Kysymys:
Mitä etuja pehmeämpi putteri tarjoaa?
wax eagle
2012-02-10 20:06:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt pehmeitä puttereita mainostettu disc-golf -sivustoilla ja kaupoissa. Mitä etuja pehmeä joustava putteri tarjoaa? Olen kuullut, että he "tarttuvat ketjuihin" paremmin, mutta mitä se itse asiassa tarkoittaa. Onko fysiikan selitystä vai onko tämä vain hypeä?

Neljä vastused:
#1
+6
corsiKa
2012-02-16 07:53:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Grip on hieman väärinkäytös, mutta kaukaa siltä miltä se näyttää tekevän.

Pehmeämpi materiaali putterillesi (tai minkä tahansa levyn oikeastaan, mutta aiot vain tehdä tämän putterilla) aiheuttaa enemmän energiaa menemään ketjuun ja vähemmän energiaa takaisin levylle. Mitä enemmän energiaa levyllä on, sitä pidemmälle se menee. Joko se työntää ketjun pois tieltä ja lentää sen ohitse, tai se osuu ketjuun ja pomppii taaksepäin. Joko niin, se menee jonnekin muualle kuin missä se on - mutta juuri nyt se osuu ketjuun, ja haluat sen pysyvän siellä, missä se on!

Kuvittele, että ammuit pingispallopalloa ketju - se pomppii melkein joka kerta (olettaen, että osui asiaan). Mutta jos heität tyynyn, on hyvät mahdollisuudet, että se pysyy.

Ilmeisesti kumpaa tahansa pingispöytäpalloa tai -tyynyä ei suositella levyn golfille, mutta ne kuvaavat fysiikkaa. Pehmeät materiaalit imevät / siirtävät energiaa pomppimisen sijaan.

#2
+2
Kevin King
2014-12-23 10:43:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dave Feldberg suosittelee jäykkää putteria (tuolloin hän kannusti KC Pro Aviarin käyttöä jäykkyyden vuoksi) samasta syystä Rob mainittu edellä - julkaisu.

Kun sinulla on putterisi kädessäsi, lentolevyssä ei saa olla varianssia. Kumimainen putteri alistuu ylä- ja alaosaan kohdistuvaan paineeseen paljon helpommin (kuvittele aaltoileva perunalastu litteän sirun sijasta), ja kun vapautat levyn, luonnollinen kumimaisuus saa levyn palaamaan takaisin alkuperäiseen asentoonsa muuttamalla lento niin vähän.

Jos molemmille levyille annetaan sama tarkka lentoreitti, pehmeämpi putteri tekisi paremman työn levittämällä ketjuihin osuvan levyn energiaa, mutta olet enemmän todennäköisesti johdonmukaisia ​​julkaisuja jäykemmällä muovilla.

#3
+1
Rob
2012-05-31 00:07:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan tarkastella sitä eri näkökulmasta. Aikaisemmin käytin pehmeämpiä puttereita, sain minut tuntemaan oloni turvallisemmaksi ja vähemmän todennäköiseksi vetämään. mutta julkaisu ei ollut johdonmukaista. Olen siirtynyt kovemmalle putterille (samasta muotista) ja minusta on tullut paljon vahvempi putteri. ketjujen tarttuminen voi olla pieni etu, mutta lentoreitti on tärkeämpää.

#4
  0
majorb87
2013-07-15 00:57:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ongelmia pingispallo- ja tyynyanalogiassa. Pöytätennispallo on kevyt ja tiheämpi kuin kovalla golflevyllä, ja tyynyllä (jopa yhdellä golfkiekon kokoisella) on paljon enemmän annettavaa kuin pehmeällä kiekkoputkella olevan kumin. Näyttää epäreilulta verrata näitä kahta. Henkilökohtaisesti käytän kovaa muoviputkea ja pomppanen harvoin muita laukauksia kuin laukauksia, jotka leimataan ketjujen ulkopuolelle. Kaverini käyttää kuitenkin pehmeää vibram-putteria ja se näyttää pomppivan melko säännöllisesti samantyyppisellä ketjukontaktilla, joka laittaa kovan putterini koriin. Ainakin se näyttää siltä minulle. En usko, että monet ammattilaiset käyttävät pehmeitä puttereita. Jos se on totta, siihen on todennäköisesti hyvä syy. Olisi mielenkiintoista saada ammattilaisen mielipide tästä aiheesta.

Tervetuloa Sports.se-sivustoon. Vaikka olen samaa mieltä siitä, että tämä voi olla kyse (en ole varma, että tyyny / pingpong-argumentti on hyvä), et ole antanut toimivaa vaihtoehtoa, joka tekee tästä jotain vähemmän kuin vastaus.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...