Kysymys:
Amerikkalaisen jalkapallon aukotekniikoiden määrä
chrisjlee
2012-02-10 08:11:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun luin tätä ketjua ja tätä, minulla oli vaikeuksia noudattaa puolustavan linjan miesten erilaisten "tekniikoiden" jalkapallon terminologiaa.

Mitä tarkoittaa 1/2/3/5-aukkotekniikan puolustava linemen?

Mitä tämä aukko tarkoittaa?

Kaksi vastused:
Marcus Swope
2012-02-10 09:06:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuilu viittaa tyhjään tilaan hyökkäävien joukkueiden välillä vastustajajoukkueessa hyökkäyslinjalla. Jos sinulla on 1 tai 2 aukkoa puolustava linemen, se tarkoittaa, että hän on vastuussa siitä, että hyökkäävä joukkue ei pääse etenemään joko yhden tai kahden aukon kautta, tai hän on vastuussa itsensä etenemisestä raon välillä ja tarttumisesta pallotelineeseen takaiskuviivan takana. Katso esimerkki alla olevasta esimerkistä.

enter image description here

Tässä esimerkissä puolustavat linemiehet (neljä varjostettua kolmiota) pelaavat kaikki yhden aukon tekniikkaa, koska he ovat vastuussa vain yksi aukko hyökkäyslinjassa.

Hyökkäävä joukkue käyttää usein termejä "A-Gap" tai "B-Gap" viittaamaan hyökkäyslinjan aukkoihin. A-aukot ovat aukkoja keskuksen molemmin puolin. B-aukot ovat aukkoja vartijoiden ja kiinnikkeiden välillä. C-aukot ovat rakojen ja kiristyspään väliset aukot. Joten juoksupeli, jonka oli tarkoitus juosta "Vahvan puolen B-aukkoon", juoksi hyökkäävälle oikealle (vahvan puolen määrää puoli, jolle tiukka pää on rivissä) Oikean vartijan (RG ) ja oikean taklauksen (RT).

Mistä löydän lisätietoja tältä? En voi koskaan ymmärtää jalkapallon hienoja yksityiskohtia.
JeffO
2012-11-22 10:56:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monet puolustukset merkitsevät hyökkäävän linjamiehen eri sijainnit osoittamaan, missä puolustajan tulisi olla rivissä. Sitä käytetään pikakuvakkeena. Jokaisella joukkueella voi olla oma järjestelmä. Tässä on joitain yleisimmin hyväksyttyjä, jotka kuulet televisiosta:

  • 0 - pää ylöspäin keskustaan ​​
  • 1 - keskustan ulkolava
  • 2 - vartijan sisäpuolen
  • 3 - vartijan ulkolava
  • 4- taklauksen sisäolka
  • 5 - ulkopuolella taklauksen tulisi olla (leveä "5" on yleinen ohikulkijoille)
  • 7 - tiukan pään sisäosa
  • 9 - tiukan pään ulkopuolella

Nämä koskevat sekä puolustuksen vasenta että oikeaa puolta. Tässä on yksi selitys:

http://www.denverpost.com/premium/broncos/ci_14630467

http: // sonsofsamhorn. net / topic / 55895-3-technika-vs-5-tekniikka /Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...