Kysymys:
Miksi antaisit vastustajan koskaan maalin?
Marcus Swope
2012-02-09 03:41:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katsellessani Super Bowl XLVI -tapahtumaa huomasin pelin loppupuolella, että New England Patriots antoi New York Giantsille mahdollisuuden tehdä kosketus koskemattomana.

Tässä vaiheessa Peli, Patriots voitti vain muutaman sekunnin kuluttua pelistä, mutta sen sijaan, että yrittäisi estää jättiläisiä tekemästä pisteitä, he antoivat heidän tehdä maalin ja hävisivät pelin.

Miksi valmentaja tekisi tämän päätöksen, joka antaisi joukkueensa asemaan, jossa he todennäköisesti eivät pystyisi voittamaan?

Neljä vastused:
#1
+36
jamauss
2012-02-09 03:45:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä tilanteessa Patriotit antoivat jättiläisille pisteytyksen kahdesta tärkeästä syystä.

  1. Jättiläiset olivat jo pisteytysasemassa - hyvin kenttämaalin sisällä ja

  2. Patrioteilla oli vain pieni etumatka (2 pistettä) - joten jättiläisten kenttätavoite tarkoittaisi, että he olisivat jäljessä ja tarvitsevat pallon takaisin ja saisivat maalin uudelleen.

Joten he antoivat jättiläisille pisteytyksen saadakseen pallon takaisin ASAP: n yrittääkseen saada johtoaseman.

Mikä herättää kysymyksen: "Miksi he eivät tehneet sitä aikaisemmin?" :)
@MarcusSwope: On saattanut olla vaikeaa tehdä se aikaisemmin. Huomaat, että pelaaja, joka teki maalin, tajusi, mitä oli tekeillä, ja yritti pysähtyä, mutta ei pystynyt. Jos he olisivat yrittäneet sallia pistemäärän noin minuutti aikaisemmin (mikä olisi todellakin ollut erittäin hyvä strategia voittotodennäköisyyksien perusteella), pelaajilla olisi ollut vielä mennä eteenpäin ja he olisivat voineet pysähtyä ennen pääsyä loppualueelle. Siinä vaiheessa peli olisi olennaisesti ohi.
Olen itsekin siitä utelias. Uskon, että he antoivat ainakin yhden pelin tapahtua enemmän kuin oli välttämätöntä * ja * he tekivät taklauksen rajoina antamalla vielä enemmän aikaa ajaa kellolta.
Et maininnut ajankohtaa, joka on avain. Jäljellä oli yli 50 sekuntia, vain tarpeeksi aikaa päästä kentälle ja pelata. Jos peliin jäi enemmän tai vähemmän aikaa, ei olisi mitään hyvää syytä antaa toisen joukkueen tehdä maalin.
Olisin samaa mieltä siitä, että enemmän aikaa on jäljellä, mutta vähemmän aikaa jäljellä? Luulisin, että jos jäljellä oli vain 5-10 sekuntia, kyllä. Mutta sitten vielä kerran, jos se on kaikki jäljellä, NY: llä olisi ollut heidän FG-yksikkönsä siellä potkimaan peliä voittavan FG: n. NY: llä oli melkein 'matti' tilanne, joka pakotti Patsin tekemään nopean päätöksen.
Tämä on ensimmäinen vuosi, kun ymmärrän jalkapalloa tarpeeksi hyvin ymmärtääkseni sen ilman, että joku selittää sitä minulle kolme tai neljä kertaa!
#2
+9
corsiKa
2012-02-09 03:46:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos luotat pelaajiin erittäin luotettavasti ja odotat heidän pystyvän tekemään saman pistemäärän, kun sinulla on riittävästi aikaa, voit olla valmis antamaan vastustajasi tekemään maalin NYT, jotta joukkueellasi on enemmän aikaa omiin pisteisiin .

Tämä on tietysti hyvin, erittäin riskialtis päätös. Jos et satuta pisteitä tällä hallussa (kuten Patriots teki), menetät pelin. Vastaargumentti on, että jos vastustaja loppuu kellon ja potkaisee kentän maalia viimeisellä pelillä, menetät pelin joka tapauksessa.

Sillä mitä kannattaa, jalkapalloyhteisö kokonaisuutena on jaettu onko tämä tapahtuma ollut hyvä päätös vai ei.

"Jalkapalloyhteisö on jakautunut"? Haluaisin nähdä jonkun, joka ajatteli, ettei se ollut hyvä päätös.
Henkilökohtaisesti mielestäni se oli oikea päätös. Googlen mukaan "tekivätkö patriootit oikean päätöksen antaessaan jättiläisille pisteet" ja kaksi parasta tulosta osoittivat, että hän teki oikean päätöksen. Ilmeisesti jos hänen joukkueensa olisi tehnyt maalin, ** kaikki ** olisivat pitäneet sitä hyvänä päätöksenä. Epäilen, että suurin osa yhteisön ihmisistä ei pysty erottamaan itseään tuloksesta vs. päätöksestä.
Patriotit antoivat heille maalin, koska heillä oli hyvä QB (Tom Brady).
Samana vuonna Patriotit sijoittuivat rikoksen sijalle 1.
#3
+2
Chadddada
2012-02-09 04:36:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sikäli kuin tämä päätös tehtiin, se perustui kellopeliin, pelaajien luottamukseen ja laskettuun riskiin. Jos Pats yritti pitää jättiläisiä kenttätavoitteessa, varmista, että pisteiden ero olisi pienempi, mutta samoin kellon aika. Valmentaja Belichick on erittäin luottavainen Tom Bradyyn, ja sen perusteella, kuinka nopeasti he ovat liikkuneet kentällä, vain toivoi, että koko minuutti riitti maalin tekemiseen.

#4
+1
admartian
2012-02-22 07:27:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä taktiikka koskee yleensä vain joukkueita, joiden rikkomuksia ohjaa hyvä / erinomainen puolustaja.

Joukkueet, kuten Patriots, Giants, Packers, Saints (ts. Quarterbacks, joilla on suuri tarkkuus / voima, tietoisuus ja mikä tärkeintä; asenne).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...