Kysymys:
Saako sinun pelata vyöhykepuolustusta NBA: ssa?
Marcus Swope
2012-02-10 00:15:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muistan "vanhoina aikoina", että jos erotuomari kiinni joukkuetta pelaavalla vyöhykepuolustuksella, he puhaltivat vihellyksen lopettaakseen pelin ja kutsumalla "laitonta puolustusta".

En ole nähnyt tätä virhettä hyvin kauan, joten en ole varma johtuuko se siitä, että joukkueet ovat älykkäämpiä ja lopettaneet pelialueen tai onko sääntöjä muutettu.

pallo takaisin. Onko tämä jonkinlainen korvaussääntö?
Minun olisi tehtävä jonkin verran tutkimusta, mutta ymmärrän, että vyöhyke on nyt sallittu jossain muodossa.
Voi vain olla, että vyöhyke ei enää toimi NBA-pelaajia vastaan. Vyöhykesuojat antavat paljon vapautta irti vanteesta, etkä voi vain antaa NBA-kaliiperin pelaajien istua kiistattomasti 3 pisteen linjalla.
Kolme vastused:
Michael Myers
2012-02-10 00:44:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vyöhykepuolustus ei ole nimenomaisesti kielletty, mutta puolustava kolmen sekunnin rangaistus tapahtuu, kun puolustaja on kaistan sisällä vartioimatta hyökkäävää pelaajaa.

NBA: n säännöistä:

Osa VIII - Puolustava kolmen sekunnin sääntö

a. Laskenta alkaa, kun hyökkäävä joukkue hallitsee palloa etukentällä.
b. Kaikkien puolustavan pelaajan, joka on sijoitettu 16 jalan kaistalle tai alueelle, joka ulottuu 4 jalkaa kaistan loppulinjan ohi, on vartioitava aktiivisesti vastustajaa kolmen sekunnin kuluessa. Aktiivinen vartiointi tarkoittaa olemista hyökkäävän pelaajan käsivarsien päässä ja vartija-asennossa.
c. Jokainen puolustava pelaaja voi pelata mitä tahansa hyökkäävää pelaajaa. Puolustajat voivat tuplata minkä tahansa pelaajan.
d. Puolustava kolmen sekunnin laskenta keskeytetään, kun: (1) yritetään kenttämaalia, (2) joukkueen hallinto menetetään, (3) puolustaja vartioi aktiivisesti vastustajaa tai (4) puolustaja tyhjentää kokonaan 16 jalan kaista.
e. Jos puolustaja vartioi pelaajaa pallolla, hän voi sijaita 16 jalan kaistalla. Tämän puolustajan ei tarvitse olla aktiivisesti vartija / aseiden etäisyysasennossa. Jos toinen puolustaja vartioi pelaajaa aktiivisesti pallolla, alkuperäisen puolustajan tulee aktiivisesti vartioida vastustajaa tai poistua 16 jalan kaistalta. Kun hyökkäävä pelaaja ohittaa pallon, puolustajan on aktiivisesti vartioitava vastustajaa tai poistuttava 16 jalan kaistalta.
RANGAISTUS: Tekninen virhe on arvioitava. Hyökkäävä joukkue säilyttää hallussaan pidemmän vapaaheittolinjan. Ammuttu kello pysyy samana kuin silloin, kun toisto keskeytettiin tai palautettiin 14 sekuntiin sen mukaan, kumpi on suurempi.

Tämä tarkoittaa, että college-tyylinen vyöhyke ei ole mahdollinen, mutta rajoitetumpi vyöhyke voidaan tehdä. Yleensä tämä on vain muutos tahdissa eikä peruspuolustus.

parempi vastaus kuin minun - osoittaa suoraan NBA: n sääntöön. +1, kun minulla on enemmän ääniä huomenna.
JW8
2012-02-10 00:45:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wikipedian mukaan NBA sallinut vyöhykesuojaukset kaudella 2001-2002:

NBA sallii tällä hetkellä vyöhykkeiden käytön; Joukkueet eivät kuitenkaan yleensä käytä niitä ensisijaisena puolustustavoitteena, eikä missään vyöhykepuolustuksessa voi olla vartioimatonta puolustajaa vapaaheittokaistalla (sen rikkominen johtaa puolustukseen kolmen sekunnin rikkomukseen, mikä on tekninen virhe). / p>

julesanchez
2012-02-10 20:28:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, se on sallittua, vaikka sitä ei usein käytettäisikään.

Esimerkiksi viimeisimmissä NBA-finaaleissa Dallas Mavericks käytti usein vyöhykepuolustusta Miami Heatia vastaan. Se oli yksi syy Mavericksin voittoon sekä huono tilastot Lebron Jamesista finaalissa (mutta ei ainoa).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...