Kysymys:
Minkälaista lumilautaa suosittelisit ensimmäiselle laudalle?
Jonathan Sternberg
2012-02-12 09:53:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tällä hetkellä lumilautailun keskitasolla. Pystyn mukavasti louhimaan lumen ja pääsen alas helposti / välimäkiä pitkin putoamatta.

Luulen, että on aika lopettaa vuokrien käyttö ja ostaa oma lauta, koska haluan mennä rinteille enemmän usein.

Minkälaista lumilautaa suosittelisit ensimmäistä lautaa etsivälle henkilölle?

Kommentoida läheisiä lippuja: Mielestäni tämä on oikeutettu kysymys, kunhan @Jonathan ei etsi tiettyä brändimallisuositusta, vaan pikemminkin ehdotusta hallituksen _tyypistä_ja _ominaisuuksista_, jotka ovat yleisiä ja joidenkin _objektiivisten_suositusten on oltava tehty ensimmäistä kertaa ostajille.
Yritin pitää kysymyksen yleisenä kenellekään muulle, joka saattaa yrittää ymmärtää enemmän erilaisia ​​lumilautailutyyppejä.
Haluaisin myös tietää vastauksen, etenkin uusimpien Rocker-lautojen hypeihin verrattuna Cambered-levyihin. OP ilmoitti haluavansa mennä rinteille, joten se jättää sivulle freeride-lautoja, puistoja ja puoliputkia. Silti jäljellä on paljon vastaamista, kuten: pituus, sivuleikkauksen halkaisija, jäykkyys, suunta ...
@JonathanSternberg Luulen, että jotkut tarkemmat yksityiskohdat tekisivät oikeastaan ​​paremman kysymyksen (tunnistan, että tiedän vähemmän kuin mitään lumilautailusta). Mutta jos tämän tyyppinen suositus toimii, sen on oltava melko tarkka. Olen parhaimmillaan skeptinen (se lukee ostoskysymyksen), mutta mielestäni täällä voi olla jonkin verran arvoa siinä, että (oletan) on olemassa erityyppisiä levyjä (tiettyjen tuotemerkkien ja mallien sijaan), jotka vastaisivat tähän kysymykseen hyvin.
Lumilautailu näyttää jo olevan aihe ulkona ... Hyvin samanlainen kysymys täältä kaikki vuoret
Viisi vastused:
#1
+8
JW8
2012-02-15 02:34:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä artikkelissa luetellaan useita kriteerejä, jotka on otettava huomioon ensimmäisen lumilaudan valinnassa:

 1. Laudan hinta - saatko halvan laudan vai laadukkaamman laudan? Uuden tai käytetyn ostaminen voi myös olla tekijä
 2. Miehet tai naiset - yleensä kriteerit naisille, koska miehet / pojat saavat yleensä miehille suunnitellun laudan. ratsastaja osallistuu - "Eri lumilaudat on rakennettu eri maastoille ja erilaisille ajotavoille."
 3. Laudan pituus - vaihtelee suuresti yksilöllisten mieltymysten mukaan.

Artikkelissa on yksi ehdotus:

Ota huomioon myös taulun jäykkyys. Aloittelijana haluat todennäköisesti pehmeästi taipuvan levyn. Yksi virheiden anteeksiantamisesta.

#2
+5
Alex
2012-02-16 03:21:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen harrastanut lumilautailua jo 5 vuotta, mutta vasta tänä vuonna ostin oman laudani ja sidontani. Valitsin K2 Raygunin ja suosittelisin ehdottomasti sitä. Se ei ole aloittelijan lauta, ja se on loistava lauta keskitason ja sitä korkeammille. Pidän itseäni asiantuntijana, ja kaupan kaveri sanoi, että Raygun on luultavasti yksi parhaista, koska sinun ei tarvitse päivittää, kun paranet.

Tässä on kuitenkin joitain muita käytännön vinkkejä kun valitset laudan:

 • Valitse lauta, joka vastaa ajotyyliäsi. Pidätkö lyömisestä puistoon, vihaatko kaikkia noita puistorotoja vai oletko hieman molempia?

