Kysymys:
Kuinka BCS-sijoitus määritetään?
chrisjlee
2012-02-09 08:37:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuinka BCS-sijoitukset määritetään NCAA-jalkapallossa? Määritetäänkö se kansanäänestyksellä ja ennätyksellä?

Mitkä tekijät vaikuttavat sijoitukseen?

melko varma sen taika.
üks vastaus:
#1
+8
Marcus Swope
2012-02-09 09:07:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

BCS-sijoitukset määritetään laskemalla keskimäärin kaksi ihmiskyselyä ja kuusi tietokoneluetteloa runkosarjan 8. viikosta alkaen. Joukkueen sijoitus määräytyy seuraavasti:

Harris Poll - 1/3 sijoituksesta määrittää Harris Poll, joka on viikoittainen kysely, johon osallistuu 115 kutsuttua urheilumedian jäsentä, jotka sijoita 25 parasta 120 joukkueen joukosta NCAA Football Bowl Subdivisionissa. Tässä kyselyssä media osoittaa jokaiselle 25 parhaan joukkoon kuuluvalle jäsenelle arvon 1-25, kun ylin sijoittunut joukkue saa arvon 25. Tästä syystä korkein mahdollinen arvo, jonka joukkue voisi saada (jos äänestyksessä kaikki äänestäjät) olisi 2875, joten jokaisen joukkueen kokonaispistemäärä jaetaan 2875: llä korkeimman mahdollisen sijoituksen ollessa 1,00.

Valmentajien kysely - 1/3 sijoitus määräytyy valmentajien kyselyn perusteella, joka on 59 valmentajan viikoittainen kysely NCAA Football Bowl -alaryhmässä. On tärkeää huomata tässä, että useimmat valmentajat eivät pysty katsomaan kaikkien joukkueiden pelaamista joka viikko, ja yleensä koulun urheilutietopäällikkö luo sijoitukset heidän puolestaan. Tässä käytetään kullekin joukkueelle samoja arvoja kuin Harris-kyselyssä, paitsi että suurin mahdollinen arvo on 1475 2875: n sijaan.

Tietokonesijoitukset - 1/3 sijoituksesta määräytyy kuuden tietokoneluettelon keskiarvon perusteella. Kuusi tietokoneluetteloa ovat Anderson & Hester, Richard Billingsley, Colley Matrix, Kenneth Massey, Jeff Sagarin ja Peter Wolfe. Jokainen tietokoneluokka käyttää erilaista kaavaa joukkueiden sijoittamiseen sellaisten tekijöiden perusteella kuin voitot, tappiot ja aikataulun vahvuus ja joukkueen korkein mahdollinen pistemäärä on 1,00 aivan kuten ihmisten kyselyissä. Käytetyt yksittäiset kaavat ovat suurelta osin tuntemattomia, mutta on huomattava, että vuodesta 2004 lähtien BCS kielsi tietokoneluettelot sisällyttämästä voittomarginaalia laskelmiinsa. Koska kaavat eroavat toisistaan ​​niin paljon (jotkut antavat enemmän painoa konferenssivoiton arvolle verrattuna esimerkiksi konferenssivoittoon verrattuna), tämän keskiarvon laskemiseen ei käytetä tietokoneiden tietylle joukkueelle saamia korkeimpia ja matalimpia sijoituksia.

Nämä kolme kappaletta lasketaan sitten keskiarvona, jolloin luodaan BCS-sijoitukset NCAA FBS: n 25 parhaan joukkueen joukkueille ja joukkueet luokitellaan päinvastaisessa järjestyksessä keskimääräisen pistemääränsä perusteella.

On syytä huomata, että mikään ei estä mediaa pysähtymästä 25: een. Uskon, että he yksinkertaisesti tekevät niin lisätäksesi arvostusta "sijoittumiselle". Alareunassa olevalla joukkueella on teknisesti sijoitus, vaikka kukaan ei tiedä sitä.
@corsiKa on itse asiassa väärin, olen päivittänyt vastauksen vastaamaan tarkalleen miksi
sitä voitaisiin silti pidentää alaspäin, osoittamalla 0 pistettä niille, joita inhimillinen elementti ei valinnut.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...