Kysymys:
Isä ja poika, jotka olivat aktiivisia pelaajia samanaikaisesti NFL / NBA / NHL / MLB: ssä?
pacoverflow
2014-10-13 04:12:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko NFL / NBA / NHL / MLB: ssä koskaan ollut isää ja poikaa, jotka olivat molemmat aktiivisia pelaajia samanaikaisesti?

Luulen, että minulla oli tämä crackerissani jouluna 1986 ;-) http://www.espncricinfo.com/pakistan/content/player/40879.html
Tämä ei ole huono kysymys, mutta miten vastaus voidaan merkitä hyväksytyksi, niin monta esimerkkiä?
Voisin vain muokata kysymystä määritelläksesi MLB / NFL / NHL / NBA ja hyväksyä Joen vastaus.
Sinun ei tarvitse muokata kysymystä; hyväksyminen ei tarkoita "yhtä oikeaa vastausta", vaan pikemminkin "vastausta, joka oli eniten hyötyä". Vaikka en todellakaan välitä, hyväksytkö sen, se on hieno sellaisena kuin se on.
Huomaa, että kysyin aiheesta [meta] tästä [täällä] (http://meta.sports.stackexchange.com/questions/548/community-wiki-for-list-type-questions).
Olen palauttanut tämän takaisin ensimmäiseen versioon, kun otetaan huomioon [metakysymys] (http://meta.sports.stackexchange.com/questions/550/answer-after-modify-questions) ja kiistaton ehdotukseni vastauksessani että ei ollut tarkoituksenmukaista muuttaa tätä kysymystä vastausten saatuaan.
Joitakin ehdokkaita löytyy Wikipedian [Luettelo ammattilaisurheiluperheistä] (https://fi.wikipedia.org/wiki/List_of_professional_sports_families) -kohdasta (ja joistakin muista asiaan liittyvistä Wikipedian luetteloista / artikkeleista).
Äänestän sulkemaan tämän "liian laajana". Luettelo vastauksista vain kasvaa ja kasvaa, eikä mikään niistä ole oikeastaan ​​mikään muu.
Neljätoista vastused:
#1
+21
Joe
2014-10-13 06:56:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdottomasti. Ken Griffey Jr. ja Ken Griffey Sr. soittivat yhdessä vuonna 1990 Seattlen Mariners-joukkueessa. He löysivät kerran peräkkäiset pelit.

https://www.youtube.com/watch?v=_G2AnNdjBu4

http://www.baseball-reference.com/boxes/CAL/CAL199009140.shtml

He pelasivat noin kuukausi yhdessä (8/31 kauden loppuun).

Jääkiekossa Gordie Howe soitti poikiensa Markin ja Martyn kanssa vuosina 1979-80 Hartford Whalersissa. Wikipediassa on mukava sivu, jossa on luettelo NHL: n perhesuhteista (heillä näyttää olevan enemmän kuin useimmissa liigoissa, luultavasti siksi, että urheilulaji on vähemmän suosittua, joten perhesuhteiden onnistuminen on todennäköisempää). Suora linkki Howesiin on osoitteessa Legends of Hockey.

NFL: ssä ei näytä siltä, ​​että kukaan todella tekisi nykyaikana erittäin lyhyen uran takia. pituus verrattuna muihin urheilulajeihin (paitsi potkureihin); 1920-luvulla Ted ja Charles Nesser pelasivat yhdessä, Ted pelaajavalmentajana, enkä epäile, että löydettäisiin vielä muutama samanlainen tapaus, jos katsot 10- ja 20-lukuja.

George Wilson valmensi poikaansa (myös George) 1966 Miami Dolphinsille, ainoa esimerkki siitä, jonka löysin. Ed ja Brad Budde olivat lähinnä toistensa kanssa pelaamista luettelosta, jonka näin, Ed soitti 1963-1976 Chiefsille ja Brad liittyi Chiefsiin vuosina 1980-1986. Tämä on Pro Football HOF: n isä-poika-suhteiden luettelosta.

Kommenteista Leatherwing totesi, että Wikipedialla on myös hyvä NBA: n isä / poika -sivu; Kobe Bryant oli melkein päällekkäinen isänsä Beanin kanssa (1992/1996).

