Kysymys:
Stomping jälkeen pöytätennis palvelun tai seurata läpi?
chrisjlee
2012-02-09 23:45:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näen usein, kuinka monet veteraanit lyövät palloa osuessaan palloon.

Miksi haluaisi lyödä palloon lyönnin jälkeen?

Onko tämä puhtaasti tyylinen asia? Vai parantaako se seurantaa?

Näet esimerkin täällä.

@Kevin http: // www.youtube.com / watch? V = uwz_-2DchRE & feature = related
Kolme vastused:
#1
+8
PongRonin
2012-08-05 14:54:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jotkut pelaajat kompastuvat palvelun aikana piilottaakseen palloon lyöneen mailan äänen. Kosketuksen ääni voi usein vihjata vastaanottimen palvelun tahtiin ja pyöriin.

Muut pelaajat vain kompastuvat luonnollisena liikkeenä yrittäessään antaa pyörälle palloa.

Tämä on oikea vastaus IMO. Tappelemalla ihmiset naamioivat pallon tarjoamisen hetken todellisen äänen.
Olen samaa mieltä siitä, että on piilotettava kuinka (kovaa) lyöt palloa yrittääksesi piilottaa pallon vauhdin ja pyöräytyksen.
#2
+6
jamauss
2012-02-11 02:18:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka en voi vahvistaa tätä, se voi olla tasapainotarkoituksiin. Tiedän, että tenniksessä (siihen liittyvässä urheilussa), kun tulet verkkoon lyödäsi lentopalloa, hyvässä tekniikassa sanotaan, että sinun tulisi "lyödä" (olettaen oikeakätisen pelaajan) vasemman jalan kämmenten volley ja lyödä oikealla jalka kädenväriseen lentopalloon, koska se auttaa sinua henkisesti ja fyysisesti lyödä laukauksesi tukevalla ranteella ja olemaan tasapainossa kuten sinun on.

Tämä ei ole oikein, se liittyy pyörimisen äänen piilottamiseen ...
#3
  0
Dynamic
2012-02-11 02:03:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on tyylillistä.

Se, että ihmiset, joihin viittaat, lyövät palloa osuessaan palloon, ovat osoittaneet, ettei se paranna mitään. Tutkimukset osoittavat myös (löydän sen sinulle, jos voin), että jalkasi eivät vaikuta siihen, miten kädet liikkuvat, joten se ei auta seurantaa. Kaikki on päähäsi :-)

Yritä. haluaisin lukea mielelläni tutkimusta, josta puhut.
Vaimoni pelasi laajasti pöytätennistä ja matkusti kerran Yhdysvaltojen yliopistojoukkueen kanssa uskoakseni. Hän on kertonut minulle, että lyönti usein häiritsee vastustajaa lukemasta palvelusi kierrosta. Olen myös eri mieltä siitä, etteivät jalkasi vaikuta käsivaroihisi. Jalkasi ja ytimesi ovat alusta ylävartalolle. Katso puhdas ja ääliö; Näyttää siltä, ​​että käsivartesi nostaisivat painoa, mutta vauhtia ajaa jalat.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...