Kysymys:
Miksi Informaation keskellä olevaa pelaajaa kutsutaan fullbackiksi?
Fillet
2012-02-12 23:23:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asemien nimien perusteella otaksun, että I-kokoonpanossa järjestys (edestä taakse) olisi puolustaja, puoli, sitten takaosa.

Tämä I-lomakkeen kuva näyttää takapuolen puolustajan ja toissijaisen pelaajan välissä, ja wikipedian teksti kertoo

Takapotkut ovat yleensä kooltaan suurempia kuin puolireput ja useimmissa hyökkäävissä järjestelmissä heidän tehtävänsä on jaettu tehonkäynnin ja estämisen välillä sekä pelinrakentajalle että toiselle takapelaajalle.

Joten näen, miksi tällainen pelaaja olisi rivissä missä hän tekee, koska se antaa hänelle mahdollisuuden estää toinen juokseva pelaaja. Mutta miksi häntä kutsutaan taka-aineeksi?

Kolme vastused:
#1
+11
SocioMatt
2012-10-05 21:27:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on yritys sijoittaa sijainnin historia ja ajanjaksot, joiden aikana se muuttui. Kaikki nämä tiedot löytyvät täältä, vaikka ne on haudattu myös kaikkien muiden tehtävien historiaan. Tämä kysymys edellyttää nimikkeistön hyvää tuntemusta, ja kannustan sinua lukemaan koko linkin artikkelin, erityisesti osiot "Sekaannuksen ikä" ja "Sense of it all". " Kuten artikkelissa todetaan:

Suuntaus pois loukkaavien kantojen geometrisesta nimeämisestä on johtanut huomattavaan sekaannukseen

Joten tässä on luettelomerkit, jotka auttavat tunnistamaan selkänojan sijainnin kehityksen. Takapuolen alkuperä oli 1800-luvun rugbyssä. Alun perin nämä paikat nimettiin "taipumuksiksi", mutta pelin kehitys loi joitain uusia paikkoja uusilla nimillä.

Pelin kehittyessä, selkät sijoitettiin eri syvyyksiin (ts. Etäisyydet eteenpäin) jaoteltiin edelleen puoliväliin, kolmeen neljäsosaan (murtoluku 3/4) takaisin ja selkäpuoleen ... Se oli Irlannin vuosineljänneksen, puoli takaisin ja koko selän nimikkeistö, joka tuli Pohjois-Amerikkaan käytettäväksi missä piti tulla jalkapallon hallitsevaksi alkuperäiseksi muodoksi. Termeistä tuli tavutetut ja lopulta tavuttamattomat yksittäiset sanat, "pelinrakentaja" (QB), "puolipuoli" (HB) ja "täydellinen takaosa" (FB).

Amerikkalaisen jalkapallon alkuaikoina (noin 1900-luvun alussa), selkänojan rooli muuttui. Sen sijaan, että sijainti vain osoittaisi sijaintia viivan takana, se alkoi myös tunnistaa sijainnin roolin ja fyysisen luonteen.

Ajan myötä tyypillisesti nopea puolustaja, joka pelasi täydellistä puolustusta, hyökkäyksessä ja puolustuksessa, korvattiin raskaammalla, joka uhkasi juosta pallon kanssa enemmän tai vähemmän suoraan eteenpäin ja tarttua vastustajaansa yrittäen tehdä sama. Tätä tarkoitusta varten pelaaja pyrki sijoittumaan lähemmäs linjaa kuin aikaisemmin - usein niin pitkälle eteenpäin kuin puolipuolet (loukkaavat selkänojat muodostivat sitten T-kirjaimen, jota joskus kutsutaan "suoraksi T": ksi, myöhemmin erottaakseen sen pienistä muunnelmista, joissa muut selkät eivät muodostaneet linjaa, joka on kohtisuorassa pelinrakentajan linjaan nähden) tai edes kauemmas eteenpäin. Mutta kantaa kutsuttiin edelleen "taka-alamökiksi".

1960-luvulla monet ei-ammattimaiset joukkueet menettivät eron puoli- ja takapuolen välillä. NFL säilytti puoli- ja takapuolen nimikkeistön:

... ero keskikokoisen ja puolipelaajan välillä pyyhkiytyi, ja kukin korvattiin "takaiskunpitäjällä" (RB). Tämä termi tuli suosittua myös 1960-luvulla, vaikka jopa 1970-luvulle asti jotkut ammattilaista pelaavat pitivät HB-FB: n eron ... Ero viittasi pelaajien rakenteeseen, kun puolustaja oli vahvempi juoksija enemmän tai vähemmän suorana edessä, ja puoliaika nopeammin hyökätä puolustuksen laidoille. Monissa joukkueissa ei kuitenkaan ollut voimakasta eroa näiden selkänojien välillä, ja koska heidän pääroolinsa oli juokseminen pallon kanssa, "juoksu takaisin" oli kuvailevinta säilyttäen väärän geometrisen merkityksen, joka oli vanhentunut heidän erilaisten syvyyksiensä asettumisesta. suhteita.

