Kysymys:
Mikä on kapteenin rooli kentällä?
JoseK
2012-02-10 12:50:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsottuani John Terryn "erotettu kapteenista" jakson Englannin jalkapallomaajoukkueessa kysyn, mitä kapteeni tekee kentällä?

Joukkue taktiikat päättää johtaja, ja johtajat antavat ohjeet pelin aikana lähimmän pelaajan kautta, joka on lähimpänä kosketuslinjaa / dugoutia.

Mitä kapteeni tekee kentällä?

Oletan kentällä, että he voivat tarjota strategista panosta ja mentoroida nuoria ja niin edelleen.

Kolme vastused:
#1
+27
Matt
2012-02-10 16:48:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kauden 2011-2012 julkaistujen FIFA-pelisääntöjen mukaan seuraavat säännöt koskevat kapteenia;

  1. erotuomari heittää kolikon ja joukkue jonka kapteeni voittaa heiton, päättää ensimmäisen vai toisen potkun.
  2. [Rangaistuspotkukilpailussa ...] Jos yhdessä joukkueessa on enemmän pelaajia kuin vastustajissaan, sen on vähennettävä määrää vastaamaan vastustajiensa lukumäärää, ja joukkueen kapteenin on ilmoitettava erotuomarille jokaisen poissuljetun pelaajan nimi ja numero. Kukaan näin suljettu pelaaja ei saa osallistua potkuihin rangaistusmerkistä.
  3. [Erimielisyydestä ...] Joukkueen kapteeni hänellä ei ole erityistä asemaa tai etuoikeuksia pelilakien nojalla, mutta hänellä on jonkin verran vastuuta joukkueensa käyttäytymisestä.

Lakien ulkopuolella kapteenin odotetaan kuitenkin usein olevan on vastuussa ...

  1. motivoida muita pelaajiaan (vaikka en ole varma kuinka tärkeä tämä on; en ole varma kuinka kapteeni, joka on maalivahti voi motivoida pelaajiaan.)
  2. Pidä kylmä pää. Muiden pelaajien rauhoittaminen, kun asiat lämpenevät hieman (pelaajat voivat ilmeisesti tehdä tämän, mutta kapteenin odotat johtavan sitä).
  3. Lisäksi (ja ehkä kaikkein tärkeintä nykypäivänä) ne toimivat välineenä muiden pelaajien ja virkamiesten välillä. Poissa (tai menossa) ovat päivät, jolloin koko joukko pelaajia ympäröi virkamiehiä yrittäessään vaikuttaa päätökseen. Sen sijaan sinulla on tapana nähdä (kenttä) kapteeni kertovan mielipiteensä erotuomarille. Vastaavasti näet usein kapteenin olevan keskikokoinen erotuomarin ja pelaajan välillä siinä tapauksessa, että pelaaja vetäytyy ... varmistaen, että pelaaja pitää kylmän mielen ja käydään oikeudenmukaista keskustelua ( hänen näkökulmastaan: P ).

Kentän ulkopuolella heidän tärkein roolinsa on, että he ovat yksi joukkueen tunnetuimmista ihmisistä; johtaja ja sitten kapteeni. He ovat tiimin johtajia, ja (oikein tai väärin) joukkueiden julkiseen kuvaan voi vaikuttaa voimakkaasti näiden ihmisten kuvan ja toiminnan perusteella. Joukkueen muut pelaajat väistämättä jäävät näiden kahden ihmisen taakse. Tietenkin kaikki ryhmän jäsenet ovat julkisesti edessä ja heidän pitäisi toimia sellaisina, mutta tämä on vielä enemmän kapteenille.

John Terry -tapahtuman kohdalla FA: n pahin skenaario voisi olla se, että Englannin jalkapallojoukkueen kapteeni on rikos syytetty rasismista . Toki, rikosoikeudellisesti syytetty joukkueen jäsen sattuu, mutta lopulta se harjataan maton alle ... on 22 muuta joukkueen jäsentä ajateltavaa. Ei ole kuitenkaan niin helppoa unohtaa yksittäistä kapteenia ja yksittäistä johtajaa.

