Kysymys:
Onko totta, että puolustaja on puolustaja?
chrisjlee
2012-02-09 23:49:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen usein kuullut, että puolustaja on puolustaja.

rikoksen puhelu?
Kaksi vastused:
#1
+10
corsiKa
2012-02-09 23:52:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdottomasti se on. Keskipelaajalla on paras näkökulma puolustuskentällä. Hänellä on myös paras mahdollisuus katsoa pelinrakentajan silmiin nähdäksesi, mihin hän on etsimässä. Tämän tietämyksen ja nauhan katsomisen (tonnia ja tonnia nauhaa) oletetaan, että keskirivaajalla on enemmän tietoisuutta kentästä ja hänellä on parhaat mahdollisuudet ilmoittaa joukkuetovereilleen tulevasta pelistä.

Keskimmäinen puolustaja on myös asennossa, joka vaatii eniten monipuolisuutta. He voivat odottaa paljon ajaa "ylös suolistossa" näytelmiä, mutta heidän on myös palattava takaisin päästöihin. He usein blitz vastapäätä heidän edessä esto. Koska se vaatii tällaista monipuolisuutta, voit odottaa, että sinä asettamasi pelaajan on yksi parhaista '' kaikentyyppisistä '' jackistisi. Koska he ymmärtävät erilaisia ​​asemia niin hyvin, he ovat todennäköisesti myös tietoisia rikoksesta - he ovat enemmän pelin henkisessä osassa kuin toverinsa.

Voiko linebackerin puhelu muuttaa tapaa, jolla puolustavat selkänojat asettavat itsensä? Se ei näytä toteutettavalta, koska he ovat melko kaukana.
He voivat, vaikkakin vähemmässä määrin, jos näytelmä on käynnissä. Se ei kuitenkaan ole niin erilainen kuin pelinrakentaja, joka tekee äänipuhelun.
#2
+8
JW8
2012-02-10 03:00:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toinen artikkeli ehdotti, että vapaata turvallisuutta voitaisiin pitää myös puolustuksen puolustajana.

Monet ihmiset kutsuvat asemaa puolustuksen puolustajaksi, koska turvallisuuden täytyy tunnistaa kokoonpanot ja kommunikoida muulle puolustukselle vastaavasti.

Turvallisuuden on yleensä viimeinen puolustuslinja, ja kuten keskilinjassa, on oltava monipuolinen. Hänellä on vastuuvelvollisuudet, mutta hänen on myös oltava valmis tarjoamaan juoksutukea, jos juoksijoukko tai pelinrakentaja on päässyt puolustajien ohitse.

Lähirajan ollessa keskikenttäpelaaja asettaa kuitenkin usein puolustuksen. muodostelmia ja soittokokoja vastatakseen havaitsemiinsa suuntauksiin. Turvallisuus suorittaa myös tämän tehtävän puolustavan toissijaisen pelaajan kohdalla, mutta saattaa olla liian kaukana säätöjen suorittamiseksi puolustavan rintaman seitsemälle pelaajalle.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...