Kysymys:
Mitä "avoimet divisioonat" tarkoittaa USTA-turnauksessa?
EmmyS
2012-02-16 04:33:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmissa (aikuisten) turnauksissa, joihin olen osallistunut, on jaot NTRP-tasolla - ts. MW (3,0, 4,0) tarkoittaa, että miehet ja naiset, jotka ovat luokiteltuina 3,0 tai 4,0, voivat osallistua. Jotkut niistä on kuitenkin listattu MWOp: ksi.

Mitä "avoin" tarkoittaa? Tarkoittaako se vain sitä, että minkä tahansa luokituksen henkilöt voivat tulla mukaan, mutta heidät sovitettaisiin (ainakin alkukierroksilla) pelaajien kanssa, joilla on samanlaiset arvosanat, vai tarkoittako se, että se on kaikille ilmainen, jossa turnauksen johtaja voisi sovittaa 2,5 pelaajaa 5.0 pelaajaan?

Se on halvempaa kuin tennistunti ja jos kaksinkertainen eliminointi tapahtuu, pääset automaattisesti pelaamaan kahta ammattilaista vastaan, kuten 30 dollaria. Mielestäni se on varastaminen.
Kaksi vastused:
#1
+4
jamauss
2012-02-16 11:11:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuten JW sanoi, he ovat avoimia kaikenikäisille pelaajille, mutta mikä tärkeintä, he ovat avoimia myös kaikille taitotasoille - mikä tarkoittaa, että he ovat kilpailukykyisimpiä. Monissa ammattitason kiertuetapahtumissa on nimi "Open" (Ranskan avoimet, Yhdysvaltain avoimet, Australian avoimet jne.), Koska ne ovat "Avoimen tason" tapahtumia - mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi osallistua karsintojen (tai esikarsintojen) arvontaan, jos hän " olet valmis maksamaan osallistumismaksun. Näet yleensä kuitenkin vain ammattitason pelaajat pääsemään sisään, koska useimmat avoimet divisioonat ovat täynnä erittäin lahjakkaita pelaajia.

Toinen syy avoimien divisioonien olemassaoloon on, koska pelin korkeammilla taitotasoilla heitä on vähemmän pelaajia turnausarvontaan niin, että heidän on yhdistettävä ylemmät taitotason pelaajat yhteen saadakseen tarpeeksi. He ovat paljon pelaajia yleensä tasolla 2,5-4,5, mutta 5.0 ja sitä korkeammilla tasoilla ei yleensä riitä 5.0, 5.5, 6.0 jne., Jotta heillä olisi jako tai "tasapeli" vain kyseiselle taitotasolle. "Avoimessa" divisioonassa kuka tahansa yläpuolella olevista, sano 4.5-taso, voi tulla ja yleensä odottaa vetävänsä vastustajan, jolla on samanlainen taitotaso.

Vastataksesi kysymyksesi viimeiseen osaan - yleensä turnausjohtaja ei tiedä pelaajien luokitustasoa avoimissa divisioonissa, ellei heillä ole itsearviointia tai jos heillä on jo USTA-luokitus - mutta useimmat alemmalla luokitustasolla (kuten 2.5) olevat ihmiset tietävät tarpeeksi, jotta he eivät pääse itseään avoimeen arvontaan turnaus. En ole koskaan ollut turnauksen johtaja (vaikka tunnen joitain ihmisiä), ja he yleensä tietävät useimpien pelaajien nimet, jotka tulevat avoimeen divisioonaan ja tietävät kuuluvan sinne.

No, tämä on turnaus pienessä puistoalueen klubissa, joten epäilen, että siellä on ammattitason pelaajia. Voin myös taata, että turnauksen johtaja EI tiedä useimpien ilmoittautuneiden henkilöiden nimiä. Ja NTRP-luokitus vaaditaan osallistumislomakkeella, joten ohjaaja tietää kaikkien pelaajien arvosanat ennen arvonnan luomista.
Siinä tapauksessa on hieman yllättävää, että avointa arvonta on, koska niitä tarjotaan yleensä vain korkeamman tason pelaajille. Oletan, että NTRP-divisioonien loppu on 4.0 ja auki on 4.5 ja uudemmat?
Ei, se on minun mielipiteeni. Koko turnaus on listattu "avoimeksi divisioonaksi". Kuka tahansa voi rekisteröityä ja hänen on annettava luokitus, mutta sitä ei ole merkitty nimellä "MW (2,5,3,0,3,5,4,0, Op)" tai vastaavaa. Näin sivusto sanoo: "MW (Op) s, SE; X (Op) d, SE".
Voi - ainoa arvaukseni sitten, että osallistujien lukumäärä ei oikeuta jakamista eri taitotasoille, ja he vain jättävät koko asian avoimeksi, koska taitotasot vaihtelevat.
Toisin sanoen 3.0-minuni voisi ehdottomasti päätyä pelaamaan jotakuta, jolla on 5.0. Ihana! Juuri mitä itsetunto tarvitsee: o)
#2
+3
JW8
2012-02-16 05:35:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

USTA-sivuston määritelmän mukaan:

Avoin divisioona on avoin kaiken ikäisille pelaajille.

Tässä yhteydessä open näyttää tarkoittavan ehdottomasti pelaajan ikää eikä luokitusta.

Toivon todella, että olet oikeassa!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...