#2
+14
user313
2012-03-14 11:39:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

FIFA: n pelilakien lisäksi, jotka Matt hahmottaa erinomaisessa vastauksessaan, manner- ja kansallisjärjestöillä voi olla hieman erilaisia ​​tai täydentäviä sääntöjä kapteeneille, vaikka kansalliset yhdistykset ovat yleensä linjassa Manner-yhdistyksen kanssa he kuuluvat. Joka tapauksessa kapteenien odotetaan olevan esimerkkejä kenttäkäyttäytymisestä.

UEFA: n viimeisimmät säännöt ovat UEFA: n jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailujen 2010-2012 säännöt, ja kapteenit koskevat:

14.04 Kukin joukkue saa ennen jokaista kilpailua ottelulomakkeen, johon on merkittävä joukkueen 18 pelaajan (23 pelaajaa finaaliturnauksessa) numerot, täydelliset nimet, syntymäajat ja tarvittaessa paitojen nimet, yhdessä varajäsenten penkillä ja teknisissä lisäistuimissa istuvien virkamiesten täydelliset nimet. Ottelulomakkeen on oltava asianmukaisesti täytetty suuraakkosin ja kapteenin sekä valtuuskunnan päällikön allekirjoittama.

...

16.04 Jos potkujen ottamista rangaistusmerkistä ei voida suorittaa valmistunut sääolosuhteiden vuoksi tai muista syistä, joita ei voida valvoa, tulokset päättää arpajaiset erotuomari UEFA-otteluvaltuutetun ja kahden joukkueen kapteenin läsnä ollessa.

...

23.02 Pelikentän tilaa koskevat protestit on toimitettava erotuomarille kirjallisesti ennen ottelua. Jos pelikentän tila tulee kyseenalaiseksi ottelun aikana, joukkueen kapteenin on ilmoitettava siitä erotuomarille suullisesti viipymättä vastustajan joukkueen kapteenin läsnä ollessa.

Joissakin kansallisissa järjestöissä, jos pelaajaa varoitetaan tai hänet lähetetään irti ja keskeytys on voimassa, keskeytysaika kaksinkertaistuu, jos pelaaja oli kapteeni rikkomuksen aikaan. Vaikka en löydä luotettavaa viittausta, mielestäni keskeytysajan kaksinkertaistaminen pätee, vaikka pelaaja toimi tuolloin kapteenina ja sai käsivarsinauhan sen jälkeen, kun tavallinen kapteeni lähti kentältä loukkaantumisen tai vaihdon vuoksi.

Klubitasolla kapteeneilla on useita rooleja, jotka voivat vaihdella perinteisestä viralliseen:

  1. He johtavat neuvotteluja klubien omistajien ja johtajien kanssa sisäisistä säännöistä, bonuksista jne. joissakin järjestöissä tällaiset säännöt ovat voimassa vain, jos kaikki kapteenit ovat allekirjoittaneet ne.
  2. Heidän odotetaan yleensä toimivan pelaajien julkisina kasvoina, ei ole harvinaista nähdä kapteenien ottavan täyden vastuun häviön jälkeen,
  3. Heidän odotetaan yleensä toimivan mentoreina nuoremmille pelaajille, erityisesti nuoriso- ja varajoukkueiden pelaajille.
#3
+2
jamauss
2012-02-10 13:06:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

He osallistuvat yleensä käynteihin sellaisten tavaroiden viitteiden kanssa, kuten kolikon heitto päättämään alkuperäisestä hallussapidosta ja vastaavista - ja heitä pidetään yleensä yhtenä joukkueen paremmista pelaajista / johtajista. Epäilen, että se on vain ylistetty otsikko.

Tämä vastaus näyttää kohdistuvan amerikkalaiseen jalkapalloon. Jalkapallotunniste on tarkoitettu yhdistyksen jalkapalloon (alias jalkapallo, futbol jne.).
Sikäli kuin joukkueen kapteenin rooli on - epäilen, että jalkapallon (jalkapallo) ja amerikkalaisen jalkapallon välillä, se on suurelta osin sama kuin mitä olen nähnyt molempia urheilulajeja katsellessani.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...