Kysymys:
Mikä on kapteenin rooli (amerikkalaisella) jalkapallokentällä?
chrisjlee
2012-02-16 08:55:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luettuani tämän jalkapalloa tai jalkapalloa (eurooppalaisille) koskevan viestin Mikä on kapteenin rooli kentällä? Olin utelias tästä asiasta amerikkalaisessa jalkapallossa.

Mikä on jalkapallokapteenin tehtävä kolikoiden heiton lisäksi?

Kuinka monta kapteenia on myös amerikkalaisessa jalkapallojoukkueessa? Onko joukkueessa yksi kapteeni (erikoisjoukkueet, puolustus, hyökkäys)?

Kaksi vastused:
#1
+9
corsiKa
2012-02-17 14:55:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sekä NFL: ssä että NCAA: ssa on virallisia valmiuksia, jotka kapteenin on täytettävä. Vain yksi nimetty kapteeni (kerrallaan) saa ilmoittaa joukkueen virallisesta rangaistuspäätöksestä (hyväksymisestä tai hylkäämisestä) erotuomarille, ja kapteenin vaihtamiseen on olemassa sääntöjä.

NFL:

Sääntö 18 Kapteenien ohjeet 1 artikla * Yksi tunti ja 30 minuuttia ennen aloituspelaajaa: Asianomaiset valmentajat nimeävät kapteenit enintään kuusi joukkuetta kohti.

Artikkeli 2 Kolikonheitto:

a) Kolme kapteenia voi osallistua joukkueiden joukkoon enintään kuusi kapteenia; vain yksi vierasjoukkueen kapteeni (tai erotuomarin nimeämä kapteeni, jos kotijoukkueita ei ole) voi ilmoittaa valinnan kolikoista.
(b) Heiton voittaneella joukkueella voi olla vain yksi kapteeni ilmoittamassa vaihtoehdosta.
(c) Kolikonheiton menettäneellä joukkueella voi olla vain yksi kapteeni ilmoittamassa vaihtoehdosta.

Artiklan 3 valinta rangaistusvaihtoehdosta: Vain yksi kapteeni saa ilmoittaa joukkueen rangaistusvaihtoehdon .

4 artikla Kapteeninvaihto:
(a) Valmentajalla on etuoikeus ilmoittaa erotuomarille, kun hän haluaa vaihtaa joukkueen kapteenia; tai
(b) Lähtevä kapteeni voi ilmoittaa erotuomarille, mikä pelaaja toimii kapteenina hänen tilallaan, kun hänet vaihdetaan; tai
(c) Kun kapteeni lähtee pelistä, saapuva varajäsen saa ilmoittaa erotuomarille, minkä pelaajan kyseinen valmentaja on nimittänyt kapteeniksi.
Huomaa: Kentän kapteenilla ei ole valtuuksia pyytää muutosta. muiden joukkueen kapteenien joukko, kun kapteeni pysyy kentällä

NCAA:

Sääntö 1, osa 1, artikkeli 5. Kukin joukkue nimeää erotuomarille korkeintaan neljä pelaajaa kentän kapteenina. Yksi pelaaja kerrallaan puhuu joukkueensa puolesta kaikissa asioissa virkamiesten kanssa.

Sääntö 3, 1 kohta, 1 artikla. b) Kolme minuuttia ennen aikataulun mukaista alkamisaikaa erotuomarin on heitettävä kolikko keskikentälle enintään neljän kentän kapteenin läsnä ollessa kustakin joukkueesta. ja toinen pelivirkailija, nimittämällä ensin vierasjoukkueen kapteenin kutsumaan kolikon heittoa. Ennen toista puoliaikaa erotuomari hankkii joukkueiden toisen puoliskon vaihtoehdot.

Sääntö 3, jakso 3, artikla 7, g) Kentän kapteenin on käytettävä rangaistusvaihtoehtoaan ennen kuin hän tai joukkuetoveri neuvottelee hänen kanssaan. valmentaa sivulinjalla aikakatkaisun aikana.

+1, en tajunnut, että se oli virallisissa säännöissä, mutta käytännön näkökulmasta valmentaja hoitaa tyypillisesti kaikki nämä tehtävät pelin aikana. Epäilemättä mitä sanot, koska se on ilmeisesti sääntökirjassa, mutta näyttää siltä, ​​että nämä säännöt eivät ole kovin tiukkoja.
#2
+5
Marcus Swope
2012-02-16 19:45:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka klubit ovat valinneet joukkueen kapteenit koko jalkapallohistorian ajan, joukkueen kapteeni oli vain virallinen osa NFL: ää vuodesta 2007.

Heidän roolinsa kentällä ei ole muuta kuin joukkueen edustaminen kolikonheiton aikana. Jos he ovat kentällä rangaistuksen aikana, he ovat yleensä ne, jotka kommunikoivat erotuomarin kanssa rangaistuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä, mutta tämä ei ole aina niin. NFL: ssä jokainen joukkue valitsee kapteenin (joko pelaajien äänellä tai valmennushenkilöstön nimittämänä) hyökkäys-, puolustus- ja erikoisjoukkueista, jotka perustuvat johtoon kentällä ja sen ulkopuolella. NCAA: ssa useimmissa kouluissa on kolme joukkueen kapteenia, mutta tämä vaihtelee koulusta toiseen ja kapteenin vastuut ovat samat kuin NFL: ssä.

Erikoistapahtumien, kuten Super Bowl tai BCS, aikana Bowl, koulut tuovat usein koulusta entisiä pelaajia tai VIP-pelaajia kunniajoukkueen kapteeniksi.

Olen pahoillani, mutta melkein kaikki toisen kappaleen asiat ovat tosiasiallisesti virheellisiä. Katso alla oleva vastaukseni, erityisesti lihavoitu teksti.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...