Tämä suuntaus on jatkunut. Tämän päivän selitys takapelaajista:

[T] o tänä päivänä monet joukkueet ylläpitävät rikkomuksen takapuolen ja puolipuolen välistä eroa ... [S] ome-kokoonpanot ovat asettaneet raskaan selkänsä vielä voimakkaammin eteenpäin toimia estäjänä juokseville selkänojille.

On olemassa joukko nykyisiä NFL-joukkueita, joilla ei ole kokopäiväistä varapuheenjohtajaa alkujoukkueessaan. Kolme luetteloa, joissa ei ole täydellistä puolustajaa:

  • New England Patriots
  • Indianapolis Colts
  • Detroit Lions

neljä, joilla on hybridi backback:

  • Kansas City Chiefs (Peyton Hillis on listattu RB / FB: ksi)
  • Denver Broncos (Chris Gronkowski on listattu FB / TE: ksi)
  • Chicago Bears (Evan Rodriguez on listattu FB / TE: ksi)
  • Seattle Seahawks (Michael Robinson listattu RB / FB: ksi)

Joissakin tapauksissa joukkueet asettavat puolustavan linjamiehen varapuheenjohtajaksi:

Valituissa näytelmissä joillakin joukkueilla on puolustava linjamiesraportti kelvollisena vastaanottajana riviin puolustajana. Esimerkkejä sellaisista pelaajista, joita on usein käytetty tilannekatsaajina, ovat Haloti Ngata, Vince Wilfork ja Isaac Sopoaga.

#2
+2
Dynamic
2012-02-13 01:42:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikki palaa pelin alkuun.

Paluumatkalla, kun pelinrakentaja olisi neljänneksen jaardin päässä linjasta, puoli olisi puolen jaardin päässä, ja takaosa täyden pihan päässä.

Siksi nimi, Fullback.

Se on eräänlainen asia, jonka arvasin piti olla. Jos on, milloin muutos tapahtui ja miksi?
@Fillet: Muutos tapahtui, koska hyökkäävät järjestelmät alkoivat vähitellen käyttää fullbackia estäjänä, koska ne olivat suurempia ja vahvempia. Ei ole olemassa yhtä päivämäärää, jolloin tämä tapahtui.
Tällä vastauksella ei ole mitään järkeä. Termejä `` puolipelaaja '' ja `` takapuoli '' käytetään Rugby liigassa ja Rugby Unionissa, joissa termillä 'puoli pihaa -> puolipelaaja' ei olisi mitään järkeä. Nämä termit edeltävät American Footballin kehitystä erillisenä koodina rugby-jalkapallosta. Lisäksi on käsittämätöntä, että liikuttamalla alle jalkaa olet yhtäkkiä eri asennossa! Sosiomattin vastaus on paljon järkevämpi.
#3
  0
Tom Au
2014-08-04 05:43:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehkä parempi tapa esittää tämä kysymys olisi: "Miksi jalkapallojoukkueet asettivat puolustusvoiman keskellä (suhteellisen uutta) I-kokoonpanoa vastakohtana hänen perinteiselle roolilleen?"

Kolme "selkänoja" (hyökkäävät pelaajat ryntäyslinjan takana) ovat keskikenttäpelaaja, puoli takapuoli ja takapuolustaja. linja, pelinrakentaja on monipuolisin, sikäli kuin hän voi joko syöttää tai juosta pallon kanssa.

Kahden "puolisonsa" tehtävä on käyttää nopeutta juoksemaan linjan molemmille puolille, joskus loppupuolella (loppuajo), toisinaan taklauksen takana (off tackle). Takapuolustajan tehtävä on juosta vastakkaisen linjan keskiosan läpi (jos pelinrakentaja päättää, että hänen uhkaavat syöttötoimet ovat aiheuttaneet vastustajille heikkenemisen puolustus). Mutta häntä pidettiin "varalla", koska tämä oli tyypillisesti vähiten suosittu hyökkäävä vaihtoehto.

Noin 50 vuotta sitten yhdestä puolimiehestä tuli "kylki", joka syrjäyttäisi yhden päästään. etsintälinasta tulee "leveä vastaanotin". Tämä loi niin kutsutun "vahvan" puolen ylimääräisen passivastaanottimen kanssa. Puolustukset sopeutuivat tähän muutokseen "siirtämällä" ylimääräistä miestä vahvalle puolelle.

I-kokoonpano oli tavallinen vastalause uudelle puolustukselle. Ajatuksena oli käyttää ei-reunustavaa puolijalkaa juosta heikkoon puoleen (vastakkaiselle puolelle leveää vastaanotinta). Lukuisan numeerisen epätasapainon luomiseksi, backbackia käytettäisiin estäjänä puolivälissä, eikä juoksijana keskellä. Siksi puolustaja lisättiin pelinrakentajan ja puolipuolen väliin I-kokoonpanossa.

Tässä oli tietysti muunnelmia, jos puolustus "kompensoi" siirtämällä miehen takaisin "heikkoon" puolelle. Takapuolen puolustaja voidaan sijoittaa vahvalle puolelle estäjänä puolijalkaan kohdistuvaa "laukausta" varten tai antaa pallon juosta keskuksen läpi riippuen siitä kuinka pelinrakentaja "kokosi" puolustuksen. I-kokoonpano hyväksyttiin, koska se antoi rikokselle eniten joustavuutta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...