Kysymys:
Mitkä ovat laajan yhdeksän puolustusjärjestelmän haitat?
chrisjlee
2012-02-10 08:18:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korjaa minut, jos olen väärässä, olen lukenut hieman yhdeksän puolustusjoukosta. Yritetään saada ymmärrys tästä.

Ymmärrykseni mukaan laaja yhdeksän puolustusfilosofiaa riippuu puolustuksellisista päämääreistä, jotka etenevät tien yli ryntäyslinjan, jotta pelit pysyisivät puolustavien päätyjen välillä.

Mitä haittoja tällä järjestelmällä / filosofialla on? Mistä muista tekijöistä on oltava riippuvainen, jotta se olisi tehokas?

üks vastaus:
#1
+10
Marcus Swope
2012-02-10 19:53:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olet osittain oikeassa. Laaja yhdeksän mallin perustavat puolustavat päät, jotka asettuvat kauas hyökkäävän taistelun ulkopuolelle, mutta tarkoituksena ei ole pelata "suojarakennustyyppistä puolustusta", vaan pikemminkin hyökätä pelinrakentajalle.

Puolustuspäät ovat tyypillisesti pienempiä ja nopeampia kuin vastakkaiset hyökkäävät taistelut, joten niin pitkälle ulospäin suuntautuminen antaa puolustavalle pelaajalle kaksi etua. Ensinnäkin hänellä on parempi kulma pelinrakentajaan nähden, ja hän voi käyttää nopeuttaan ja voimaansa kiertääkseen hyökkäävän taklauksen ja laukaamaan puolustajan. Toiseksi hän on asetettu niin pitkälle pelin ulkopuolelle, että hän estää hyökkäävän vartijan tulemasta ja kaksinkertaistamasta häntä. Ainoa tapa, jolla hän voi olla kaksinkertainen joukkue tässä tilanteessa, on, jos tiukka pää tai juokseva selkä pysyy tukossa.

Levyisiä yhdeksän puolustusta käytetään tyypillisesti ilmeisissä syöttötilanteissa, koska puolustava pää koskee vain potkut. pelinrakentaja tässä asetuksessa. Tätä pidetään itse asiassa huonona tekniikkana käytettäväksi juoksevaa peliä vastaan, koska puolustavat linjamiehet eivät ole niin kaukana mahdollisuudesta yrittää pysäyttää juoksua A- tai C-aukkoihin (koska puolustavat taistelut ovat tyypillisesti tulossa B-aukkojen läpi potkaistakseen myös pelinrakentaja). Myös tämä näytelmä on erittäin altis tasapelille, jossa pelinrakentaja putoaa taaksepäin kuin syöttäisi, mutta sen sijaan antaa pallon pois juoksevalle puolustajalle. Tämä peli toimii, koska puolustavat päät ovat yleensä jo takapotkun takana, kun hän saa pallon, eikä heillä ole mahdollisuutta tarttua häneen.

Sinun on oltava kaksi pääasiaa, jotta voit olla tehokas yhdeksässä. Ensimmäinen on erittäin lahjakas, nopea ja urheilullinen puolustava pää. Leveän yhdeksän koko tarkoitus on saada puolustavat päät yksi-yhteen-tilanteeseen hyökkäystapahtumien kanssa, ja jos puolustava pää ei pysty hyödyntämään tätä tilannetta, juoksemisessa ei ole paljon pistettä näytelmä. Toinen asia, mitä tarvitset, on hyvä läpäisy puolustavalta toissijaiselta. Leveä yhdeksä myy periaatteessa pelinrakentajan potkut vain neljällä syöttöheittimellä, joten puolustuksen päämiehet voivat viedä jonkin aikaa hyökkäävien taklausten ohittamiseen ja pelinrakentajan laukaamiseen, joten puolustusvoimien toissijaisella on oltava hyvä kelpoisten vastaanottimien kattavuus.

On myös syytä huomata, että leveät yhdeksän ovat paljon tehokkaampia, kun pelinrakentaja pudottaa seitsemän askelta kolmen tai viiden askelen pudotuksen sijaan, koska se antaa puolustuksellisille päähille pidemmän päästä pelinrakentajaan ja se antaa heille paljon paremman kulman hyökätä.

Leveää yhdeksää käytti voimakkaasti NFL-kaudella 2011 New York Giants ja Philadelphia Eagles heidän kykyjensä määrän vuoksi. oli puolustavassa loppupaikassa. Lisää keskustelua ja video, jossa selitetään yhdeksän, katso tämä älykäs jalkapallo -linkki.

Hyvä vastaus. Toinen joukkue, joka käytti leveää 9: tä, oli Detroit Lions Jim Schwartzin johdolla. Runsaalla ohi hyökkäyksellään he odottivat vastustajien pelaavan takaa (ja siksi ohittavansa usein). Monissa näytöksissä puolustuspääillä (esim. Cliff Avril, Kyle Vanden Bosch) oli vain yksi vastuu - kiirehti QB: tä. Lionit toivoivat, että Ndamukong Suhin ja Nickin melko keskellä, he voisivat vähentää tasapelien tehokkuutta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...