Kysymys:
Kuinka jääkiekossa noudatetaan leikkaussääntöä?
JW8
2012-02-15 02:17:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

NHL-sääntökirjasta:

61.1 Slashing - Slash on pelaaja, joka heiluttaa keppiään vastustajaan riippumatta siitä, onko yhteys on muodostettu tai ei. Ei-aggressiivista kepin kosketusta housuihin tai sääretyynyjen etuosaan ei pitäisi rangaista viiltona. Kaikista voimakkaista tai voimakkaista pilkkoista, joiden keppi on vastustajan vartalolla, vastustajan kepillä tai vastustajan käsillä tai lähellä tai joka ei erotuomarin mielestä ole yritys pelata kiekkoa, rangaistaan ​​lyönninä. p>

Yllä olevan tulkintani mukaan leikkaaminen vaikuttaa jonkin verran subjektiiviselta - riippuu siitä, onko erotuomarin mielestä pelaaja yrittänyt pelata kiekkoa.

Olettaen, että pelaaja pelaa kiekkoa, eivätkö jääkiekon erotuomarit ota yhteyttä vastustajaan, vaikka pilkko olisi aggressiivinen tai voimakas? Kuinka paljon säännön tarkoitus vähentää loukkaantumisriskiä vaikuttaa tämän tyyppisiin puheluihin?

Neljä vastused:
#1
+6
The Jug
2012-02-15 05:16:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomaa, että en erotuomari missään liigassa. En ole vielä nähnyt täällä monia jääkiekon tuomareita, joten yritän vastata pelaajan ja pelifanin näkökulmasta. Kurssin tietysti vastaukseni jollekin, joka tekee tämän.

NHL on yrittänyt vähentää pelaajien riskiä ja loukkaantumisia, joten vastaamaan viimeiseen osaan sanoisin, että sillä on valtava vaikutus puhelun aikana. Mailan käyttäminen vastustajan kehon koskettamiseen on yleensä jääkiekossa "ei-ei". Sauvat voivat olla erittäin vaarallisia, kun menee nopeudella, jolla jääkiekko voi saavuttaa, ja jopa seisomaan paikallaan voi vahingossa saada kepin tarttua jonnekin suojalevyjen väliin ja aiheuttaa vakavia vammoja.

Ohittavatko he kaikki kontaktit vastustajaan? Sanoisin, että jos pelaajan keppi ottaa yhteyttä vastustajaan riippumatta siitä, onko se voimakas vai ei, halusivatko he pelata kiekkoa, heidät yleensä pyydetään pudottamaan tai mahdollisesti kiinnittämään. Vaikka kiekko olisi tarkoitettu pelin kohteeksi, mutta pelaaja lyö vastustajaa, sitä pidetään yleensä rangaistuksena. Näytelmän lopputulos otetaan huomioon, ei näytelmän hyvät aikomukset. Ainoa turvallinen aika, jonka pelaajan keppi voi saada kosketukseen vastustajan sauvaan ilman kiekon suoraa pelaamista, olisi, jos pelaaja yrittää nostaa vastustajansa keppiä. Muina aikoina kepillesi ei ole paljon hyvää syytä olla missä tahansa muualla kuin kiekon lähellä tai vastustajan kepin alla, jos he yrittävät pelata kiekkoa.

#2
+3
cowcowmoomoo
2012-08-27 19:24:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ajattelin punnita ref: n näkökulmasta.

Olen ollut ref-ohjaaja 7 vuotta, ja minulla on kahden vuoden kokemus Tanskan huippuliigasta sekä muutama kansainvälinen peli.

Olet oikeassa sanomalla, että kaatuminen on yksi subjektiivisemmista rangaistuksista: Kaikki riippuu siitä, miten tuomari näkee sen. Jos pelaaja yrittää työntää kiekkoa tai lyödä sen pois muista pelaajista, 99% ajasta ei ole rangaistus. Mutta kun se muuttuu aggressiiviseksi (käsivarret, ylävartalo, huonosti pehmustetut alueet, luistimet) tai liialliseksi (hän ​​on jo yrittänyt 4-5 kertaa eikä ole edes ollut lähellä), hän ei enää yritä pelata kiekkoa, vaan pikemminkin estää vastustajia leikki ja harppaus - Ja silloin käsi nousee.

Olet myös oikeassa, että sitä pakotetaan eri tavalla liigasta toiseen ja turnauksesta toiseen. Siksi näet myös paljon enemmän rangaistuksia maailmanmestaruuskilpailuissa kuin NHL: ssä.

Yleensä säännöt ovat tiukemmat muissa kuin ammattilais- ja junioriliigoissa, jotta voidaan suojella pelaajia ja tehdä itsestään hallita osaa heidän jääkiekon DNA: sta. Jos he oppivat jo varhaisessa vaiheessa, että heidän tulisi käyttää vartaloaan kepin sijaan, se tuottaa paljon puhtaamman ja paremman jääkiekkopelin.

#3
+1
Reustonium
2012-02-21 03:11:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Kannun" vastauksen laajentamiseksi säännön täytäntöönpano riippuu suuresti liigasta. NHL kehottaa nimenomaan pudotuspeleiden aikana erotuomaria rentouttamaan useimpien sääntöjen noudattamista.

Lukion ja yliopiston pelissä tämäntyyppisiä sääntöjä noudatetaan tiukemmin. Ero voi olla syvällinen NHL-pelissä, jos

"pelaaja heiluttaa keppiään vastustajaan, eikä yhteyttä saada."

Siellä ei melkein koskaan ole kutsu, mutta lukioissa suoritettu sama teko kutsutaan paljon säännöllisemmin.

#4
+1
KeithS
2012-06-11 20:04:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen pelannut jääkiekkoa (läheskään ammattimaisesti) ja perussäännöt ovat: keppiäsi on kiekon pelaaminen, luistimet ovat työntövoimaa varten ja kehosi on säilytettävä asemaansa. Kaikki yritykset käyttää näitä asioita muuhun kuin käyttötarkoitukseensa ovat rangaistuksia.

Erityisesti leikkaamisesta, useimmat tapaukset ovat melko ilmeisiä. Missä se ei ole, missä NHL: n refs ansaitsevat palkkansa. Kaksi päätöstä, jotka on selkeästi määritelty säännöissä, ovat "oliko kyseessä aggressiivinen tarttuminen kehoon" ja "yritettiinkö pelata kiekkoa"? Jos viite sanoo "kyllä" ensimmäiselle ja "ei" toiselle, se on kauttaviiva. Nämä kaksi päätöstä ovat arvostelukutsu, jossa otetaan aina huomioon useita tekijöitä, mutta tyypillisesti refit noudattavat mentaliteettia "jos se näyttää ankalta, ui kuin ankka, quack kuin ankka, se on ankka". Jos se näytti lailliselta yritykseltä pelata kiekkoa eikä rikkonut muita sääntöjä (kuten korkean tarttuvuuden takia), se on yleensä OK; pelaajien luistimet ja heidän säärensä etuosat ovat ERITTÄIN hyvin pehmustetut useista ilmeisistä syistä, mukaan lukien satunnaiset tikkuiskut, ja yleensä tuomari antaa sen pelata. Jos se näytti tarkoitukselliselta yritykseltä estää tai vahingoittaa vastustajaa, se on kauttaviiva.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...