Kysymys:
Miksi vedonlyönti on sallittua polkupyörällä olympiatriathlonissa eikä muuten?
geoffc
2012-02-14 05:48:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olympia (tai kansainvälinen) etäisyystriathlon on 1500 metrin uinti, 40K pyörä, 10K juoksu.

Tämä on kuitenkin lakiesitys, kun se ajetaan karsinnassa tai olympialaisissa. Missä, kuten kaikki tämän matkan tris, olen koskaan kilpaillut (koska en ole koskaan tarpeeksi nopea täyttämään), ei ole luonnosta lailliseksi.

Miksi ero?

Kolme vastused:
#1
+16
Mike Hedman
2012-02-14 11:19:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska uinti on niin lyhyt, on väistämätöntä, että ihmiset rypytetään pyörän alkaessa. Ja sitten pyörä ei ole tarpeeksi pitkä levittämään pakkauksia.

Virkistyskilpailuissa kilpailun järjestäjät haluavat yleensä kieltää vedonlyönnin turvatoimenpiteenä. Itse asiassa heidän vakuutuksenantajansa todennäköisesti valtuuttavat sen. On vain vaarallista, että joukko aloittelijoita yrittää vedota olympiakisoissa. Ammattilaisille tämä ei ole niin paljon huolta.

#2
+6
Glenn Gervais
2013-01-04 23:36:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ikäryhmille ei yleensä ole mahdollista laatia (joitakin on, mutta ei paljon) vedonlyöntiä missään triathlonissa edes olympiamatkan triatloneissa.

ITU: n World Cup -radan Elite / Pro-kilpailijat ovat saa luonnoksen tehdä kilpailusta katsoja- ja TV-ystävällisempi. Siksi ne ovat yleensä monen kierroksen kursseja, tyypillisesti näet kaksi kierrosuintiä (lyhyellä juoksulla kierrosten välillä), 6-8 kierrosta pyörällä, 4 kierrosta. Näet myös stadionin istumapaikat lähellä siirtymää ja kilpailijat tulevat läpi jokaisella pyörän kierroksella ja juoksevat.

#3
+5
Saariko
2012-02-14 15:09:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä liittyy enemmän turvallisuuteen kuin etäisyyteen / tyyppiin. Kurssin topografialla on myös suuri osa. Jos kenttä on enemmän kaupunkityyppistä, tiet / kadut / jalkakäytävät - luonnos on todennäköisemmin kielletty, koska kaatumisen mahdollisuus on suurempi.

On olemassa monia olympiapituisia kilpailuja, jotka mahdollistavat luonnoksen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...