Kysymys:
Miksi käytät öljyä pöytätennismailaasi?
chrisjlee
2012-02-09 12:12:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näen usein myyjiä, jotka myyvät öljyä pöytätennispeleihin.

Miksi haluaisi käyttää öljyä pöytätennispeleissä?

Voinko käyttää oliiviöljyä pöytätenniksessä?
En koskaan ajatellut öljyä. Entä Mobile 1, synteettinen motelliöljy autoille?
Anteeksi, tarkoitan autojen voiteluöljyä. Pitäisikö sen olla 0 painoa vai 30 painoa? Meidän pitäisi kokeilla sitä vanhalla kumilla.
üks vastaus:
jamauss
2012-02-09 12:39:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Öljyä käytetään lisäämään mailan kumipinnan pitoa tai "tarttuvuutta". Voit itse asiassa käyttää vain tavallisia öljyjä (kuten auringonkukkaöljyä), mutta myyjät myyvät öljyt valmistetaan erityisesti pöytätenniskumiin levittämiseen.

Haluat joka tapauksessa käyttää keskileveää harjaa (kuten jotain) maalaisit lentokoneita tai vastaavia) levitäksesi öljykerroksen tasaisesti kumiin ja anna sen imeytyä kumiin (voi kestää 20 minuutista muutamaan tuntiin kumista riippuen). Toista sitten tämä prosessi (levitä öljyä ja anna sen imeytyä) 2–3 kertaa.

Edistyneet pelaajat tarvitsevat erittäin tahmeaa kumia antaakseen haluamallaan pyöriä palloon ja käsittelemään sitä. vastustajien laukauksilla pallot. Mailan todella tahmean kumin pitäisi antaa sinun valita pallo ylös pöydältä vain kumipinnalla

Älä käytä luonnonöljyjä urheiluvälineissä (tai nahassa jne.), Se mätänee ja hajottaa materiaalia, johon sitä levitettiin. Jotkut mineraaliöljyt saattavat olla kunnossa, vaikka en tiedä, toimisivatko ne pöytätennispeleillä.
Ajattelin aina, että se oli jonkinlainen vaha eikä tavallinen öljy ...
Entä jotkut EVOO ????? @jamauss
Voinko käyttää öljyä palauttamaan vanhan ja kuivan kumin hyvään tilaan?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...