Kysymys:
Miksi rikos lakko kolme lakko ulos?
kmm
2012-02-10 05:46:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Seuraten kohtaa " Miksi virheellinen pallo ei lasketa kolmanneksi lyönniksi?", voin ymmärtää, että kiinniotetut virheet ja virheelliset vihjeet lasketaan lakoksi 3. Mutta mikä on 3. logiikan takana oleva logiikka lakko väärä kusipää on ulos? Puput ovat jännittävimpiä baseball-näytelmiä. Onko tämä vain rohkaisemaan hyviä karsimistaitoja?

Taktikointi? Etkö anna joukkueen kuluttaa vastakkaista kannua? Se on kilpailulajien kauneus. Tämä on yksi monista syistä, että baseball menettää NFL: lle, NBA: lle. Jalkapallo.
Tapahtui juuri sarjan 4. pelissä. Minäkin ihmettelin, mikä syy oli. On järkevää, että kolmannen virheellisen puntin pitäisi laskea lakoksi, jos on helpompi lyödä puntia. Voi, ja syy siihen, että baseball ei ole yhtä suosittu kuin jalkapallo ja koripallo Yhdysvalloissa, useimmat ihmiset eivät enää työskentele maalla. Taloudelliset rakenteemme heijastuvat urheiluun. Maanviljely heijastaa enemmän 1800- ja 1900-lukujen karua individualismia. Vain ajatus.
Siepatut virheet eivät ole kolmiota. Ne ovat säännöllisiä "putoutuja" (saaliita), jotka hyvitetään heille kiinni ottaneelle maajoukkujalle, aivan kuten he olisivatkin reilulla alueella.
Tapahtui jälleen pelin 7, 9. ottelussa Cubsille vuoden 2016 World Series -sarjassa intiaaneja vastaan. En ole koskaan nähnyt sitä ennen!
üks vastaus:
#1
+26
wax eagle
2012-02-10 19:38:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On paljon helpompaa olla yhteydessä kosketukseen pallon kanssa kuin tavallisella keinulla. Bunt-säännön virhe on periaatteessa olemassa pelin nopeuttamiseksi ja taikinan estämiseksi.

syöttäjä jatkaa iskujen heittämistä.
Tämän strategian jatkeeksi joukkue voi lyödä kahdella lyönnillä toistuvasti pakottaakseen hallitsevan syöttäjän pois pelistä uupumuksen takia.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...