Kysymys:
Pitäisikö seinässä olevien pelaajien hypätä puolustamaan vapaapotkua?
Fillet
2012-02-16 00:35:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus kaikki seinän pelaajat hyppäävät estääkseen pallon potkimisen seinän yli. Tällöin alareunaan jää aukko, jonka läpi matala laukaus voi kulkea ja jonka kautta Ronaldinho teki maalin Barcelonan ottelussa Bremenin Werderiä vastaan ​​.

Mikä on paras vaihtoehto puolustavalle joukkueelle? Hyppää vai seiso paikallaan? Riippuuko se etäisyydestä maalista tai pelaajien korkeudesta?

Viisi vastused:
#1
+6
Advicer
2012-02-20 02:23:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu tietysti suuresti etäisyydestä maalista. Jos vapaapotku on 30 metristä, matala laukaus on erittäin tehoton maan kitkavoiman takia; maalivahdilla ei ole vaikeuksia kiinni pallossa.

Kun lähemmäksi tulee vapaapotku, sinun on otettava huomioon jotkut tekijät:

  • Kickerin kyky
  • Wall's pelaajien korkeus

Ensimmäisessä tapauksessa puolustavan joukkueen tulisi olla tietoinen potkijan tottumuksista. Suurin osa potkureista ylläpitää yleensä vapaapotkutyyliä: David Beckham on aina potkaissut palloa saaden sen lentämään seinän yli; tässä tapauksessa seinän on hypättävä. Kun potkija on joku Ronaldinho, seinästrategia muuttuu hieman vaikeammaksi. Paras tapa välttää pisteet on mielestäni saada puolustajat hyppäämään vaihtoehtoisella tavalla : Tarkoitan, että jos sinulla on 5 puolustajan muuria, voit tehdä toisen ja neljännen hyppyn ja antaa muut seisovat paikallaan. Tällä tavoin sinun pitäisi vähentää (teoriassa) todennäköisyyttä saada pisteitä.

Toisessa tapauksessa, jos puolustajat ovat melko lyhyitä, seinä on todella pakko hypätä, koska potkija yrittää käyttää vastustajan haitta maaliin, tässä tapauksessa lentää seinän yli vapaapotku. Jos puolustajat ovat pitkiä, voit antaa heidän pysyä paikallaan, ellei potkijan kyky ole erittäin hyvä.

Äänestin sinun puolestasi, mutta luulen, että olet väärässä * hypätä vaihtoehtoisesti * -osassa. Kehosi peittää saman tilan missä tahansa seinässä ja hyppäät vai ei. Sinun on valittava strategia ja sovellettava sitä sitten.
Näin pelin, jossa heillä oli normaali seinä, ja sitten kaveri makasi sen seinän takana estääkseen seinän alta
#2
+3
corsiKa
2012-02-16 00:53:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma, voitko sanoa, että yksi strategia on parempi kuin toinen.

Mielestäni paras asia, jonka voit tehdä, jos olet huolissasi tästä, olisi katsella paljon nauhaa vastustajillesi ja nähdä, mitä he tekevät useimmiten, ja yritä sovittaa strategiasi siihen.

Jos he lähettävät usein jonkun leveäksi halpapassille, ehkä haluat laajentaa tai siirtää seinääsi korvaamaan tai lähetä ylimääräinen rover käsittelemään niitä. Jos he usein menevät verkon yläosaan, ehkä haluat, että kaverit hyppäävät. Luulen, että kaikki riippuu analyysistasi vastustajastasi, joka syntyy pelaamalla heitä aiemmin ja katsomalla paljon elokuvia.

#3
+2
Max
2012-09-04 20:11:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Keskimmäisenä puolustajana meille (linjatoverini ja minä) on käsketty päästä seinälle sen mukaan, miten maalivahtimme ohjaa meitä, neliö ylöspäin ja älä liiku. Molemmat olemme 6'2 "190 lb, kuten yksi keskikeskikenttäpelaajistamme, joten kaksi meistä menee seinään, kun taas kolmas merkitsee kovasti yhden heidän ympärillään olevista pelaajistaan, jos he yrittävät chip-and-headeria. sanoi, että meille on sanottu ehdottomasti "älä liiku", koska tämä liike vaikeuttaa maalivahtimme lukemista ja reaktiota pallon lennossa. Pelaan myös ja tuomaripesäpalloa, ja sanonta pitää paikkansa - jos sinulla on heikkous, puute tai aukko, pallo löytää sen. Sama koskee jalkapalloa - jos hyppäät tai kiertelet seinässä ollessasi, pallolla on tapa löytää tämä aukko. / p>

Pelattavamme jalkapallotasolla vain harvat kaverit pystyvät repimään tarkkuuskuvan hyvin sijoitetun seinän yli tai sen ympärille. Jotkut voivat tai voisivat ... melko suuri määrä kavereita oli ammattilaisia ​​tai kollegiaalisia pelaajia kerran, ja heistä ehkä kolmasosa voisi tehdä sen? Mitä me itse asiassa teemme, jotta kerroimet kasvaisivat, jos otamme vapaapotkun, on sijoittaa yksi meistä (keskimmäiset puolustajat) vastustajan joukkueen seinän päähän. . Tehdas jalkamme, älä kyynärny pois tieltä, ja hyökkääjämme tietää tähtäämme suoraan päähän. Tiedämme ankka ja liukumäki - luomme aukon, joka antaa paljon paremmat mahdollisuudet pisteytykseen.

#4
  0
minimatt
2012-10-23 11:22:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu todella siitä, kuinka hyvin tunnet vastustuksesi. Valmentajani kehottaa meitä hyppäämään korkeuteen, jossa pallo ei voi liikkua jalkojesi alla. Tämä johtuu kuitenkin siitä, että maalivahtimme ei ole korkein pelaaja ympäriinsä, myös maalivahdillasi tulisi olla suuri sanoma seinän tapahtumista, hänen tulisi sijoittaa heidät ja kertoa heille, mihin hän tuntuu mukavalta.

#5
  0
posdef
2012-10-25 14:00:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mielenkiintoinen kysymys, jossa on useita todella hyviä vastauksia, mutta mielestäni kolmas vaihtoehto on unohdettu. Seinä voi myös kiirehtiä, mikä yleensä tapahtuu juuri tästä syystä estämään älykkäät passit. Seinäkäyttäytymisen päätös on tietysti erittäin riippuvainen:

  • etäisyydestä paikasta maaliin
  • kulmasta, jossa piste näkee tavoitteen
  • pallon takana seisovat potkijat
  • potkun tyyppi (suora / epäsuora)
  • seinässä olevien pelaajien määrä

Vastaaminen kysymykseesi menemättä kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin, hypätä vai ei, riippuu ensisijaisesti siitä, mistä pistepotku tehdään. Jos potku on lähellä kaarta, nähdessään maalin suotuisasta kulmasta 9/10 kertaa seinä hyppää, koska mahdollisuudet, että se on korkea kaareva pallo, on paljon enemmän kuin nopea matala pallo. Muista, että pallon pitäminen matalalla mutta nopeasti ei ole niin helppoa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...