Kysymys:
Miksi vaihdot tehdään yleensä pelin lopussa?
Matt
2012-02-09 21:39:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näen usein voittavan joukkueen johtajan tekevän vaihtoja pelin loppuessa (joskus niin myöhään kuin loukkaantumisaikana).

Vaihdettava pelaaja ei ole loukkaantunut eikä onnistu. aika lisätään korvaamaan menetetty aika vaihdolle?

Joten mikä taktiikka on tämän takana? Liittyykö se pelaajan uuden korkin antamiseen? (Ehkä maksu ulkonäköön liittyvistä syistä?) Onko mielenpelissä yrittää hajottaa peli, joka on voinut olla vastustajien suosiossa?

Koripallossa valmentajat asettavat penkkipelaajia "roskakoriin" a) opettamaan heidät pelaamaan todellisissa peliolosuhteissa b) antamaan heidän yrittää tehdä vaikutuksen valmentajaan c) antaa heille "ylpeyden" siitä, että he voivat sanoa pelanneensa X pelit. Tämä näkyy erityisesti pudotuspeleissä. Esimerkiksi vuoden 2001 NBA-pudotuspeleissä 76ers-valmentaja Larry Brown tiesi, että häviäminen oli väistämätöntä. Joten hän otti tähtensä ja laittoi penkkipelaajat, jotta he voisivat sanoa pelanneensa NBA: n pudotuspeleissä.
@you786 Ei olla eri mieltä kanssasi, mutta haluan vain huomauttaa, että jalkapallossa tilanne on aivan erilainen siinä mielessä, että aika on todella vähän tekemättä mitään mielekästä nuorelle. Koripallossa todella lyhyellä aikaa voi olla paljon merkitystä, koska kello pysähtyy hyvin usein. Näin ei ole jalkapallossa, varsinkaan loukkaantumisaikoina.
Kymmenen vastused:
#1
+16
corsiKa
2012-02-09 22:11:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen itse miettinyt tätä usein. En voi tuoda esiin viitteitä tälle, mutta voin tuoda esiin loogisia oletuksia.

Tällaisessa tilanteessa sovelletaan yhtä viidestä ehdosta:

 • Sinä ovat vastustajasi edessä suurella marginaalilla, he eivät voi palata takaisin

  Laita nuoremmat pelaajat sinne saadaksesi heille peliaikaa, enemmän kokemusta. Suojaa tähtipelaajasi turhilta loukkaantumisilta seuraamattomien minuuttien aikana.

 • Olet vastustajaasi edellä marginaalilla, josta he voisivat palata

  Laita tuore jalkapari parantaaksesi todennäköisyyttäsi estää vastustajasi tasapeli tai voittaa peli.

 • Vastustajasi on edelläsi merkittävä marginaali, jota et voi käytännössä palata

  Laita nuoremmat pelaajat sinne saadaksesi heille peliaikaa, enemmän kokemusta. Suojaa tähtipelaajiasi tarpeettomilta loukkaantumisilta seuraamattomien minuuttien aikana.

 • Vastustajasi on edessään sinua marginaalilla, josta voit palata

  Laita tuore jalkapari parempaan kertoimeen sitoa tai voittaa peli.

 • Sinä ja vastustajasi ovat tasan

  Laita tuore jalkapari hyökkäykseen tai puolustukseen sinne, missä sinusta tuntuu tarpeelliselta. (Eräänlainen kahden muun "tuoreen jalan" vastauksen yhdistelmä.)

Tämä on ollut minun teoriamme siitä. Joskus näet sen myös muissa urheilulajeissa. Näet sen usein baseballissa ja amerikkalaisessa jalkapallossa. Pelin lopussa jotkut ihmiset vain väsyvät ja joutuvat tulemaan ulos. Hyödyt, jotka menetät ottamalla vanhemmat / tähtipelaajat, saavutetaan tulevan energian tuoreella energialla sekä heidän halukkuutensa tehdä vaikutuksen (loppujen lopuksi he haluavat aloittaa aikaisemmin.)

Jalkapallossa, jossa sinulla on usein rajoitettu määrä pelaajia, miksi et käyttäisi niitä eduksesi, kun tarvitset niitä eniten. Samanlainen kuin amerikkalaisessa jalkapallossa useimmat joukkueet käyttävät lopun aikakatkaisut strategisiin tarkoituksiin.

