Kysymys:
Onko koskaan ollut tilannetta, jossa kenttäpelaaja on tarkoituksellisesti pudottanut virheellisen pallon estääkseen juoksun tekemisen kolmannelta?
weiy
2012-02-11 23:14:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin ennakoida tilanteen, jossa joukkue on tasaantunut tai tasattu yhdellä juoksulla, myöhässä pelissä, jossa ulkomaalaiset pelaajat voivat tarkoituksellisesti pudottaa tarttuvan pallon pahalle alueelle estääkseen vastustajaa merkitsemästä ja ottamasta pisteitä kolmannesta pohjasta alle kaksi lähtöä.

Onko tätä taktiikkaa koskaan käytetty Major League -pelissä?

Etsin ympärillä tiettyä tapausta, lisää ja vastaa, jos löydän sellaisen.
En usko, että juoksijat voivat edetä pallosta, joka osui pahalle alueelle, riippumatta siitä, onko se kiinni vai ei.
@RobertC.Barth, jos pallo on kiinni, sitä kohdellaan kuten mitä tahansa muuta pop-lentoa, juoksijat voivat edetä, jos merkitsevät.
Vaikka vasta-intuitiivinen, luulen, että asia on loppujen lopuksi. En löytänyt mitään sitä koskevasta sääntökirjasta, ja oletan, että pallo on livenä ja peli on edelleen pelissä, kun kenttäpelaaja on saanut sen kiinni, mikä tekee siitä mahdolliseksi, onko näin?
@RobertC.Barth kyllä, juuri tämä.
Olin kolmannella pohjalla (softball-pelissä), kun taikina osui ponnahdusikkunaan ensimmäisen tukikohdan takana, mutta pahalla alueella. Ajattelin, että jos ensimmäinen baseman saisi sen, merkitsisin ja piirrän heiton, mutta hän pudotti sen, joten merkitsin ja menin kotiin. Minulle kerrottiin, etten voinut edetä virheelliseen palloon. Sanoin, että voit merkitä lentopalloon tai ponnahtaa esiin riippumatta siitä, missä se on. He sanoivat, että hän pudotti sen, jotta en voinut merkitä tunnisteita, mutta sääntökirjan mukaan voin merkitä sen heti, kun puolustava pelaaja koskettaa sitä. Siinä ei ilmoiteta, että hänen on nappattava se tai onko pallon oltava vain oikeudenmukaisella alueella. Olenko oikeassa kokeilemassa ja ottelussa?
@Zippy19 Kun pallo osuu maahan pahalla alueella (olettaen, ettei kukaan koskenut siihen), se on kuollut pallo. Ainoa tapa, jolla voit yrittää edetä, on, kun pallo palautetaan syöttäjään, jolloin yrität varastaa kotiin etenemisen sijasta.
@Zippy19 - jos pallo on kiinni (ts. Kirjataan ulos) ja * sitten * pudotetaan, se on pelissä ja voit tehdä maalin. Jos se pudotetaan, kun kenttäpelaaja yrittää tarttua siihen (ts. Mitään ei kirjattu ulos), pallo on kuollut etkä voi edetä (eli se on aivan kuten mikä tahansa muu virheellinen pallo).
Neljä vastused:
jamauss
2012-02-12 00:48:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdottomasti. Muistan ainakin muutaman katselemani pelin, joissa peli oli sidottu ja syvä lentopallo osui pahalle alueelle 3. juoksijan kanssa - ulkomaalaisen pelaajan vain annettiin pudota niin, ettei heidän tarvitse yrittää tee heitto kotilevylle yrittääksesi saada juoksijan ulos, joka olisi merkinnyt.

Kenelläkään on laatupisteet / youtube-videoiden hakemisto tämän tukemiseksi? Olen pyrkinyt yhdessä yrittämään löytää uutisartikkelin tai muun. Näyttää siltä, ​​että se on toimiva strategia, mutta leike / tarina / toistoindeksi olisi mahtava (vaikka uskomattoman vaikea löytää)
luultavasti tekisi uutisia vain, jos taikina saisi walk-off-osuman seuraavalla kentällä tai jotain.
Muistan, että joku antoi popvirheen pudota, jotta Ricky Henderson ei pääsisi kolmanneksi yhdellä. Nauroin, koska Ricky vain varasti kolmannen seuraavalla kentällä ja heitto ei ollut edes lähellä huolimatta kentästä.
dmalin86
2015-04-07 03:03:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Video - Matt Holiday teki tämän ylimääräisessä ottelupelissä Brewersia vastaan ​​vuonna 2014, kun ottelu oli tasan 3-3 ja juoksija 3. sija.

BigStereotype
2012-02-23 14:25:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sitä tapahtuu koko ajan. Itse asiassa, jos pelaaja DID saisi syvän lentopallon juoksijan kanssa kolmannella pelin loppupuolella, se olisi hölmö ja hän olisi urheilukeskuksen puhe (ainakin kunnes joku analyytikko twiitti jotain tulehtavaa. ..)

hellohynes
2013-07-03 18:25:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MLB: n säännön 7.08d mukaan

Jokainen juoksija, joka ei pysty muokkaamaan tukikohtaansa sen jälkeen, kun reilu tai virheellinen pallo on laillisesti kiinni ennen kuin hänet tai hänen jalkapallonsa on merkitty kenttäpelaaja. Häntä ei saa kutsua tukikohdan muokkaamisen epäonnistumisesta ensimmäisen seuraavan kentän tai minkään pelin tai pelikokeilun jälkeen. Tämä on houkutteleva toisto.

Esimerkin mukaan sinulla on vaikea löytää sellaista, jos valitset laatikkopisteet. Olen varma, että on olemassa esimerkkejä. Suurimman osan ajasta tapahtuu, jos outeja on vähemmän kuin 2, ulkomaalaiset eivät yksinkertaisesti juokse niin kovasti kiinni palloon - tai jos hän pystyy saapumaan virheellisen pallon sijaintiin riittävän nopeasti, mahdollisuudet ovat hän pystyy asettamaan itsensä vahvaan heittoon levylle. Minun on kuviteltava, vaikka jotkut kenttäpelaajat ovat tosissaan voidakseen tehdä unohtamisen. Olen nähnyt tilanteita, joissa kenttäpelaajat, unohtamatta lähtöjen määrän, ovat heittäneet kiinni jääneitä kärpäspalloja katsomolle (yleinen käytäntö pelin lopussa onnelliselle faneille) vain kahdella ulospäin, mikä antaa juoksijoille mahdollisuuden edetä - joskus pisteytys juoksussa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...