Kysymys:
Milloin loukkaavan linjamiehen saa liikkua?
wax eagle
2012-02-13 20:46:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen huomannut, että joskus loukkaava linjamies näyttää laskeutuvan asemaansa, mutta nousee sitten ylös kuuntelemaan Quarterbacksin ääntä.

Mutta kun hän on asennossaan ja vain nykii se vaati väärää aloitusta.

Milloin loukkaava linjamies voi liikkua ja milloin se on väärä alku?

Huomaat, että nämä linjamiehet ovat hyvin varovaisia, ettet liikuta jalkojaan.
Voiko tiukka pää liikkua (nollata) kerran kolmessa asennossa sivusuunnassa?
Kaksi vastused:
#1
+9
Marcus Swope
2012-02-13 22:56:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näitä liikkeitä kohdellaan samalla tavalla kuin siirtoa ennen peliä tai tiukkaa päätä liikkeelle. college-jalkapallosääntöjen kirjan sivulta 98 ​​(kursivointi minun):

ARTIKLA 4

a. Jos napsautusta edeltää käveleminen tai siirtyminen, kaikkien hyökkäävän joukkueen pelaajien on pysähdyttävä ehdottomasti ja pysyttävä paikallaan paikoillaan ilman jalkojen, vartalon, pään tai käsivarsien liikkumista vähintään yhden sekunnin ajan ennen ottelua. pallo napsahtaa (AR 7-1-4-I) [S20].

b. Säännön 7-1-4-a ei ole tarkoitus kieltävän sujuvia, rytmisiä siirtoja, jos se suoritetaan asianmukaisesti. Sujuva poljinnopeuden muutos tai kiireetön liike ei ole rikkomus. Loukkaavan pelaajan vastuulla on kuitenkin siirtyä ennen napsautusta tekemään se tavalla, joka ei millään tavoin simuloi pelin alkua. . Kun pallo on valmis pelattavaksi ja kaikki pelaajat ovat otteluissa, yksikään hyökkäävä pelaaja ei saa tehdä nopeaa, nykivää liikettä ennen napsautusta, mukaan lukien mutta ei rajoittuen (AR 7-1-4-II-IV):

  1. Linja-autoilija, joka liikuttaa jalkaa, olkapäätä, käsivartta, vartaloa tai päätä nopealla, nykivällä liikkeellä mihin tahansa suuntaan [S19].

Joten, näyttää siltä, ​​että säännön tarkoitus ei ole estää liikkumista ennen pallon napsautusta, vaan estää hyökkääviä pelaajia simuloimasta napsautusta. Tämä tuntuu minusta suurelta osin tuomarikutsulta virkamiesten puolesta, mutta on melko ilmeistä, että kun koko hyökkäävä linja kääntyy katsomaan sivulinjaa, he eivät yritä simuloida pikakäyntiä. Oletan, että säännön henki on sama NFL: ssä, johon CorsiKan vastaus viittaa.

#2
+7
corsiKa
2012-02-13 21:18:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

virallisten sääntöjen (kursivointi minun) mukaan

Kukaan sisävuorolainen ei saa liikkua äkillisesti otettuaan tai simuloimalla kolmen pisteen viritys.

Epäilen, että jos he nousevat riittävän hitaasti, se ei ole äkillinen toimenpide ja siksi syyllinen väärään alkuun.

Olen kuitenkin nähnyt joitain temppupelit, jotka kiertävät QB: n nousua hitaasti. Surullisen "väärä pallo" on yksi, ja toinen on paikka, jossa napsautus on vain niin hidasta, että puolustus ei ole valmis siihen.

Kyllä, mutta takana QB voi nousta ylös ja liikkua niin paljon kuin haluaa, edellyttäen että hän asettaa yhden sekunnin ennen snapia.
Voit nousta ylös ja liikkua, mutta et voi räpyttää. Tarkoitetun liikkeen ja ilmeisen epäonnistumisen välillä on ero.
No, kyllä, tietysti. Ei "simuloida napsautusta" ja kaikkea muuta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...