Kysymys:
Kuinka kriketti pelipaidanumerot määritetään?
iDev
2013-04-08 10:52:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kansainvälisissä krikettikilpailuissa (Test / ODI / T20) on aivan normaalia, että pelaajille annetaan tietty jerseyn numero. Jotkut kuuluisista pelaajista, kuten Ricky Ponting, käyttävät aina numeroa 14, kun taas Sachin Tendulkar käyttää numeroa 10. Kysymys on siis siitä, kuka antaa nämä numerot ja minkä perusteella ne jaetaan? Onko se ensin tullutta palvellaan ensin? Onko tässä noudatettu jotain menettelyä?

enter image description here enter image description here enter image description here

Luulen, että nämä pelipaitanumerot annetaan satunnaisesti jokaiselle pelaajalle, eikä kukaan valitse itse, eikä ole välttämätöntä, että kaikilla suurilla pelaajilla on numero 10, on joitain maailmanluokan pelaajia, joilla on muita pelipaita kuin 10, joten luulen, että he jaetaan satunnaisesti pelaajille. AINOASI LAUSUNTO
Kuusi vastused:
#1
+4
Bogdanovist
2013-04-08 11:16:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vakiojärjestelmää ei ole, luultavasti siksi, että pelipaidan käyttö on suhteellisen uusi ilmiö kriketissä, joten ei ole historiaa, jonka pohjalta konventit olisi rakennettu. Kuten ehdotat, suurten nimien pelaajat pääsevät yleensä käyttämään mitä vain haluavat. Toinen esimerkki on Shane Warne, joka käyttää aina 23: ta, sama kuin Michael Jordan käytti koripallossa.

#2
+4
xylon97
2013-04-30 18:32:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuoreessa sanomalehtiartikkelissa sanottiin, että pelaajat voivat valita haluamansa numeron, kunhan kukaan muu joukkueesta ei ole ottanut sitä ensin. esimerkiksi Rohit Sharma halusi numeron 10 pelipaidan, mutta hänellä ei ollut sitä, koska vanhemmalla pelaajalla (arvaa kuka?: p) on jo se.

Jokaisella pelaajalla ei myöskään ole pakollista olla pelipaidan numero, esimerkiksi Virendra Sehwag (Intian Jerseyssä - en tietää IPL: stä).

Sehwag oli kuin niin monet sukulaiset / astrologit ehdottivat minulle erilaisia ​​numeroita, enkä halua karkottaa ketään. hän meni lukemattomaksi sen jälkeen + D
#3
+3
NetStarter
2013-04-12 15:28:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siellä on joitain tosiasioita tai huhuja näistä jersey-numeroista, ja jotkut ihmiset viittaavat siihen, että jokaisella numerolla on erityinen merkitys numerologiassa, kuten numero 10 tarkoittaa TÄYDELLINEN . Koska osa kriketistä pidetään mielessä nämä suuret krikettitähdet valitsevat numerot omillaan, kuten Chris Gayle 333.

Voisitko lisätä viitteitä tämän tueksi? Olisin kiinnostunut nähdä artikkeleita erityisistä merkityksistä. Tervetuloa Sports.SE-sivustoon!
http://numerology-thenumbersandtheirmeanings.blogspot.in/2011/05/number-10.html
Anteeksi - en ollut täysin selvä. Onko olemassa viitteitä, jotka sitovat pelipaidan numerologiaan?
@SocioMatt Kuulostaa oudolta, mutta pelaajat ovat taikauskoisia nippuja ja ovat valmiita menemään mihin tahansa pitääkseen hyvää. Voit lukea joidenkin numerologian perusteella valittujen pelipaitojen "logiikan" [täältä] (http://criczat.com/2011/11/jersey-no-numerology/).
kiitos @Orangecrush Etsin tällaista viittausta, minulla oli viittaus muuhun sivustoon, mutta en voinut löytää sitä uudelleen, koska menetin sen ja en voi toistaa sitä toistaiseksi.
Chris gaylella on 333 luultavasti siksi, että se on hänen korkein testipisteensä pelivuoroina.
@kartshan kyllä, olet oikeassa, ja se on viite pelaajille, jotka valitsevat pelipaidan numerot omasta päätöksestään.
@NetStarter se osoittaa, että pelaajat voivat toivoa numeroa. Ei siksi, että he valitsevat heidät täysin yksin, on oltava joku, joka saa kaikki heidän toiveensa ja päättää, onko se kunnossa.
#4
+1
FingeNB
2015-11-14 05:18:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ilman lähdettä erityisesti kriketistä, luulisin, että pelaajien numerot päättävät joukkueen johtajat / valmentaja / manageri. Sikäli kuin tiedän, tämä on normaalia kaikilla joukkueurheilulajeilla.

Pelaajat pääsevät yleensä pyytämään numeroa, ja useimmissa tapauksissa he saavat valintansa, jos kukaan muu ei halua sitä, mutta lopulta se on päätetty johtajat.

#5
-2
Kush
2017-07-21 20:45:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jersey-numerot jaetaan pelaajille satunnaisesti. Mitä tapahtuu, kun uusi joukkue muodostetaan, pelaajat eivät yleensä tiedä / muista kaikkien nimiä. Joten he soittavat Jersey-numeroon pelin aikana. Numero 10 sai merkityksen, koska peleillä oli sitä. Muut maat alkoivat myös antaa numeron 10 joukkueen parhaalle pelaajalle. Hitaasti se levisi muihin peleihin.

Tervetuloa Sports SE: hen, lisää viitteesi vastaukseesi, ennen kuin houkutat alas ääniä. Voitteko perustella, että "Numero 10 sai merkityksen Pelen pukeutumisen takia" tuntuu minusta mielipiteeltä.
#6
-5
user10313
2015-11-14 00:00:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että ne on asetettu näihin numeroihin, koska ne ovat yhteydessä jalkapalloilijoihin, esimerkiksi Messi käyttää numeroa 10 ja sachinia ja Ronaldo myös 7 ja dhoniTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...