Kysymys:
Toimiiko kenttämaalin potkijan jäätyminen todella?
wax eagle
2012-02-09 22:37:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmilla jalkapallotasoilla on yleinen strategia kutsua aikalisä vähän ennen kuin pallo napsautetaan ennen kentän maalia. Tätä kutsutaan potkijan kuorrutukseksi (koska se saa potkijan odottamaan aikalisää potkaistakseen kentän maalia) ja ajatuksena on saada potkijan joutumaan odottamaan kauemmin ja joko ajattelemaan potkua tai vahingoittamaan lämpenemistä jollakin tavalla joten hän on vähemmän valmis potkimaan kentän maalia.

Toimiiko tämä strategia todella?

üks vastaus:
#1
+14
Michael Myers
2012-02-09 23:11:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

NFL.com: n Freakonomics-sarjan mukaan ei.

Kirjassaan Scorecasting Tobias J. Moskowitz ja L. Jon Wertheim marsalkka ovat tähän mennessä vakuuttavimmat todisteet aiheesta. Ne analysoivat "paineen" potkuja vuosina 2001-2009 samalla kun hallitsivat maaliyrityksen etäisyyttä. He havaitsivat, että potkijan jäätyminen ei todellakaan tuota toivottua vaikutusta, ja joissakin tapauksissa se saattaa jopa palata.

Jäätyminen näyttää antavan pienen edun, kun viimeisellä neljänneksellä on jäljellä alle 2 minuuttia, mutta vähintään 15 sekuntia.

Tässä on heidän tietonsa:

Kenttätavoitteiden onnistuminen riippumatta siitä, kutsuuko vastustaja aikakatkaisun vai ei

(Tehtyjen potkujen prosenttiosuus)

  Tilanne Kaikki potkut Iced Ei jäinen Alle 2 min. jäljellä viimeisellä neljänneksellä tai OT 76,2% 74,2%  77,6%  Alle 1 min. jäljellä viimeisellä neljänneksellä tai OT 75,5% 74,3%  76,4%  Alle 30 sekuntia jäljellä viimeisellä neljänneksellä tai OT 76,5% 76,0%  76,9%  Alle 15 sekuntia jäljellä viimeisellä neljänneksellä tai OT 76,4%  77,5%  75,4% 

Tuoreessa Grantland-artikkelissa ehdotetaan Ainoa syy, miksi valmentajat kokeilevat edelleen jäätymistä, on se, että heidän näkökulmastaan ​​se on matalan riskin ja korkean palkinnon. Kaikki "tietävät", että potkija on jäätävä, mitä on tehtävä, joten jos he yrittävät epäonnistua, ei ole iso juttu, kun taas jos he yrittävät ja onnistuvat, he ovat "neroita" - vaikka tiedot osoittavatkin enemmän kohti onnea.

NFL on kieltänyt soittamasta kahta tai useampaa peräkkäistä aikakatkaisua; En tiedä, onko se tehokkaampaa vai ei, mutta se olisi varmasti ärsyttävää faneille.

Ehkä on aika aloittaa heidät. Saada heidät ajattelemaan, että aiot jättää heidät, mutta et? :)
Tiedätkö, onko näihin prosenttiosuuksiin liittyviä todellisia tilastollisia testejä?
@Kevin: Mietitkö kuinka merkittävät tulokset ovat? En tiedä varmasti, mutta tiedän, että pudotuspelejä lasketaan vuodessa 267 peliä, joten tutkimuksen tulisi kattaa 2403 peliä. Tämän pitäisi riittää antamaan ainakin riittävän varmuuden siitä, että jäätyminen ei auta.
Eivätkö nämä tiedot tarkoita päinvastoin? Jos jäät, teet enemmän aikaa, kun et ole jäässä, ellei jäljellä ole 15 sekuntia ??
@ACD: Valitettavasti "Jos jäät, teet enemmän aikaa, kun et ole jäässä" ei jäsennetä. Mitä sinä sanot?
@MichaelMyers Hups, paha. Lähettämiesi tietojen mukaan sinun tulisi tehdä vähemmän kenttätavoitteita, jos et olisi jäänyt, ellei ole jäljellä 15 sekuntia.
@ACD: Näen. Jos olet valmis ripustamaan hattusi 2,4 prosenttiyksikön eron merkitykselle parhaassa tapauksessa, niin kyllä. Mutta en ole.
@MichaelMyers Joten olisin kanssasi, paitsi että olet ristiriidassa jonkun kanssa. Sillä joko ei ole merkitystä kaikissa neljässä tapauksessa tai sillä on merkitystä kaikissa neljässä tapauksessa. Sanot mielivaltaisesti, että sillä ei ole merkitystä ensimmäisissä kolmessa tapauksessa, mutta ehkä sillä on neljättä. En ymmärrä syitäsi tämän johtopäätöksen tekoon.
@ACD: Kysymys oli, toimiiko se. Johtopäätökseni on, että ei ole todisteita siitä, että se toimisi, ja korostin erityisesti, että ero jäisten ja jäättämättömien potkujen välillä näyttää satunnaiselta.
@MichaelMyers Kuinka menetät tämän. Sanoit tämän: "Yksi tilanne, jossa jäätyminen saattaa antaa pienen edun: Kun peliin on jäljellä alle 15 sekuntia." Tiedot sanovat täsmälleen päinvastaisen ja että siinä on tosiasiallisesti suurempi mahdollisuus saavuttaa se siinä tilanteessa.
@ACD: En sanonut niin, se on suora lainaus Stephen J.Dubnerilta. Ja hän sai sen taaksepäin.
Siellä on myös kysymys siitä, mikä vaikutus sillä on, kun et. Jos yleensä jään potkija, niin kun et, potkija menee potkuun odottaen jäätä, mikä teoriassa voisi psykologia heidät.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...