Kysymys:
Jos peli päättyy kahden juoksijan kanssa samassa tukikohdassa, kuka on turvassa?
wax eagle
2012-02-09 20:08:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos baseball-ottelu päättyy ja kaksi perusjuoksijaa on samassa tukikohdassa, kuka on turvassa ja kuka ulkona? Muutuuko tilanne, jos joku juoksijoista voidaan pakottaa?

Säännön 7.03 (b) säännössä kuitenkin, jos taikinajuoksija asetetaan ensin merkinnällä tai koskettamalla ensimmäistä jalustaa ennen kuin edellinen juoksija on pelattu, edellisen juoksijan voimaero poistetaan eikä edellistä juoksijaa tarvita. edetä. Sääntöä 7.03 (a) sovelletaan sitten uudelleen.
Kaksi vastused:
Marcus Swope
2012-02-09 21:40:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näytelmä ei teknisesti pääty siihen, että kaksi juoksijaa on samassa pohjassa.

Jos kaksi juoksijaa on miehittänyt saman tukikohdan, perässä olevaa juoksijaa pidetään "Jeopardiassa" tai hän voidaan merkitä pois ja hänen on joko vetäydyttävä edelliseen tukikohtaan tai, jos se on miehitetty, johtavan juoksijan on edistettävä tukikohtaaan.

Jos kuitenkin perässä oleva juoksija pakotettiin tukikohtaan, johtavaa juoksijaa pidetään "Jeopardiassa" ja hänen täytyy edetä tai merkitä se pois.

[viite Tarvitaan]
@corsiKa Anteeksi, minä vain tiennyt sen. :) Näin kommentin liian myöhään, mutta JW01: llä on linkki sääntöön.
JW8
2012-02-09 22:47:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MLB.com:iin lähetettyjen virallisten baseball-sääntöjen mukaan säännössä 7.03 todetaan:

7.03

(a) Kaksi juoksijaa voi eivät ole tukiasemaa, mutta jos kaksi juoksijaa koskettaa jalustaa, kun pallo on elossa, seuraavan juoksijan on oltava poissa, kun se on merkitty, ja edellisellä juoksijalla on oikeus tukikohtaan, ellei sääntöä 7.03 (b) sovelleta.

(b) Jos juoksija pakotetaan etenemään sen vuoksi, että taikinasta tulee juoksija ja kaksi juoksijaa koskettaa pohjaa, johon seuraava juoksija on pakotettu, seuraavalla juoksijalla on oikeus tukikohtaan ja edellisen juoksijan on olla poissa, kun se on merkitty tunnisteella tai kun kenttäpelaaja hallitsee palloa ja koskettaa jalustaa, jolle tällainen edeltävä juoksija pakotetaan.

Tulkitsen, että seuraava juoksija on tässä tilanteessa, ellei hän / hän oli lyöjä ja eteni tukikohtaan - siinä tilanteessa edellisen juoksijan on edettävä tai hänet merkitään.

Ei vain lyöjä. Harkitse: Ensimmäisen ja toisen pelaajan hyökkääjät. Hitter tekee siitä turvallisen, juoksija ensimmäisestä menee toiseen, toinen juoksija ei liiku - jälkimmäinen on poissa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...