Huomaa, että Mike on myös nimi yhdelle keskimmäisestä puolustajasta (3-4: ssä tai 4-3: ssa).
Viisi vastused:
#1
+39
Marcus Swope
2012-02-16 04:13:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmissa tapauksissa hän itse asiassa sanoo "53 on Mike ".

On olemassa neljän tyyppisiä linebackereitä joita käytetään tyypillisissä 3-4 ja 4-3 puolustuksissa:

  • Mike - keskipelaaja, joka vastaa soittojen soittamisesta, jack-of-all- käy kauppaa
  • Sam - vahvan puolen (tiukan pään puolella oleva) linebacker, vilkkuu useimmiten, tarvitsee voimaa
  • Tahto - heikon puolen ulkopuolella olevan puolustajan ulkopuolella, putoaa useimmiten syöttöpeitteeseen, tarvitsee nopeutta
  • Jack - keskilinjan puolustaja, jota käytetään 3-4: ssä heikossa puolella Mike, toinen jack-of-all-kaupan tyyppi

Vaikka Mike Linebackerillä on tyypillisesti mikrofoni, pelinrakentaja ei viittaa mikrofoniin, jota hänellä on, vaan hän puhuu estäjilleen ja ilmoittamalla heille, kenen pitäisi estää "Mike". Termiä Mike linebacker on käytetty jo kauan ennen kuin kypärissä käytettiin sähköistä viestintää. Mikeä pidetään "puolustuksen puolustajana" ja se on tyypillisesti yksi kentän suurimmista ja urheilullisimmista pelaajista ja ansaitsee suuren osan estäjien ja juoksevien selkänsä huomioista. Joten, kun pelinrakentaja sanoo "53: lla on Mike", hän ei sano "53: lla on mikrofoni", vaan hän tarkoittaa "53 on erittäin tärkeä ja ansaitsee huomiosi".

Nyt se On tärkeää huomata, että kun pelinrakentaja huutaa Mikeen, puolustus ei välttämättä pidä sitä mikään, eikä välttämättä edes keskikenttäpelaaja.

Juoksupeleissä hyökkäävät taistelut ja vartijat ovat tyypillisesti vastuussa puolustavien linjojen estämisestä, mikä jättää keskikohdan ja puolustajan vasemmalle etsimään jotakin jäljellä olevaa estämään. Kun pelinrakentaja huutaa "Mike", on tyypillistä, että kaveri, joka erotetaan, saa paljon huomiota näytelmään (ehkä he juoksevat suoraan häntä tai heti häneltä). Jos puolustajan puolustava tehtävä on "estää Mike", mutta ei välttämättä tietty pelaaja, pelinrakentaja sanoo periaatteessa "[tämän tietyn pelin ja estotehtäviesi kannalta] 53 on Mike [ joten estä hänet!] "

Syötettäessä näytteille Mike kutsutaan samalla tavalla passin estosyistä. Usein kun joukkue on "max-protect" -järjestelmässä (jossa juoksevat selkänojat pysyvät takakentällä auttamaan puolustajaa), Mike kutsutaan juokseville puolustajille ilmoittamaan heille, että heidän on estettävä hänet, jos hän blitsee. Tämä on tärkeää siksi, että jos Mike Linebacker ei välähdä, juoksumatkustaja voi usein juosta lyhyen ohitusreitin tasaiseen pelinrakentajan tueksi.

Voisitteko kertoa tarkemmin Mike Sam Willin ja Jackin välisistä eroista? Ehkä kuin yksi rivi kappaleelta?
@corsiKa En alun perin halunnut mennä liikaa yksityiskohtiin, koska kysymys ei oikeastaan ​​ole asia, mutta olen päivittänyt sisällyttämään siihen lyhyt selitys erityyppisistä LB: stä
se on täydellinen - vain tarpeeksi tietoa kontekstin antamiseksi, eikä edes vie enää tilaa näytöllä.
Tilaa Cliffsin muistiinpanot, jos et pysty lukemaan muutama kappale.
#2
+11
JW8
2012-02-16 01:20:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän artikkelin mukaan enintään kahdella puolustavalla pelaajalla voi olla radio- / mikrofonikypärät kommunikoimaan puolustavan valmentajansa kanssa vuoden 2008 NFL-kaudella alkaen. Kuitenkin vain yhdellä pelaajalla voi olla radio kentällä missä tahansa näytelmässä. Jokainen näistä radiokäyttöisistä kypäristä on merkitty vihreällä pisteellä.

Käyttö :

Kuten hyökkäävät lähettimet, puolustuslaitteet käynnistyvät heti pelikellon alkamisen jälkeen ja pysyvät aktiivisina, kunnes 15 sekuntia on jäljellä pelikellossa tai pallon napsautus sen mukaan, kumpi tulee ensin.

ja

Kummasta joukkueesta tunnistetaan kaksi puolustavaa pelaajaa, joilla on lupa olla vastaanottajia heidän kypäränsä, yksi ensisijaisena ja toinen varakopiona.

Ensisijaisella pelaajalla on yksi "elävä" kypärä kentällä ja toinen "elävä" kypärä, joka on tallennettu suojattuun tavaratilaan tai konttiin. varmuuskopio toimintahäiriön sattuessa.

Varapelaaja käyttää tavallista kypäräänsä kentällä ja hänen "kypäränsä" on varastoidussa tavaratilassa tai kontissa, jos ensisijainen pelaaja loukkaantuu. .

