Kysymys:
Kuinka päättää kunkin reiän "Par"
LudoMC
2012-02-10 19:42:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka jokaisen reiän "keskimääräinen lyöntien lukumäärä" päätetään?
Katsellessasi golfkilpailuja suurin osa pelaajista on selvästi alle tason.

Eikö sitä sitten pitäisi mukauttaa? Jos 90% pelaajista tekee kotkan Par 5: llä, miksi sitä ei muuteta Par 3: ksi?

Sen pitäisi toimia niin kauan kuin et yritä vertailla vuodesta toiseen, jos välillä on tapahtunut muutos.

Kaksi vastused:
#1
+13
Matt
2012-02-10 19:47:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Reiän par perustuu ensisijaisesti reiän pituuteen, mutta muut tekijät voivat myös vaikuttaa sen arvoon; eniten maaston tyyppi ja mahdolliset esteet (vesi, kukkulat, rakennukset jne.). Wikipedia-artikkeli Parille

USGA esittää seuraavat ohjeet par-laskennalle;

Yardage Guidelines

Lainatakseni heidän neuvojaan par-laskennasta;

Parametrien laskennassa käytetään alla olevia palkkioita. Raaputuspelaajan reiän todellinen pelipituus määrittää par. (Katso jakso 13-3b.) Näitä mittauksia ei saa käyttää mielivaltaisesti; maaperän kokoonpano ja esteiden vakavuus tulisi ottaa huomioon.

Valtuutetuilla golfyhdistyksillä on valtuudet ratkaista reiän par. (Katso päätös 16/1.)

Tietenkin PGA Tour -tapahtumat ylittävät usein suositukset. Katso esimerkiksi [528 jaardin par 4] (http://tourreport.pgatour.com/2011/05/26/longest-par-4s-on-pga-tour/).
Reiät voivat myös olla pienempiä kuin tietylle parille suositeltu metrimäärä Tämä on harvinaisempaa kuin pidempi par, mutta se voi tapahtua, kun vaara, koiran rata tai väyläominaisuus tekee "ihanteellisen" laukauksen tietylle etäisyydelle viisaaksi. Ota esimerkiksi 460 jaardin tasoinen reikä, jossa on mukava iso lampi koko väylän yli 260 ja 320 välillä. Ihanteellinen 460 jaardin tee-laukaus olisi mukava pitkä ajomatka (275 tai parempi), mutta jotta se toimisi täällä ajaa paremmin * kuljettaa * yli 320 metriä ilmassa. Sen sijaan älykäs peli on 3-puu kahdelle laukaukselle ja kiila lähestyä, mikä tekee siitä par-5.
#2
+1
Coach-D
2015-03-28 10:54:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen työskennellyt monta vuotta sitten golfsovelluksen parissa, joka auttoi kartoittamaan keskilänsi-alueen kursseja ja tarjoamaan golfareille apua kentällä - ja jotta he näkisivät puhelimen aukot.

Meillä oli TONSIA käytettävissä olevista tilastotiedoista, ja sillä oli ammattilainen, joka oli myös tilastojohtaja, ja hän löysi todella mielenkiintoisia asioita.

  • Aukon pituus ei ole suuri indikaattori vaikeuksille. Korrelaatiota oli hyvin vähän.

  • Useimmat radat (eivät kaikki) perustuivat pariinsa sen perusteella, mitä joku, joka ampuu 75-80, keskittäisi tuossa reikässä. Jos reikässä olisi järvi, jonka yli tulisi ampua, voit saada par 4: n, joka oli 265, keskiarvo 4,9, koska vedessä käymisestä oli niin ankaraa rangaistusta. Sama bunkkereille, tiukoille väylille, paljon puille ja niin edelleen. Todennäköisesti syy siihen, että näet niin monien ammattilaisten pärjäävän hyvin joidenkin kurssien pariin verrattuna, johtuu siitä, että heillä on kyky ylittää esteet tai eivät ole tarpeeksi huonoja osuakseen niihin. Jos joe-keskimääräinen pelaaja, joka on keskimäärin 78 ja menettää 4 lyöntiä 18: aa vastaan ​​näiden seikkojen takia, on ammattilaisille melkoinen etu.

  • "Pro" -kurssit yleensä arvioivat kurssinsa raaputuspelaajan perusteella.

  • par-luokitukset eivät tarkoita melkein mitään. Saimme tietoja yli 1000 golfkentältä ja keskimääräiset tulokset vaihtelivat välillä 79-84. Jos voit ampua 75 yhdellä radalla jatkuvasti, mutta vain 81 toisella, sillä on todennäköisesti enemmän tekemistä sen kanssa, että ensimmäisellä radalla on helpommat reiät kuin siellä suoritetulla.

  • kaksi eniten korreloivaa tekijää, jotka meillä oli reikien vaikeudessa (par-luokitus), olivat vihreän koko ja vihreän kaltevuus. Se ei ollut edes lähellä. Voit luultavasti luoda par 5: n, joka oli 180 jaardilla, 15 jalan vihreällä, jonka kaltevuus oli 30 astetta, ja se saattaa olla keskimäärin yli 5.

  • Kurssit haluavat, että 18 reikää muodostetaan 70-72: een. Jos heillä on reitti, jonka arvioidaan olevan 67, he voivat yrittää tehdä joitain reikiä kovemmiksi tai vain kolahtaa kolme reikää. Mikään ei säätele tätä.

  • Jotkut kurssit palvelevat hyviä pisteitä liiketoiminnan edistämiseksi. Pelaan aina kerran vuodessa paikallista kurssia, joka on perseestä, mutta on todella helppoa, jotta voin nähdä 80-luvun.

Huomaa: Olen vain kaveri, joka näki paljon tiedot. Olen varma, että joku, jolla on enemmän tietoa golfista, voisi selvittää, kuinka he päättelevät reikiä mukavilla kentillä. Olen varma, että sillä on yhtä paljon tekemistä markkinoinnin kuin tilastollisen analyysin tekemisen kanssa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...