Kysymys:
Kuinka voin parantaa käännöksiäni laskettelussa?
studiohack
2012-02-16 10:12:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka voin parantaa käännöksiäni laskettelemalla?

Aina kun suoritan edestakaisia ​​kierroksia, ylämäkeeni on kulmassa ja on hankala, mikä saa minut usein kompastua. Minulla olisi paljon parempi hallinta, jos voisin oppia kääntämään molempia suksia samanaikaisesti ja pitämään ne linjassa.

Kaksi vastused:
#1
+5
Saariko
2012-02-16 17:48:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset sekä teknisiä että voimaharjoituksia.

Sinun tulisi vahvistaa sydämesi / vartaloosi voimaa, sillä suurin osa liikkumisesta tulee täältä: käyttämällä kyykkyjä, kyykkyjä, seinäistuinta ja lisää (näet hyvän luettelon täältä).

Sinun on myös parannettava liikkeen teknistä puolta (oletan, että tarkoitat lumen veistämistäsi molemmilla jaloilla - mitä kutsutaan rinnakkaissukseksi). On joitain kuntosaliharjoituksia, joissa on tietyt laitteet, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan liikettä

#2
+2
Murat Can ALPAY
2012-02-20 18:15:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen myös oppiva hiihtäjä ja yleensä niin tapahtuu, kun tahallaan, jopa hiukan, taaksepäin käännöksille varsinkin kovemmilla rinteillä. Varmista, että käännät oikeassa asennossa, sinulla on painetta saappaidesi etuosaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...