Näiden kypärien etuna on, että puolustava koordinaattori voi tehdä muutoksia puolustuskutsuihin sen perusteella, mitä puolustava henkilökunta näkee hyökkäyksestä. Tämä muutos tarjosi puolustukselle vastapuolen pelinrakentajien viestintäedulle. Hyökkäyksen näkökulmasta tietää, kuka pelaaja tekee puolustavia ääniä, on todennäköisesti rajallista arvoa, koska radio sammuu, kun soittokelloon on jäljellä 15 sekuntia. Puolustava pelaaja radion kanssa olisi varsin ilmeinen - kaksi nimettyä pelaajaa valitaan ennen peliä, ja aktiivisella olisi yllään vihreällä pisteellä varustettu kypärä ja se kulkisi päivitetyn puolustavan näytelmän mukana.

On kuitenkin olemassa toinen mahdollisuus, kuten Peter King toteaa äskettäisessä Sports Illustrated -sarakkeessa. Hän kertoo Eli Manningin anekdootista, joka kuvaa "mikin" tuntemisen tärkeyttä:

Kun pelinrakentajat siirtyvät hyökkäyslinjaan, he osoittavat useimmiten vihollista, jota he ovat keskimmäisenä puolustajana, jotta hyökkäävä linja tietää, minkä miehen he aikovat estää. Oikea estää esimerkiksi ensimmäisen "mike" -pelaajan oikealla puolella olevan miehen. Ja niin kun Manning näki Ray Lewisin, numero 52 Ravensissa, linjan toisella puolella ja haukkui, "52 on miksi", Lewis ruiskautui muodostelman ulkopuolelle ja huutaa: "Minä olen Mike! '' Ja Ed Reed tai joku toinen puolustaja liukastui Lewisin paikalle ja huudahti: "Minä olen mikki!" He pilkkasivat Manningia, ja se ravisti häntä.

Joten tämän sarakkeen mukaan tietäen mikä puolustava pelaaja on "mike", asettaa hyökkäävät estotoiminnot, mikä on todennäköisesti tärkeämpää hyökkäykselle kuin puolustusten tunnistaminen. Pelaaja, jolla on radiokypärä. ​​

EDIT: Korjattu kirjoitusvirhe viimeisessä kappaleessa.

Luulen, että toinen osa on paljon todennäköisempi täällä.
#3
+3
corsiKa
2012-02-16 00:55:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jokaisella joukkueella voi olla yksi pelaaja kentällä, jolla on aktiivinen radiokuuloke.

  • Katsomalla pelaajan etsimää, olet saanut tietoa hänen ajattelustaan.
  • Tarkkailemalla pelaajan signaaleja olet saanut tietoa siitä, mitä hän saattaa kertoa puolustajilleen.
  • Mikrofonilla puolustajalla on todennäköisesti edistyneimmät tiedot mitä rikos aikoo tehdä, mikä on hänelle suurin uhka näytelmälle. Ollessaan tietoinen hänestä, kenelle tahansa, joka on määrätty estämään hänet, tulisi tietää, että hän on suurin uhka ja hänellä saattaa olla temppuja hihassaan. pelinrakentajalle vuosia. Nyt kun puolustuksella on ilmoitettu koordinaattori penkin kanssa, se antaa rikkomuksen aloittaa myös tämän. Valitettavasti vain kolmella ihmisellä on usein mahdollisuus nähdä, mitä puolustus tekee, ja kaksi heistä on yleensä niin kaukana kaikista, jotka eivät voi kommunikoida heidän kanssaan.
#4
+1
Dan
2015-01-11 06:58:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun olin lukiossa vuosikymmeniä sitten, mike-mies, linjan mies, joka peitti keskuksen - nenäsuojuksen tai -tarvikkeen. Hän oli kohta, jossa laskenta alkoi, kun numerointi estotehtävät. Tämä tapahtui kauan ennen kuin radiot menivät sisälle.

#5
+1
Ted
2015-02-20 07:54:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rike "julistaa" mikin (tai keskimmäisen) linebackerin asettamaan melkein kaikki ajon ja ohituksen estojärjestelmät. Suurin osa estojärjestelmistä on perustettu 4-3-peruspuolustusta vastaan, kun mike on keskellä. Jos puolustuksessa ei ole ketään linjassa, rikos nimeää keskikentän lähellä olevan pelikentän Mikeiksi, jotta linjamiehet voivat asettaa loput pelistä. Vyöhykesulkuissa ja useimmissa läpäisynestojärjestelmissä keskus työskentelee yhden vartijan kanssa yhdessä estääkseen linjamiehen ja mikin. Vartija, jonka kanssa hän työskentelee, on yleensä nimetty Mike LB: n puolella. Ammattilaisissa melkein kaikki QB: t ovat viime kädessä vastuussa mike-ilmoituksesta, koska he näkevät puolustuksen kokonaisrakenteen ja soittavat oikean puhelun - liikkuvat turvallisuudet voivat muuttaa sitä pelaajaa, joka on parhaiten nimetty mikiksi ... QB: t ovat erittäin motivoituneita pääsemään oikeiksi pienestäkään osasta, koska sillä on merkitystä pääsylipulle ja viime kädessä omalle terveydelleen ja hyvinvoinnilleen :)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...