Kysymys:
Kuinka yksittäiset liikevaihdot määritetään virheellisillä kierroksilla?
Marcus Swope
2012-02-11 12:15:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka määritetään tietyn pelaajan liikevaihdot, miten ne määritetään tarkalleen? Wikipedia määrittelee liikevaihdon

Koripallossa vaihtuvuus tapahtuu, kun yhden joukkueen pelaaja antaa pallon haltuunsa vastustajan joukkueen jäsenelle. Tämä voi johtua siitä, että pallo varastetaan, pelaaja tekee virheitä, kuten astuu ulos tai heittää pallon ulos rajoista, rikkoo rikkomuksia (kuten matkustaa) tai tekee loukkaavan virheen.

En kuitenkaan tiedä, mitä tapahtuu virheellisillä syötteillä. Kun pallon hallussa oleva pelaaja tekee syötön, jonka puolustaja keskeyttää välittömästi, pelaajan, joka on syöttänyt pallon, laskutetaan selvästi. Kysymykseni kuuluu, mitä tapahtuu, jos pelaaja, jolle pallo on tarkoitettu, kaataa pallon ennen kuin puolustaja saa pallon haltuunsa? Kenelle syytteeseen liittyy liikevaihto kyseisessä tilanteessa, pelin syöttäneen pelaajan tai pelaajan, joka kaataa pallon ennen kuin puolustaja on saanut pallon hallintaansa? Määritteleekö se, kuka kosketti palloa viimeinen vai pelaaja, jolla oli viimeinen pallonhallinta?

Minulla on sama kysymys varastamisista ja palautumisista, mutta en ole vielä varma, ansaitsevatko he toisen kysymyksen vai eivät. Annan vastauksen määrittää tämän
Suoleni kertoo minulle, että se on viimeinen pelaaja, joka on vahvistanut koskettavansa palloa. Mutta en lyöisi vedon tilalta.
Se on aina ohikulkijoiden vaihtuvuus, jos vastaanottaja ei pysty vastaanottamaan palloa.
üks vastaus:
Dynamic
2012-02-12 01:26:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikki riippuu siitä, kenellä oli viimeinen pallon kokonaishallinta .

Jos joukkueen 1 pelaaja A ohitti pallon ja joukkueen 1 pelaaja B kaataa sen. , ja joukkueen 2 pelaaja A tarttui siihen, liikevaihto olisi pelaajan A1 vika.

Huomaa: Koska sitä ei ollut määritelty, nämä ovat keski- / lukion sääntöjä. En voi vakuuttaa, että tämä on myös NBA: n tai yliopiston sääntö .

PÄIVITTÄMINEN: LÖIN TÄMÄN BLOGIN, JOSSA SEKÄ NIMITTÄÄ, VIIMEINEN PALLOA KOSKEVA HENKILÖ ON ANTANUT LIIKEVAIHDON.

Kuvittelisin, että ammattitilastot tehdään samalla tavalla, mutta vahvistetaan
@DmitrySelitskiy: Katso päivitys.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...