Näen, että korvauksia on tehty, kun sinulla on 5/10/15 + minuuttia jäljellä näistä syistä, mutta puhun kirjaimellisesti vaihdoista, jotka tehdään 89 / 90. minuutilla / loukkaantumisaikana. Jos johtajan motivaatio johtuisi näistä syistä, he tekisivät sen ennemmin?
No, loukkaantumisaika on tyypillisesti noin 5 minuuttia, joten 89. minuutilla sinulla on 5 minuuttia jäljellä. Luulen, että sitä sovellettaisiin vähemmän, kun jäljellä on 15 minuuttia. Tuoreet jalkasi ovat siellä, jotta ne voivat räjähtää paikalle. Se on kuin ero sprintin ja etäisyyden välillä. Annat kaiken, mitä sinulla on sprintissä. Jos tekisit etäisyyden kuin sprintin, uupuisit hyvin nopeasti. Nämä tuoreet jalat lähtevät sinne ja juoksevat, mikä antaa heille suuren edun. Mutta mitä kauemmin he ovat siellä, sitä vähemmän tehokkaita he ovat. Sanoisin, että haluat vain 5, ehkä 8 minuutiksi.
No, sinulla on kohta siellä; Unohdin kuinka kauan loukkaantumisaika voi olla nykyään.
Näen huomautuksenne, jos edessä on paljon aikaa. Jalkapallo on peli, jota ei yleensä ratkaista muutamassa minuutissa. Joten viime hetken tilaukset ovat yleensä pelin jäädyttämistä. Mikään muu ehto ei koske ammattilaisjalkapalloa. viime hetken hiljaisuus suurimman osan ajasta, ei edes kosketa palloa.
+1 - Kaikista vastauksista olen järkyttynyt siitä, että olet ainoa henkilö, joka mainitsi 99,99% syystä. Tarkoituksena on estää avainpelaajiasi turhalta loukkaantumiselta. KAUSI.
@Dunk syy siihen, miksi hän on ainoa maininnut henkilö, on ehkä se, että toiset halusivat lisätä siihen mitä CorsiKa kirjoitti sen sijaan, että se toisi sen tarpeettomasti. ;)
#2
+15
Xander
2012-02-09 23:10:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelin aina, että näitä korvauksia käytetään vain ajan ostamiseen. Kello ei pysähdy ala-aikana, vaihdettu pelaaja ei koskaan kiirehdi, joten se ostaa aikaa joukkueelle. Tuomarin on lisättävä aika ylityöhön, mutta se ei ole sama määrä.

Olen kuullut (viiniköynnöksestä ... en löytänyt luotettavaa Internet-lähdettä), että erotuomari lisää 30 sekuntia vaihtoon.
@Matt - 30 sekuntia on noin keskimäärin, uskon. Pelin lakien mukaan korvaus maksetaan jommallakummalla ajanjaksolla kaikesta menetetystä ajasta: • vaihtojen • pelaajien loukkaantumisen arvioinnin • loukkaantuneiden pelaajien poistamisen pelikentältä hoitoon • ajanhukan • muiden syiden vuoksi menetetty on erotuomarin harkinnan mukaan. Joten pohjimmiltaan mitä tahansa refin mielestä on oikein.
#3
+11
JoseK
2012-02-10 12:29:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muiden vastausten lisäksi johtaja tekee alipelaajia jo keltaisella, jotta vältetään mahdollisuus saada toinen keltainen eli lähetys. Se on myös tunnettu vastustustaktiikka provosoida tällaiset pelaajat saamaan toinen keltainen.

Joissakin turnauksissa punaisen saaminen tarkoittaa myös muutaman ottelun kieltoa.

Nyt kun tarkoitat nimenomaan 89. minuutin vaihtoja, kuvittelen, että se voi olla myös antaa "ottelutunnelma" penkillä oleville pelaajille ja kenties bonustavoite yhdeltä heistä.

Torres tuli 80. minuutilla ja teki Chelsean voittajan Barcaa vastaan ​​ UEFA: n vuoden 2012 puolivälierissä

#4
+10
Ste
2012-05-28 00:04:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En toista sitä, mitä muut vastaukset ovat jo ilmoittaneet oikein, mutta annan vastauksen kysymyksesi alaosaan:

Liittyykö se pelaajan toisen korkin antamiseen? (ehkä ulkomaille maksettavat palkkiot?)

Tämä voi todellakin olla tekijä. Vaikka on vähemmän todennäköistä, että manageri tuo pelaajan ansaitsemaan ulkomaksunsa, pelaajan kaudella ansaitsemien korkojen määrä voi olla tärkeä.

Joskus klubi voi lainata pelaajaa toiselle joukkueelle, mutta , he voivat vaatia, että lainanottajapelaajan on suoritettava tietty määrä minuutteja tai pelejä sopimuksen tekemiseksi.

Useimmiten kuitenkin se, että tietyt kilpailut antavat voittajien mitalit vain pelaajat, jotka ovat tehneet tietyn määrän korkkeja mainitussa kilpailussa.

Yksi mieleen tuleva esimerkki on, kun Martin Keown tarvitsi vielä yhden korin voidakseen päästä EPL-mitaliin Arsenalin kanssa. Ray Parlor teeskenteli leikillään olevansa valmis aloittamaan viimeisen vaihtonsa pelottaakseen hänet (Keown) ajattelemaan, ettei hän aio pelata ja saada mitalinsa.