 • Älä osta käytettyjä. Osta viime vuoden malli. Laitteiden hinnat voivat usein tuntua erittäin korkeilta, joten saatat ajatella, että käytettyjen tuotteiden ostaminen on ainoa tapa edetä. Käytetyt laitteet voivat olla hyviä, mutta en halua ottaa riskiä ja saada laudan halki tai huomata, että sitovat ruuvinreiät on irrotettu. Mene lähikauppaan ja etsi haluamasi lauta ja katso, löydätkö viime vuoden mallin. Mitä vanhempi malli on, sitä halvempi ja niin kauan kuin se on ollut parin viime vuoden aikana, et todellakaan menetä paljon ominaisuuksien tai laadun suhteen. Minun Raygun on viime vuosien malli, ja mitä olen nähnyt, ainoa asia, jonka olisin saanut maksamalla 150 dollaria enemmän, oli hieman muutettu grafiikka.

 • Valitse levy, joka on tarjotaan lähikaupassasi. Älä mene hiihtomatkalle 1500 mailin päähän ja päätä ostamaan uusi ratsastus sinne. Ole ystävällinen paikallisen hallituksen myymälän kanssa ja huomaat, että omistaja / työntekijät tarjoavat yleensä hyviä neuvoja ja mahdollisesti jopa alennuksia. Jos sinulla on ongelmia taulusi kanssa, he voivat auttaa. Suurin osa kaupoista laittaa siteet päälle ja asettaa asennesi puolestasi kaupassa. Sitä et voi saada verkkoon.

Ja viimeiseksi, valitse yksi, joka näyttää hyvältä!

#3
+5
Olivia Gajadhar
2014-01-31 13:16:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska olet ilmoittanut olevasi keskitason ratsastusta, kuvittelisin, että sinulla on mieluummin ajamisen tyyli. Kun olet päättänyt millaista ratsastusta aiot tehdä, muista, että ei ole vain tärkeää päättää millaista lautaa aiot, vaan myös saappaiden ja siteiden yhdistelmä.

Huomaa: Eri ratsastajilla on erilaiset mieltymykset ja yhdistelmät, ja sääntöön on aina poikkeuksia, joten pidä tämä mielessä, kun valitset taulua.

Muodot

Ennen kuin luetellaan erilaisia ​​ratsastustyyppejä, sinun tulee olla tietoinen erilaisista muodoista, joita lumilaudat tulevat sisään. Laudan muodolla on hyviä ja huonoja puolia, joten muista laittaa lauta alas ja saada hyvä ilme muotonsa ennen kuin päätät. Tässä on kolme yleisintä muototyyppiä ( Huomaa: muunnelmia tai näitä levyjä on, joten pidä tämä mielessä).

Camber

Tämä on kun levyn keskipiste on ylöspäin kaartuvassa, jolloin levyn päät koskettavat maata. Laudan keskusta koskettaa maata vain, kun ratsastaja on päällä.

Plussat

 • Erinomainen vakaus
 • Lisääntynyt reunaosa
 • Erinomainen veistämiseen
 • Suurempi "pop" (hyppyjousitus)

Haitat

 • Vaatii enemmän vaivaa kääntymiseen
 • Reunan saaminen on helpompaa

Keinukke

Tunnetaan myös käänteisenä , tämä lauta on vastakohta kohoumalle siten, että levyn keskikohta koskettaa maata ja päät levyn kohdalla osoittaa ylöspäin ja poispäin maasta.

Plussat

 • Helpompi kääntyä
 • Helpompi taipua
 • Kelluu hyvin jauheena
 • Vähemmän todennäköistä tarttua reunaan

Miinukset

 • Vähemmän vakautta (voi "pestä" helpommin)
 • Vähemmän "poppia" (hyppäävä kevät)

Tasainen

Kuten nimestä käy ilmi, tämä lauta on täysin tasainen keskeltä päihin (vain kärki ja häntä kaarevat).

