Kysymys:
Miksi pöytätennispalloissa on eri tähtiä?
chrisjlee
2012-02-09 12:17:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä määrää pöytätennispallon luokituksen? Tiedän, että on olemassa useita erilaisia ​​tähtiarvioita. Arvioinnit vaihtelevat yhdestä tähdestä neljään. Luulen, että siellä on ehkä viiden tähden pallo.

Mitkä tekijät määräävät pallon tähtiarvion?

Kolme vastused:
jamauss
2012-02-09 12:57:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pelannut 1, 2 ja 3 tähden palloilla. En ole varma, onko olemassa 4 tai 5 tähteä. Joillakin yrityksillä on tuotemerkkejä, joiden sanotaan olevan 4 tähden, mutta niitä ei tosiasiallisesti luokitella yli 3 tähden, koska 3 tähden luokitus tarkoittaa parasta mahdollista palloa. Arviointiin vaikuttavat tekijät ovat kestävyys, pallon sauman näkyvyys, pallon tasapaino ja elastisuus. Pelattavat lailliset värit ovat valkoinen ja oranssi, vaikka useimmista urheiluvälineiden myymälöistä löytyy kaikenlaisia ​​erilaisia ​​värejä. Tyypillisesti 1 tai 2 tähden palloa ostetaan irtotavarana (100 tai 200 kpl) ja käytetään ralliin tai harjoitteluun - ja 3 tähden pallot tallennetaan todelliseen kilpailuun (ottelut). Huomaat, että kun pingispöytäpallot näkevät jonkin verran toimintaa, ne menettävät hitaasti osan sileästä mattapinnasta, kun ne ovat uusia pakkauksesta.

Ron
2012-02-10 07:15:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän sivuston mukaan 3 tähden pallo on ne, jotka täyttävät ITTF: n kilpailupallomääritykset laadun ja johdonmukaisuuden suhteen. 1 ja 2 tähden pallot ovat usein hylättyjä palloja 3 tähden tuotannosta

PorkChopPenfold
2013-06-11 07:07:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun ostat palloja tavaratalosta, pallot ovat yleensä kaikki virallisia turnauskokoja, nämä pallot ovat usein kahta tähtipalloa, mutta kolme tähteä on virallista kokoa ja painoa, ja huomaat, että kun pelaat heidän kanssaan, kaksi tähtipalloa eivät hyppää yhtä hyvin. Joten kun seuraavan kerran pelaat weltejä tai olutpongia, varmista, ettet käytä turnauksen laatupalloja, tallenna ne viralliseen peliin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...