Kysymys:
Mitä eroa on Australian jalkapallosääntöjen ja rugbyn välillä?
Greg
2012-02-19 19:20:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mietin, voisiko kukaan valaista Australian sääntöjen jalkapallon (AFL) määriteltäviä piirteitä rugbyyn verrattuna, esimerkiksi eroja pisteytyksessä ja säännöissä.

Tämän kysymyksen sulkemisesta keskustellaan [täällä] (http://meta.sports.stackexchange.com/questions/274/hasty-close-on-a-question-about-aussie-rules-rugby) metasta.
Äänestin kysymysten uudelleen avaamisen puolesta.
Kaksi vastused:
#1
+10
Unsliced
2012-02-20 14:55:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurimmat erot ovat kentän muodossa (soikea tai suorakaide), syöttötavoissa (mikä tahansa suunta käsistä, ei vain taaksepäin), joukkueen pelaajien lukumäärässä (18 vs. 15 tai 13), pisteytettävien viestien lukumäärä (4 ei 2, ei poikkipuuta) ja pisteytysmenetelmät (pylväiden kautta, ei koskematta alas)

Olisi todennäköisesti helpompaa sanoa, että yhtäläisyydet ovat siinä, että heillä on samanlainen muotoinen pallo.

Kuten joku, joka ei seuraa kumpaakaan urheilua (täällä Yhdysvallat), kuinka erottaa esiintymisiin perustuva ero (esim. Univormut, kentän muoto / kuviot) Näen joukon GIF-rugby- / AFL-pelejä, mutta en koskaan näytä selvittävän eroa etsimättä joukkueita.
AR-kenttä on soikea, keskellä neliö ja kummassakin päässä kaaret. RU / RL-kenttä on suorakulmainen, ja siinä on useita risteysviivoja ja tiivisteitä, jotka kaikki ovat suoria ja kohtisuoria. Kun tulee t-univormut, sinun on vain löydettävä joukkue, vaikka AR käyttää yleensä singlettejä / hihattomia paitoja, kun taas rugby-joukkueet käyttävät lyhyitä tai pitkiä hihoja.
#2
+5
admartian
2012-02-22 07:19:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, kuten Unsliced ​​huomauttaa, ero on enemmän, että se on samanlainen.

Mielestäni tärkeimmät erot ovat seuraavat:

- pisteytysmenetelmä: Rugbyssä voit pisteyttää kolmella tapaa, Yritä - kosketuksen (joko luonnollisesti ansaitun tai rangaistuksella ansaitun), rangaistustavoitteen / pudotustavoitteen tai muunnoksen (ajatella sitä PAT: na) kvivalentti. .

Aussie-säännöissä on kahdenlaisia ​​pisteitä, maali (6 pistettä) ja takana (1 pistettä). Jos pallo potkaistaan ​​keskimmäisten maalipylväiden läpi, tämä on tavoite, kun taas pallo potkaistaan ​​ulommien pylväiden läpi se on takana. Maaleja voidaan tehdä vain, kun hyökkäävän joukkueen pelaaja potkaisee palloa. Jos pallo osuu yhteen keskimmäisistä pylväistä, se on myös takana. Jos kukaan puolustavista pelaajista on siirtänyt pallon maaliviivan yli, annetaan yksi piste. Jos pallo osuu johonkin ulommasta pylväästä, sitä kutsutaan rajojen ulkopuolelle.

- Pelisuunta: Tarkoitan, että se on 'perinteistä' siinä mielessä, että rugby on yleensä vasen ja oikea puoli. Aussie-säännöt ovat sujuvampia, missä pelaajat voivat melkein juosta ympäriinsä haluamallaan alueella.

Heillä on vielä tietty loppu / puoli / tavoite, joka on tehtävä, mutta se on avoimempi välissä.

Toinen tärkein ero on, että peliä pelataan 20 minuutin neljännesvuosittain, ei puolikkaat.

Myöskään AFL: llä ei ole offsetia tai kolhi sääntöä. Pallo täytyy siirtää joko potkimalla sitä tai käsin (lyömällä palloa) joukkuetoverilleenTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...