Kysymys:
Miksi niin monet nyrkkeilyorganisaatiot ja niiden erot?
LudoMC
2012-02-16 02:24:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin melko vaikuttavan listan nyrkkeilyorganisaatioista ( linkki ranskalaiselle Wikipedia-sivulle ilman sen englanninkielistä versiota). Miksi niin monia organisaatioita on olemassa? WBA, WBO, WBC, IBF, IBC, IBO jne.
(Valitse 3 tai 4 kirjaimen lyhenne, jolla on B ja sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää yksi heidän nimistään).

Näyttää siltä, ​​että he kaikki juoksevat rinnakkain omien tittelinsä haltijoiden kanssa, mutta voimme nähdä myös, että nyrkkeilijät voivat saada vyöt eri organisaatioilta, kuten esimerkiksi Jermain Taylor yhdistämällä (mielestäni se on oikea termi) WBA-, WBC-, WBO- ja IBF-tittelit.

Kuinka kaikki nuo organisaatiot ovat yhteydessä toisiinsa? Pitääkö nyrkkeilijän valita organisaatio luettelosta ennen taistelua? Kuinka kaikki tämä toimii?

Kaksi vastused:
#1
+9
JW8
2012-02-16 02:37:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä artikkelissa sanotaan se yksinkertaisesti:

Miksi meillä on oltava kaikki nämä nyrkkeilyorganisaatiot? WBA, WBC, IBF, WBO, IBO, XYZ jne.? Mistä tiedämme kuka on todellinen maailmanmestari. Syy siihen, että meillä on kaikki nämä tarpeettomat otsikot, johtuu kahdesta asiasta. Rahaa ja hallintaa. Rangaistuspalkkiot ja taistelu tittelistä eivät ole halpoja taistelijoille. Joten jos he pystyvät hallitsemaan taistelijaa, organisaatio voi sanella kuka taistelet seuraavaksi.

Nyrkkeilypolitiikka ja suurten nyrkkeilijöiden asialistat ovat myös tärkeitä tekijöitä. Jokaisen nyrkkeilyorganisaation johtajilla on etu pitää hallussaan sen otsikot (ja niihin liittyvät rahavirrat), ja he työskentelevät yhdessä nyrkkeilijöiden kanssa hallitsemaan kutakin titteliä.

Pohjimmiltaan kukin nyrkkeily järjestöt pitävät luokituksia eri painoluokissa. Nyrkkeilijät voivat päättää kilpailla yhdestä useammasta saman painoluokan tittelistä useissa organisaatioissa.

Artikkelissa todetaan myös:

Joten kuka on todella syyllinen? Onko se nyrkkeilyn politiikkaa? Onko kyseessä ahne ja turha promoottori? Entä monet lukemattomat nyrkkeilyorganisaatiot? Vai kieltäytyvätkö taistelijat parhaiten? Vastaus on kaikki yllä olevat.

#2
-2
Fredinabun
2018-03-26 03:21:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Organisaation toimintatapa on, että niillä on ranking-järjestelmä, joten jotta voimme ymmärtää tämän hieman helpommin, puhumme nyt vain yhdestä organisaatiosta. Tarkastellaan W.B.C: tä, heillä on maailmanmestari ja heillä on ranking-luettelo. Jos olet 15 parhaan joukossa, voit haastaa maailmanmestarin taisteluun ja tapa, jolla siirryt luettelossa ylöspäin, on taistelemalla muita taistelijoita, jotka on listattu ylläsi. Jos pääset numeroon 1, voit saada itsesi pakolliseen asemaan taistelemaan WBC: n maailmanmestaria vastaan, mikä tarkoittaa, että hänen on taisteltava sinua tai vapautettava vyö, mutta kaikki nyrkkeilijät voivat olla kaikkien muiden organisaatioiden ja monien luokituksissa tee, koska tämä antaa heille paremmat mahdollisuudet päästä maailmanmestaruusotteluun. Nyrkkeilyn kolme pääorganisaatiota ovat W.B.C, W.B.O ja I.B.F sekä yksi hävittäjä voivat pitää kiinni kaikista kolmesta vyöstä ja voivat joko taistella haastajaa vastaan ​​kaikista vyöistään tai vain yhdestä. Aina kun taistelet maailmanmestaruudesta, sinun on maksettava organisaatiolle, jotta voit saada tittelin, jos voitat taistelusi. Sitten se muuttuu monimutkaisemmaksi, koska sinulla on myös I.B.O. ja W.S.B., mutta kolme tärkeintä eivät tunnista heitä, joten sanotaan, että olen W.B.C., W.B.O. ja I.B.F -mestari ja sinun I.B.O-mestari. Emme voi käydä yhdistämis taistelua. Nyt haluan tietää kysymyksen: miten kolme pääorganisaatiota tunnistaa uuden organisaation? sitä yritän selvittää ja miten nyrkkeilymaailma (eli taistelijat) tunnistavat I.B.O: n kaltaiset?Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...