Kysymys:
Mitä tarkoittaa olla 1 ja 1 NCAA-koripallossa?
chrisjlee
2012-02-12 07:34:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle on vähän tuntemattomia sääntöjä. Korjaa minut, jos oletukseni on väärä. Joten joukkueen on annettava tietty määrä virheitä puoliksi ennen kuin ne ovat 1 ja 1?

Tarkoittaako tämä, että jokainen piste tai vapaaheitto on 1 piste?

üks vastaus:
corsiKa
2012-02-12 09:15:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

1 ja 1 tarkoittavat, että aiot ampua vapaaheiton, ja jos teet sen, aiot lyödä toisen vapaaheiton.

"1 ja 1": ssä olemisen kannalta se tarkoittaa, että jos saat virheellisen virheen, sen sijaan että toinen joukkue vain saisi pallon, he ampuvat 1 ja 1. Jos saat tarpeeksi virheitä, siirryt 1: stä 1: een ja he alkavat ampua vain 2 vapaaheittoa. joka kerta.

Ajatuksena on, että saat aluksi pari "gimme" virhettä, jopa 6. Jos sinulla on seitsemäs, toinen joukkue ampuu 1 ja 1. Tätä kutsutaan "bonukseksi". Kymmenes, he ampuvat 2 vapaaheittoa joka kerta. Tätä kutsutaan "kaksoisbonukseksi".

NBA: ssa, jossa sinun odotetaan pelaavan enemmän sääntöjen mukaisesti (lukuun ottamatta matkustamista, jota ei tunnu enää olevan olemassa, mutta se on toinen huhu) ei ole "bonus". Se menee suoraan kaksoisbonukseen alkaen 5. virheestä tai toisesta virheestä jakson kahden viimeisen minuutin aikana, jos joukkue ei ollut jo bonus. lähde

Tällä voi olla suuri merkitys kauden lopussa. Jos olet alhaalla, on paljon vaarallisempaa rikkoa, koska se tuo vastustajasi eteenpäin. Tai jos olet ylös, se antaa vastustajalle mahdollisuuden päästä kiinni. Valitettavasti virheet ovat melkein ainoa mekanismi kellon pysäyttämiseksi lyhyessä ajassa. Joten jos pallo varastetaan ja toinen joukkue aikoo ajaa sen ulos kentältä kokoonpanoa varten, ainoa vaihtoehto voi olla 'vahingossa' rikkoa häntä, esimerkiksi ulottuvuudella tai kevyellä ruumiillisella kontaktilla. Tämä ainakin poistaa taittotakuun ja säästää arvokkaita sekunteja kellolta, mutta tuo sinut edelleen bonukseen tai kaksinkertaiseen bonukseen, joten todellisista vahingoista aiheutuvista virheistä rangaistaan ​​kovemmin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...