Pros

 • Hyvä reuna-aukko
 • Hyvä ohjattavuus
 • Hyvä siirtyminen
 • Erinomainen kiskot

Haitat

 • Lisääntynyt monipuolisuus uhraa jonkin verran vakautta ja ohjattavuutta
 • Jotkut ratsastajat valittavat "kuollut" ja / tai "kostea" tunne

Ratsastustyypit

Nyt kun sinulla on käsitys erilaisista muodoista, joihin lumilaudat voivat tulla, tässä on erilaisia ​​ratsastustyyppejä ja sopiva lauta ja varusteet.

All-Mountain

Tämä on luultavasti yleisin ratsastustapa, koska useimmat ratsastajat haluavat kokeilla vähän kaikkea. Se on loistava ratsastamiseen sekä takamaalla että hoidetuissa juoksuissa. Tämäntyyppinen ratsastus on vähemmän erikoistunut kuin muut, mikä tekee siitä myös loistavan ratsastustavan aloittelijoille. Kun olet ohjannut aloittelijavaiheen, voit erikoistua ratsastukseen tai pysyä all-mountainilla.

Tämäntyyppiseen ratsastukseen on parasta ostaa jäykempi (mutta ei liian jäykkä) lauta. Nosta lauta pystysuoraan ja työnnä alhaalta alaspäin levyn jäykkyyden / joustavuuden määrittämiseksi. Eri saappailla on erilainen jäykkyys. Voit kääntyä nopeammin pehmeillä saappailla, mutta sinun on käytettävä enemmän voimaa jaloistasi pysyäkseen vakaina. Useimmat suosittelevat aloittelijoiden aloittamista jäykemmällä kengällä, mutta ehdottavat edistyneille ratsastajille pehmeämmän ja joustavamman kengän.

Freestyle

Jos olet kiinnostunut tekemään temppuja rinteissä ja maastopuistossa, sinun kannattaa ehdottomasti ostaa lyhyempi ja joustavampi lauta kaksoiskärjillä. Tämä helpottaa vaunujen, kiskojen jne. Iskujen absorboimista. Hallinnan parantamiseksi suosittelen kevyempää saapasta, jossa on jäykempi eteenpäin taipuminen.

Huomaa: Tämä on maastopuistoon. Jos haluat ratsastaa puoliputkella, varmista, että investoit jäykemmälle laudalle. Päinvastoin, jäykemmät levyt eivät absorboi iskuja maastopuistossa.

Freeride

Jos haluat ajaa jyrkillä rinteillä, syvällä lumella ja takamaalla, varmista, että ostat jäykemmän laudan, jotta voit vetää kunnon veistoksen erinomaisella vakaudella. Ehdotan jäykempää kengää, joka on pehmeä yläosassa, jotta siirtymisesi olisi helpompaa säärillä.

Kilpailu

Jos olet kiinnostunut kilpa-ajoista, on olemassa kapeammat levyt. kilpailijoille painottaen veistämistä ja nopeutta. On myös levysidoksia ja kovamuovisia kuorisaappaita, jotka eroavat tyypillisistä varusteista, joita tavallisesti näette kaupoissa.

Päätelmä

Lopuksi, jos haluat löytää parhaat tarjoukset, käy kaupoissa kevät- ja kesäkuukausina ja katso, mitä varusteita heillä on käytettävissä. Kuten yksi käyttäjä on jo sanonut, muista pyytää varastossa viime vuodesta. Maksoin kuusikymmentä dollaria saappaista, jotka olivat kahden vuoden ikäisiä (mutta joita ei ollut koskaan käytetty). Olisit yllättynyt löytämistäsi tarjouksista.

#4
+2
Eric G
2012-11-08 02:03:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäistä kertaa ostajalle suosittelen, että vietät enemmän aikaa saappaidesi huolehtimiseen kuin lauta. Mukavat saappaat parantavat kokemustasi paljon enemmän kuin lauta taitotasollasi.

Ennen kuin olet edistyneempi ja tiedät minkälaisen maaston / laudan tyylin todella haluat, etsi yksinkertainen All-Mountain aluksella, joka on hintaluokassasi. Varmista, että olet valmistajan suosittelemaa painoluokkaa levyn pituuden mukaan. Kutsu sitä puolueelliseksi, mutta valitse tuotemerkki, joka on ollut käytössä jonkin aikaa ja jolla on online-arvosteluja, jotka eivät ilmoita usein esiintyvistä ongelmista. Vältä erityisen jäykkiä tai todella pehmeitä puulautoja. Etsit onnellista keskitasoa, jota useimmat matalalevyt palvelevat joka tapauksessa.