Tässä on luettelo NBA: n isän pojan duoista. Kobe Bryant aloitti vuonna 96 ja hänen isänsä päättyi vuonna 92. Niin lähellä! Koripallopelaajilla on myös lyhyt ura, mutta heitä on enemmän, jotka lähtevät suoraan lukiosta, joten yksi päivä saattaa olla päällekkäinen. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_second-generation_National_Basketball_Association_players
@Leatherwing NBA-luonnoksen osalta pelaajan on oltava poistettu lukiosta vähintään vuodeksi, jotta hän voi ilmoittautua. Syy tähän johtuu siitä, että ilmoitat tapauksen "pääse suoraan lukiosta". http://en.wikipedia.org/wiki/Eligibility_for_the_NBA_draft#Automatic_eligibility
@edmastermind29 Hyvä asia. En seuraa NBA: ta tarkkaan, enkä tajunnut, että he olivat tehneet kyseisen muutoksen luonnoksen kelpoisuuteen.
Realistisesti sen pitäisi olla hämmästyttävä pelaaja, jonka poika syntyi, kun hämmästyttävä pelaaja oli vasta lukion ulkopuolella (tai siinä), joka oli myös hämmästyttävä. MJ: llä oli lapsia liian myöhään, vaikka hänellä olikin uran pituus ja hänen lapsensa olivat ainakin raja-kunnossa (olisin nähnyt velhojen allekirjoittavan Jeffreyn tai Marcuksen, jos he olisivat syntyneet viisi vuotta aiemmin ja saivat NBA: n vuonna 2000 tai niin, esimerkiksi mainostempuna, ellei mitään muuta; se ei ole kuin useimpien joukkueiden 12. pelaaja olisi hyödyllinen elin.) Mutta muuten se näyttää epätodennäköiseltä; niin harvat pelaavat vuoteen 40 asti.
Aion mennä eteenpäin ja merkitä tämä CW, mutta en lisää siihen muita vastauksia; Jos ne, jotka vastasit alla, haluavat lisätä ne, ota rohkeasti yhteyttä. Jos metakysymys saa koskaan tarpeeksi huomiota selvän vastauksen saamiseksi, voisin tehdä saman, mutta siihen asti en tunne sitä mukavasti.
#2
+13
user7447
2014-10-13 09:17:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ymmärrän, että se ei ole isä ja poika, mutta Paul Elvstrøm purjehti tyttärensä Trine kanssa. He voittivat 1983/4 Tornado-EM-kisat, olivat 4. sijan vuonna 1984 Los Angelesin olympialaisissa ja 15. sijan vuonna 1988 Soulin olympialaisissa.

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut NFL / NBA / NHL / MLB-turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
#3
+10
Ale
2014-10-13 16:20:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kriketissä on useita esimerkkejä: 18 kertaa isä ja poika ovat pelanneet samassa ottelussa

Vuosina 1851 ja 1853 William Lillywhite on soittanut kahden poikansa: Johnin ja Jamesin kanssa

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut NFL / NBA / NHL / MLB-turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
#4
+8
Ale
2014-10-13 19:24:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

(Kansainvälisessä) jalkapallossa : Eiður ja Arnór Gudjohnsen.

24. huhtikuuta 1996 hän ja hänen isänsä tulivat Islannin jalkapallohistoriaan kansainvälinen ystävyys Tallinnassa. Arnór aloitti ottelun, ja Eiður tuli toisella puoliskolla isänsä tilalle .

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut NFL / NBA / NHL / MLB-turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
#5
+8
solarfuel
2014-10-14 05:01:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä, täyttääkö autokilpailu OP: n kysymyksessä olevan urheilulajin määritelmän, mutta autokilpailuissa on ollut joitain aikaisia ​​isiä ja poikia. Ehkä tunnetuin on Dale Earnhardt Sr. ja Jr. He olivat samassa kilpailussa, kun Earnhardt Sr. kuoli.

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut NFL / NBA / NHL / MLB-turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
#6
+6
fightingirish
2014-10-13 15:31:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tänä viikonloppuna 55-vuotias Dave Beasant otettiin Stevenage FC: n penkille toisena maalivahtina loukkaantuneen poikansa Samin tilalle, joka on myös Stevenage-maalivahti. Joten he eivät koskaan ilmesty samassa joukkueessa tai edes samassa joukkueessa, mutta ovat molemmat klubinsa tällä hetkellä aktiivisia pelaajia.

https://uk.eurosport.yahoo.com /news/football-beasant-named-substitute-174734329--sow.html

Myös toinen jalkapallotapahtuma oli Brasilian legenda Rivaldo, joka pelasi samassa joukkueessa poikansa Rivaldinhon kanssa. He molemmat pelasivat Brasilian joukkueessa Mogi Mirim aiemmin tänä vuonna.

https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/early-doors/brazilian-legend-rivaldo-fulfils-amazing- kunnianhimo-pelissä-rinnalla-123845896.html

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut NFL / NBA / NHL / MLB-turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
#7
+5
Federico Poloni
2014-10-13 13:22:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Italialainen koripallolegenda Dino Meneghin pelasi 16-vuotiasta poikaansa Andrea vastaan ​​vuonna 1990 ammattilaisen huipputason liigassa. Hän oli tuolloin 40-vuotias.

