Kysymys:
Kuinka hyökätä vyöhykepuolustukseen?
julesanchez
2012-02-09 04:34:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä pelaamista käytät hyökkäämään vyöhykepuolustukseen ja erityisesti 2-1-2 -tyyppiin? Ja miten teet sen käytännössä?

Harjoitan sitä yleensä pelitilanteiden kanssa, mutta onko olemassa joitain harjoituksia joukkutason kehittämiseksi?

Arvostan myös, jos sinulla on videoita, artikkeleita tai kirjan suositella.

Kaksi vastused:
#1
+6
JW8
2012-02-09 07:38:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vyöhykettä voidaan hyökätä monin tavoin. Tässä artikkelissa ehdotetaan kolmea strategiaa:

  1. Pelaa parasta pallokäsittelijääsi keskellä (korkea pylväs)
  2. Hyökkää vyöhykkeen taakse (lyhyt kulma)
  3. Hyökkää aukkoihin vyöhykkeellä

Toisessa artikkelissa on joitain muita ehdotuksia:

  • Hyökkää sisäpuolelle

Toinen strategia on hyökätä käyttämällä ulkopuolisia laukauksia (kolme tai pitkät kaksi), mutta tällainen menetelmä on tehokas vain, jos sinulla on useita hyviä / tarkkoja pitkän kantaman ampujia.

Kaikissa näissä strategioissa yritetään hyödyntää vyöhykkeen aukkoja puolustuskyvyssä. Hyvä pallon liike voi vetää puolustajat pois paikalta, jolloin pelaajillesi on (toivottavasti) helppo, puolustamaton laukaus.

Nopean ohituksen ja liikkeen yhdistelmä on ehdottomasti avain vyöhykkeen rikkomiseen. Lisäys ulkopuolisen laukauksen strategiaan: tämä toimii vain hitaiden puolustajien kanssa ylävyöhykkeillä. Nopeat jaloillaan kaverit pääsevät kasvoihisi, vaikka olisitkin 3pt-linjalla, joten sinun on työskenneltävä erityisen paljon avoimen laukauksen asettamiseksi.
@DmitrySelitskiy: En ole kanssasi samaa mieltä, lääke vyöhykepuolustuksen murskaamiseksi on melkein aina ollut uppoamassa 3 pistettä. Jos se toimii huippuluokissa (missä voit odottaa vartijoiden olevan nopeita), se toimii myös alemmissa liigoissa.
#2
+1
posdef
2012-04-25 10:58:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

@ JW8 on melkein siinä pallossa, haluan vain lisätä, että hyvä alue työllistää yleensä kaksoisjoukkueita kriittisille pelaajille. Pallon siirtäminen avoimen pelaajan löytämiseksi on paras tapa väsyttää ja turhauttaa vastustajaa. Jos sinulla on hyvä ampuja, se on vielä parempi. Muuten vahva mies sisältä (kääntö / keskusta eurooppalaisissa / amerikkalaisissa termeissä) helpottaa asioita, koska hän voi pakottaa tiensä koriin joko pelaamalla 1-2-1 tai vetämällä toissijaisen puolustajan, joka tällöin hän voi tiskata avustaa avointa pelaajaa.

Mitä voi tapahtua, on se, että jos joukkueessa on nimetty ampuja ja on melko ilmeistä, että alueiden vastainen hyökkäys perustuu siihen, että saat hänet ampumaan pitkän matkan, puolustava joukkue saattaa mennä hybridiin puolustus, jossa he antavat yhden nopean puolustajan ampujallesi, ja loput pysyvät vyöhykepuolustuksessa. Ei haittaa olla valmistautunut siihen :)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...