Kysymys:
Mikä on apuvalmentajan tehtävä NFL: ssä?
Dynamic
2012-02-17 01:48:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän päävalmentajan tehtävä, mutta mitä Assistant Head Coach todella tekee pelien aikana / toimistossa?

Tiedän, että se on alkuperäisessä kysymyksessäsi, mutta etsitkö varsinaisen "Assistant Head Coachin" vastuita? Suurin osa joukkueista käyttää yhdistelmää valmentajista ja koordinaattoreista. Apuvalmentajan titteliä käytetään harvoin ja se on yleensä vain nimike (ja palkka), eikä vastuut muutu paljoakaan.
@MarcusSwope: Kyllä, varsinainen "Assistant Head Coach" ...
Kaksi vastused:
#1
+10
corsiKa
2012-02-17 03:30:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tyypillisesti NFL: ssä ja muissa urheilulajeissa apuvalmentajat vastaavat tiimin tietystä piiristä, kun taas päävalmentaja vastaa joukkueen kokonaissuunnasta.

Esimerkiksi jalkapallossa saatat sinulla on pelinrakentajavalmentaja, hyökkäävä linja-autovalmentaja, paluuvalmentaja, potkuvalmentaja, erityinen joukkueiden valmentaja, urheilullinen kunto-ohjaaja, joista monille annetaan apuvalmentajan titteli. Heidän tehtävänään on tarjota tarkkoja ja asiantuntija-ohjeita omalla alueellaan. Tämä ei tarkoita sitä, että päävalmentaja ei olisi myöskään asiantuntija joukkueensa kaikilla alueilla, koska olisi huono, jos hän ei olisi. Mutta hänen asiantuntemuksensa ei ole tiettyjen valmentajien taso, ellei hän sattuisi kasvamaan tuosta asemasta tai valmentaja-asemasta ennen kuin hänet ylennettiin päävalmentajaksi.

On hyvin yleistä, että joku ylennetään päävalmentajana ja pidä vastuut, jotka hänellä oli ennen ylennystä (etenkin väliaikaisissa ylennyksissä).

Joillakin joukkueilla on erityinen nimike "Assistant Head Coach" - heidän vastuullaan on toimia asetetun suunnitelman toimeenpanijana. päävalmentaja. Päävalmentaja voi valvoa vain niin monia asioita kerrallaan - jotkut seurat kokevat tarpeen ylimääräiselle johdolle. Vain kahdella NFL-klubilla on "Assistant Head Coach" -asento, joka ei ole myöskään toisen tyyppinen valmentaja, kuten Offensive Line tai Defensive Line - Kansas City ja St. Louis. Se voi olla alueellinen asia, molemmilla joukkueilla on ollut melko kova pari vuotta viime aikoina, joten voi olla vain, että he halusivat ylimääräisen painotuksen joukkueen suunnan seuraamiseen.

En löydä viitteitä olettaa, että joukkueille, joilla on apuvalmentajia, jotka ovat myös toisen tyyppisiä valmentajia (noin puolet heistä), että jos jostain syystä päävalmentaja ei ollut käytettävissä, työkyvytön tai muuten kykenemätön suorittamaan tehtäviään , että apuvalmentaja ottaisi kantansa.

+1, hyvä huomio apuvalmentajista, jotka eivät ole myöskään erikoisjoukkueita tai valmentajia.
#2
+5
JW8
2012-02-17 04:03:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Apuvalmentajan tehtävät vaihtelevat suuresti, koska jokainen jalkapallojoukkueen apuvalmentaja ottaa vastuun, jonka joukkueen päävalmentaja on määrännyt. Vastauksena siihen, miten tehtävät voivat vaihdella päävalmentajan mukaan, monilla koordinaattoreilla voi olla titteli, mutta päävalmentaja voi itse kutsua näytelmiä (johtajan edellisen hyökkäävän tai puolustavan tarkkuuden vuoksi), kun taas muilla koordinaattoreilla on kahva - kutsuminen päävalmentajan asettaman strategian mukaisesti.

Kuten @corsiKa on maininnut, monet apulaisvalmentajat voivat olla asemavalmentajia, kun taas jotkut koordinaattorit voivat myös toimia tässä roolissa.

Yleisestä havainnosta olen huomannut, että päävalmentajat tai joukkueen omistajat saattavat nimetä apuvalmentajan useista syistä:

  • Nimeä seuraaja ( implisiittinen tapauksessa Dallas Cowboysista ja Jason Garretista, vaikka se onkin liigan sääntöjen vastaista)
  • Palkitse pitkäaikainen / uskollinen / avainavustaja, jolla on arvokkaampi otsikko (varsinkin jos ei vielä koordinaattori) - nähty monilla korkeakoulut ja ammattilaiset (katso Rod Marinelli useissa korkeakoulu- / NFL-ryhmissä, Brad Seely erikoisjoukkueiden valmentajana / pääjohtajana c oach useilla NFL-joukkueilla, ja Mike Singletary ja Minnesota Vikings toisena esimerkkinä)
  • perusteltava korkeampi palkka koordinaattorille (katso Jason Garretin tapaus)

Vaikka koordinaattorit joskus toimivat apupäävalmentajina, usein erikoisjoukkueet tai asemavalmentajat palkitaan tällä otsikolla / roolilla. Kaikilla joukkueilla ei ole pysyvää päävalmentajan roolia.

ESPN-bloggaajalta: "Apuvalmentajat saattavat ansaita enemmän rahaa kuin muuten ansaitsisivat, mutta otsikko ei erota heitä muista avustajista palkkaamisprotokollan suhteen. Otsikko ei tarjoa lisäsuojaa avustajan menettämiseltä toiselle joukkueelle, muissa sanat." (http://espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/62693/sizing-up-nfc-west-coaching-staffs-3)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...