Lähde: Dino Meneghin, ikuinen mestari.

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut "NFL / NBA / NHL / MLB" -turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
(En ole tarkistanut kukin heistä yksityiskohtaisesti, mutta näyttää siltä, ​​että useimmissa muissa vastauksissa isä ja poika ovat samassa joukkueessa; joten tämä voi olla ainoa vastaus, kun kaksi pelaa ** ** toisiaan vastaan.)
#8
+4
finnhockey
2014-10-13 22:24:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jääkiekossa Sami ja Kasperi Kapanen pelasivat viime kauden Suomen liigassa.

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut NFL / NBA / NHL / MLB-turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
#9
+4
KeithS
2014-10-31 03:44:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on itse asiassa melko yleistä Yhdysvaltojen autokilpailuissa; näiden urheilulajien joukkueet ovat usein perheomistuksessa ja siirtyvät sukupolvien välillä.

  • Lee Petty kilpaili kahta poikaansa, Richardia ja Mauricea, vastaan ​​samalla NASCAR-kilpailulla vuonna 1960.
  • Mario Andretti kilpaili poikansa Michaelin rinnalla CART Indy Car -sarjassa kahdeksan vuoden ajan Michaelin tulokasvuodesta 1984 (Mario palattuaan Indy Car -sarjaan Formula-1: stä vuonna 82) vuoteen 1992, jolloin Mario jäi eläkkeelle lopullisesti ( Michaelin miehistön päällikkö). Vuosina 1990-1992 Mario ja Michael liittyivät radalle Jeffin, Marion pojan ja Michaelin veljen, joka kilpaili CART: ssa, kunnes vakava kaatuminen vuonna 1994 lopetti uransa. Michael puolestaan ​​harjoitti oman poikansa Marcon rinnalla ennen jälkimmäisen ensimmäistä Indy 500 -tapahtumaa vuonna 2006, mutta molemmat eivät koskaan kilpailleet kisassa, sillä Michael oli virallisesti eläkkeellä vuonna 2002.
  • Al Unser Sr ja Jr olivat molemmat American Championshipissä (alias CART) 11 vuotta ennen "Big Al": n eläkkeelle siirtymistä vuonna 1994. Myös Al Sr ja hänen veljensä Bobby Unser kilpailivat yhdessä.
  • Dale Earnhardts Jr ja Sr kilpailivat yhdessä Winstonissa Cup-sarja vuosina 2000 ja 2001 ennen Sr: n kuolemaan johtanutta kaatumista Daytonassa.
#10
+3
Mike
2014-10-14 15:48:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Moottoriurheilussa Jan Magnussen on edelleen aktiivinen kilpailukuljettaja tanskalaisissa kiertoajeluajoissa, kun taas hänen poikansa Kevin ajaa McLarenille Formula 1: ssä. Tätä ei ehkä lasketa, koska ne ovat hyvin erilaisia ​​sarjoja.

Martin Brundle ja hänen poikansa Alex Brundle kilpaili samassa joukkueessa, Greaves Motorsport, ajaessaan Le Mansin 24 tuntia vuonna 2012: http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Brundle

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut NFL / NBA / NHL / MLB-turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
#11
+2
Ale
2014-10-13 20:16:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämän FIFA: n artikkelin mukaan myös Carlos Alonso ja Juan Carlos Balazar pelaavat samassa virallisessa ottelussa Perun ensimmäisen divisioonan liigassa.

Balazar

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut NFL / NBA / NHL / MLB-turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
#12
+2
Emily
2014-10-13 21:09:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gordie Howe tuli eläkkeelle pelaamaan poikiensa, Mark ja Marty Howen kanssa, kun WHA syntyi. WHA: n sulautumisen jälkeen NHL: ään Mark ja Gordie pelasivat yhdessä Hartford Whalersin kanssa yhden kauden.

Lähteet: Gordie Howe, Mark Howe

Tämä vastaus lähetettiin, kun vastaus ei rajoittunut NFL / NBA / NHL / MLB-turnauksiin (vain äänestysten estämiseksi)
#13
+1
Ale
2016-03-30 11:08:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Myös curlingissa on mahdollista löytää otteluita, joissa isä ja poika pelaavat samassa ottelussa:

Glenn and Scott Howard

#14
+1
geraint davies
2016-04-03 21:04:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Conrad Harrison ja hänen poikansa Dean Harrison voittivat molemmat TT-tittelit samalla viikolla.

Wikipedian mukaan:

Isänsä kanssa Conrad Harrison voitti Sidecar Race 1: n ja Dean Harrisonin Lightweight-voiton, tämä oli ensimmäinen kerta, kun isä / poika voitti eri luokissa saman kilpailuviikon aikana.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...