Toinen asia, jota ei mainita, on se, että joskus johtaja tuo tähti esiintyjän pelin viimeisissä minuuteissa / sekunneissa niin, että he saavat ansaitsemansa ovaation.

#5
+5
posdef
2012-05-28 10:57:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaikkien näiden vastausten lisäksi haluaisin huomauttaa, että OT: n alaosa voisi myös auttaa "jäähdyttämään" helvetin kovaa oppositiota, joka yrittää epätoivoisesti saavuttaa tavoitteen. Noin 30 sekunnin tauon jälkeen annat pelaajillesi vähän aikaa hengähtää, toivottavasti autat heitä ajattelemaan oikein, kun taas tauko ärsyttää ehdottomasti vastustajaa ja pakottaa asettamaan hyökkääjän paikan uudelleen. Vain muutaman minuutin kuluttua heillä saattaa kestää joskus palata rytmiin.

#6
+4
JW8
2012-02-09 23:07:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedia sanoo:

Yhdistysjalkapallossa varajäsen on pelaaja, joka tuodaan kentälle ottelun aikana vastineeksi olemassa olevasta pelaajasta. Korvaukset tehdään yleensä korvaamaan pelaaja, joka on väsynyt tai loukkaantunut tai joka ei toimi hyvin; voi olla myös taktisia syitä, kuten hyökkääjän tuominen puolustajan tilalle, kun maaleja tarvitaan. Pelaajat, joiden on merkitty merkittävien maalien pisteytyksestä tullessaan penkiltä tai esiintyessään usein varajäseninä, tunnetaan usein nimellä "super subs".

Useimmat kilpailut antavat jokaiselle joukkueelle mahdollisuuden tehdä enintään kolme vaihtoa aikana peli, vaikka useampi korvaaminen onkin sallittua ei-kilpailukykyisissä otteluissa, kuten ystävyysotteluissa. Palkitse joitain hänen penkkipelaajistaan ​​kovasta harjoittelusta aloittajia vastaan, joten hän antaa heille peliaikaa tuloksen ollessa jo varma. Halu vähentää tärkeimpien aloittelijoiden loukkaantumisriskiä voi myös olla tekijä.

#7
+4
Matthew Read
2012-02-22 04:33:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muut vastaukset ovat kaikki hyviä, mutta halusin korostaa, että "tuoreet jalat" ovat hyviä muuhun kuin vain juoksemiseen. Joukkueen kokoonpanon muuttamisella, jopa yhdellä jäsenellä, voi olla suuri vaikutus vauhtiin. Pelaat eri tavalla uuden pelaajan kanssa, ja toinen joukkue reagoi eri tavalla (tai epäonnistuu, ja hyödynnät sitä).

Joku kaveri juoksee kentälle, ottaa laukauksen, juoksi koko matkan taaksepäin. puolustaa, sitten taas ylös (jne.), koska hänellä on vain 5 minuuttia, voi olla melko inspiroiva ja saada aikaan viimeisen lisävoiman joukkueen muilta jäseniltä. Tämä vaikutus voi olla yllättävän voimakas, ja näet usein joukkueen häviävän perusteellisesti, joka hallitsee yhtä perusteellisesti pelin loppua osan jälkeen.

#8
+1
Doug Kotelly
2012-09-08 04:27:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jalkapallossa loukkaantunut pelaaja voidaan korvata vain, jos valmentaja ei ole vielä käyttänyt korkeintaan 3 vaihtoaan. Monet valmentajat tuovat esiin alimerkit 1 ja 2 esimerkiksi 55 ja 70 kohdalla, lykkäävät sitten 3. ja viimeistä vaihtoa, kunnes peliin on jäljellä niin vähän aikaa, että loukkaantuu yksi hänen pelaajistaan. etämahdollisuus. Sanotaan, että 89. minuutti, valmentaja voi käyttää mukavasti viimeistä osaa tietäen, että hän tekee hyvin laskennallisen uhkapelin, koska heillä on niin vähän aikaa jäljellä. Valmentaja, joka käyttää kaikkia 3 alaosaa ennen 80-merkkiä, on alttiina loukkaantumiselle, joka vaatii joukkueensa pelaamaan tasapainon kymmenen miehen kanssa. Nämä korvaukset ovat melkein aina kolmas ja viimeinen vaihto. Aikaisemmat vastaukset pätevät vain siihen pelaajaan, joka on valittu lähtemään ja poistettuun.

#9
+1
JOHN IVES
2013-09-18 19:51:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta huolimatta korvaavia aineita käytetään myöhään yhteen asiaan, ts. pukeutumistilan rauhoittamiseen. Sanon tämän, kun kaikki pelaajat saavat esiintymismaksun. Maksaminen 14 pelaajalle 11 sijasta tekee kollektiivitiimistä onnellisemman

#10
-1
Henry Williams
2013-10-26 18:27:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi lisäsyy olisi välttää toisen keltaisen kortin muuttuminen punaiseksi ja sitten kielto.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...