Kysymys:
Mitkä ovat kolmion muodostumisen edut / haitat?
Marcus Swope
2012-02-14 22:10:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Viime aikoina tekemieni rajoitettujen tutkimusten perusteella näyttää siltä, ​​että kolmion muodostuminen on hyökkäävä muodostuma, jota keskikenttäpelaajat käyttävät pääasiassa pallon eteenpäin muodostamalla pyörivän kolmion kuvion kentälle ja hyödyntämällä monia mahdollisia kulkureittejä. luoda puolustuksessa. Onko tämä ymmärrys oikein?

Millaiset asiat ovat tärkeitä, kun yritetään toteuttaa kolmio? (hyvä syöttö, hyvä dribbling, nopea, kurinalainen jne.)

Millä kokoonpanoilla tai tekniikoilla valmentajat ja pelaajat pysäyttävät joukkueet, jotka luottavat voimakkaasti kolmioon?

Kaksi vastused:
#1
+12
mwilson
2012-02-16 04:51:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Chelsea Mourinhon johdolla käytti Claude Makelelen ankkuroimaa puolustuskolmiota, jonka edut valmentaja itse kuvailee täällä.

Katso, jos minulla on kolmio keskikentällä - Claude Makelele takana ja kaksi muuta aivan edessä - minulla on aina etu puhtaan 4-4-2 vastaan, jossa keskikenttäpelaajat ovat vierekkäin. Tämä johtuu siitä, että minulla on aina ylimääräinen mies. Se alkaa Makelelestä, joka on rivien välissä. Jos kukaan ei tule hänen luokseen, hän voi nähdä koko kentän ja sillä on aikaa. Jos hän suljetaan, se tarkoittaa, että toinen kahdesta toisesta keskikentästä on auki. Jos heidät suljetaan ja toisen joukkueen laidat tulevat sisälle auttamaan, se tarkoittaa, että kyljessä on nyt tilaa meille joko omille laidoillemme tai puolustajillemme. Puhdas 4-4-2 ei voi tehdä mitään pysäyttääkseen asioita.

#2
+3
Max
2012-08-25 11:43:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärtämyksesi on suurelta osin oikea. Mainitsemasi taidot ovat myös välttämättömiä tällaisen pelin hyväksymiselle. Toinen etu on, että ankkuroitava keskikenttäpelaaja voi olla varsin hyödyllinen ylimääräisenä puolustajana käsitellessään vastustajan vastahyökkäyksiä.

Yksi mielessä pidettävä asia on, että tämä pelityyli auttaa hyökkäämään keskustaan, kun taas perinteinen 4-4-2 keskittyy hieman enemmän siipiin.

Puhtaalla 4-4-2: llä on vaikeaa hillitä tätä muodostumista, mutta se antaa jonkin verran joustavuutta laidan keskikenttäpelaajille ottaa keskitetympi rooli puolustuksen aikana. pitäisi noudattaa tätä hyökkäävää lähestymistapaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...