Käytetyt levyt

Luulen, että voit menestyä käytetty levy, jos olet varovainen. Käytetyt levyt voivat säästää paljon rahaa ja helpottaa harrastamista. Vaihtoehtoisesti käytetylle kartongille säästetyt rahat voivat auttaa sinua kuluttamaan enemmän saappaisiin (joita en ostaisi käytettyinä, ellei ilmeisesti olisi käytetty vain kerran tai kahdesti) tai useampiin nostolippuihin. Halvemmat levyt voivat myös antaa sinun kokeilla uutta levyä useammin, koska olet vähemmän sijoittanut. Kun tiedät todella, mitä haluat, siirtyisin uusille levyille, mieluiten viime vuoden mallille.

Kun ostat käytetyn levyn, jos omistaja näyttää luottavan, kannattaa kysyä, kuinka paljon sitä on ajettu. Jos se on ollut melko kevyt, alle 10 tai 15 matkaa, en epäröisi. Tutki hieman taulua saadaksesi selville, mitä alkuperäisillä kustannuksilla olisi pitänyt olla ja mikäli mahdollista, miten ne tarkistettiin tai onko niissä yleisiä ongelmia.

Näytit myös suorittavan vankan visuaalisen tarkastuksen. Varoitusliput:

 • Syvät naarmut: En epäröisi ostaa käytettyä levyä, jossa oli syvät naarmut tai ytimen laukausta, josta näet materiaalin ulkokerroksen alla.
 • Pohjakorjaukset: Jos jalusta on korjattu, omistaja todennäköisesti ajaa laudalla melko kovaa ja / tai huonoissa olosuhteissa. Kysy heistä, ja saatat myös nähdä pisteitä, joissa korjausväri ei selvästi vastaa levyn pohjaa.
 • Paljon naarmuja: Myös monet naarmut, vaikka yksikään ei ole huono, osoittaa omistajan kohteli levyä väärin.
 • Tylsät tai tylpät reunat: Levyllä on oltava kohtuullisen puhdas reuna. Jos metallireuna näyttää olevan vahingoittunut paljon tai on tylsää, älä osta sitä. Jos omistaja sanoo, että lauta on viritetty kiskoille, se ei ole sinun lautasi.
 • Ruostuneet reunat tai reunat irtoavat pohjasta: Tätä levyä ei hoidettu kotiin tullessaan.
 • Muut merkittävät vahingot
 • Näiden yhdistelmä, joka tekee sinusta epämukavan.

Jos se näyttää luonnokselta, siirry eteenpäin. Nämä ovat markkinat, joilla ostajat voivat olla nirsoita.

#5
  0
Golightly
2016-12-03 20:36:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lyhyt vastaus: Jotain kaksoiskärjellä ja tavallisella kaarrella , mutta vietin oikean rahan sidontasi.

Kaksoiskärki tuntuu hieman luonnollisemmalta kuin suuntasuunta, ja käyttämäsi vuokrat ovat todennäköisesti perinteisiä kaarevia. Skate-banaanien kaltaisten kohoumat ovat mahtavia, mutta se voi olla ylimääräinen oppimiskäyrä, jota et tarvitse, kun rakennat vain luottamusta.

> KOVAT takaisin sinä päivänä, kun heillä oli lohkokaistojen suunnittelu ja he tulivat ulos kiskonsidontajärjestelmän kanssa. Vastusti sen ostamista pitkään, mutta kun ratsasin sillä, se tuntui hyvältä eikä voinut enää taistella sitä vastaan.

Keskity kuitenkin ehdottomasti sidontasi. Hyvä saa sinut tuntemaan, että lauta on juuri kasvanut kantapäästäsi, huono tekee sinusta tuntuu kuin olisit superliimattu 2x4 kenkiin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...